- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
Az once bende yaptim cok silik cikti ovulasyon testiyle hamilelik ogreniliyormuuuuKızlar az önce test yaptım yine dünkü gbi silik çıktı artık yapmayı düşünmüyorum adete yakın yaparım öyle yapıp hamiş olduğunu öğrenenler olmuş
Bence yok valla artık gcti günümüz ya bazı topiklerde okudum adetine bi kaç gün kala milletin kopkoyu çizgi çıkıyodu snra hamile oldklarını öğrendi çoğu yani kesin degil ama millet deniyo bnde denicemUstteki sabah alttakini az once yaptim artik yapmama gerek yok heralde
Bende deneyeyim bakalimBence yok valla artık gcti günümüz ya bazı topiklerde okudum adetine bi kaç gün kala milletin kopkoyu çizgi çıkıyodu snra hamile oldklarını öğrendi çoğu yani kesin degil ama millet deniyo bnde denicem
Kızlar benim de dün çok koyuydu bugün de böyle çıktı yapmayı bende bıraksam mıBende deneyeyim bakalim
Bence bugunde bos gecme yarin dahada siliklesecektir muhtemelenKızlar benim de dün çok koyuydu bugün de böyle çıktı yapmayı bende bıraksam mı
Valla 4 gün üst üste oldu bugün olursa bi işe yaramaz herhaldeBence bugunde bos gecme yarin dahada siliklesecektir muhtemelen
Valla canm bncede boş gçme dcem ama bilemedim senin yumurta bugün çatlamış çnkü gerci dün de yaptınız o da işe yarar heraldeValla 4 gün üst üste oldu bugün olursa bi işe yaramaz herhalde
O zaman bosver canim olacagi varsa olmustur zaten benim esim cok yogun calisiyor bu ara ve biz sadece 2 gunu degerlendirebildik insallah tutarValla 4 gün üst üste oldu bugün olursa bi işe yaramaz herhalde
Spermlerin omru 3 gunmüş zaten bildigim kadariyla muhtemelen ulasmistir ama bilemem tabiValla canm bncede boş gçme dcem ama bilemedim senin yumurta bugün çatlamış çnkü gerci dün de yaptınız o da işe yarar heralde
İnşallah canım yaaa bakalım artık işimiz beklemeye kaldı başka seceneğimiz yokkkO zaman bosver canim olacagi varsa olmustur zaten benim esim cok yogun calisiyor bu ara ve biz sadece 2 gunu degerlendirebildik insallah tutar
Aynen canim bakalimİnşallah canım yaaa bakalım artık işimiz beklemeye kaldı başka seceneğimiz yokkk
Aynen bn gctiğimiz üç günü değerlendirdim valla ondan öncede iki güne bir bugün mola banaSpermlerin omru 3 gunmüş zaten bildigim kadariyla muhtemelen ulasmistir ama bilemem tabi
İnsallah olur canim ya benim pek umudum yok kendim icin 2 gunu degerlendirdik ama bilemiyorumAynen bn gctiğimiz üç günü değerlendirdim valla ondan öncede iki güne bir bugün mola bana
Ben de aynı valla artık tuttuysa tuttuAynen bn gctiğimiz üç günü değerlendirdim valla ondan öncede iki güne bir bugün mola bana
EveetUff şimdi zaman geçmez kızlar valla
Aynen zaman geçmeyeceği gibi yine belirsizlik bi de yine hüsran olur diye korkuyorummmUff şimdi zaman geçmez kızlar valla
Öyle umutsuzluğa kaplma cnm iyi düşün iyi olsunAynen zaman geçmeyeceği gibi yine belirsizlik bi de yine hüsran olur diye korkuyorummm
Valla 4 Aydır denediğim ve olmadığı için korkar oldum artık nedenseÖyle umutsuzluğa kaplma cnm iyi düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?