- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.641
Valla bilmiyorum canim hevesim kacti zaten yediklerime filanda dikkat ediyorum ama sigara kullaniyorum vicdanim sizliyorCanm sen yine de stres yapma bebiş var sende belli ki o da negatif grmek istemiyo dün bi arkadşım gldi on beş gün gcmesini bklemiş doktora gtmk için bi ay önceki kimyasal olmuş çnkü sen kndini üzme
Canm kndine belli saatler ver onun dışında içmemeye çalış illaki ilerki aylarda miğden bulanck içemiceksin bnm arkadaşlar hep öyle bıraktıValla bilmiyorum canim hevesim kacti zaten yediklerime filanda dikkat ediyorum ama sigara kullaniyorum vicdanim sizliyor
Valla ben utanmasam 2 paket icecem gunde esim kisitliyor birazCanm kndine belli saatler ver onun dışında içmemeye çalış illaki ilerki aylarda miğden bulanck içemiceksin bnm arkadaşlar hep öyle bıraktı
Annem gepimizde içmiş sgara Allah'a şükür hiç birimizde bi problem yokValla bilmiyorum canim hevesim kacti zaten yediklerime filanda dikkat ediyorum ama sigara kullaniyorum vicdanim sizliyor
Aaa yapma ama artık saat tut kendine bebişi düşün yarın mesela düzene koymaya başlaValla ben utanmasam 2 paket icecem gunde esim kisitliyor biraz
Benim annem en kucugumuze hamileyken hamile oldugunu bilmeden babama eslik edip arada icki iciyormus masallah kardesim cok saglikliAnnem gepimizde içmiş sgara Allah'a şükür hiç birimizde bi problem yok
İnsallah bebis vardir canim simdi yine soylenmeye basladim kan verecem diyeAaa yapma ama artık saat tut kendine bebişi düşün yarın mesela düzene koymaya başla
Canm senin hamiş olduğunu öğrenince der zaten keşke erken gtürseydim dye sen bozma yine aranı eşinleİnsallah bebis vardir canim simdi yine soylenmeye basladim kan verecem diye
Ya erkenden ogreneyim varsada ona gore kansizlikta var bende ilac filan kullanmam gerekirse kullanayim istiyorum ama adam cok rahat yaCanm senin hamiş olduğunu öğrenince der zaten keşke erken gtürseydim dye sen bozma yine aranı eşinle
Valla bnde yumurtlamya kadar alkol kullanıyorum yumurtlmadan snra bırakıyorumBenim annem en kucugumuze hamileyken hamile oldugunu bilmeden babama eslik edip arada icki iciyormus masallah kardesim cok saglikli
Ayy cnm valla bn olsam kıyameti koparırdım nye böyle ypıyo eşin anlamdım ki dediğin gbi blki ilaç kullanman lazımkaç aydır uğraşıyodunuz ne olur ne olmazYa erkenden ogreneyim varsada ona gore kansizlikta var bende ilac filan kullanmam gerekirse kullanayim istiyorum ama adam cok rahat ya
Aglayip zirliyorum ya negatif cikinca nefret ediyor o halimden kendimi sucluyorum diyede yapiyor boyleAyy cnm valla bn olsam kıyameti koparırdım nye böyle ypıyo eşin anlamdım ki dediğin gbi blki ilaç kullanman lazımkaç aydır uğraşıyodunuz ne olur ne olmaz
Napalım canım sen bekle yine ama sakın stres yapma snuçta eskiler öyle hmen öğrenmemiş sen kndine dkkat et yter ha yarın öğrenmişsin ha üç gün snra önmli olan stres yapmamanAglayip zirliyorum ya negatif cikinca nefret ediyor o halimden kendimi sucluyorum diyede yapiyor boyle
Oyle canimNapalım canım sen bekle yine ama sakın stres yapma snuçta eskiler öyle hmen öğrenmemiş sen kndine dkkat et yter ha yarın öğrenmişsin ha üç gün snra önmli olan stres yapmaman
Ooo hafi bakalım süpersin ztn senin hamiş olduğundan eminiz biz yine de gzel hberler bekliyoruzYarin doktorumu ariyorum cuma gunu eger boslugu varsa gidiyorum ikna ettim
Kimyasal gebelikte test pozitif çıkmıyor ama sadece erken gebelikte pozitif çıkıyor.Canm sen yine de stres yapma bebiş var sende belli ki o da negatif grmek istemiyo dün bi arkadşım gldi on beş gün gcmesini bklemiş doktora gtmk için bi ay önceki kimyasal olmuş çnkü sen kndini üzme
Hadi hayırlı haberlerle Can'ım :)))Yarin doktorumu ariyorum cuma gunu eger boslugu varsa gidiyorum ikna ettim
Dua edin kizlarHadi hayırlı haberlerle Can'ım :)))
Aminn canim cocuk oslun diye uğraşıyoruz dersem yalan olur aMa korunmuyoruz 1 yıldır. Kayganlaştırıcıyla ilişkiye giriyodum oda sperm öldürüyomus . Oyle düzenli ilişkide yoktu ama yinede her ay umut ettim ben hastaligim geciktikceCanım panik yok olucak bn biliyorum sen kaç aydır deniyodun stres yapma dyemem bn de yapıyorum ama bzde grücz o çift çizgiyi bn inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?