Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende pko var o da çok etkilemişti adetim düZensizleşti.Şimdi kilo verdim 35 günde olmaya başladım.Belki kilo verimi de etkileyebilir.Bel bölgesinin ince olmasına gayret göster yumurtalar o bölgede çünkü.
Canim evin bi odasini spor salonuna cevirdim dikkat ediyorum ayrica sen pkoluyken hamile kaldin dimi

1 senedir bebis olmuyor canim ovulasyon testini ilk kez kullandim sadece
Tüplerine de bakıldı değil mi? 1 1.5 sene olmaması normal eşin sigara içiyorsa azaltsın.Bunlar çok önemliymiş anlamış olduk.Spermiyogram testleri de iyi heralde.O Zaman olur Can'ım korkma hiç.

Tüplerine de bakıldı değil mi? 1 1.5 sene olmaması normal eşin sigara içiyorsa azaltsın.Bunlar çok önemliymiş anlamış olduk.Spermiyogram testleri de iyi heralde.O Zaman olur Can'ım korkma hiç.
Doktor tedaviye gerek yok normal yollardan gebe kalirsin dedi 6 ay once kilo vermemi soyledi eger buna ragmen gebe kalamazsan tekrar goruselim dedi eger bu ayda olmazsa tekrar gidecem canim

Doktor tedaviye gerek yok normal yollardan gebe kalirsin dedi 6 ay once kilo vermemi soyledi eger buna ragmen gebe kalamazsan tekrar goruselim dedi eger bu ayda olmazsa tekrar gidecem canim
Banada kilo ver demişti 3 4 ayda kilo verdim.61 kiloya düştüğüm ay hamile kaldım.Diyet yaparken hem de:) 4. Denemede olmuştu eşim hep evde olmuyor çünkü.4. Denemem de 1.5 yıl sonraydı bu arada

Valla kızlar bn 1.55byunda minyon bi bayanım 46 kiloyum hiç gbek falan yok reglim hiç şaşmaz nerdeyse ama kndimden şüpheleniyorum acaba yumurtam faln mı gelişmiyo dye

Valla kızlar bn 1.55byunda minyon bi bayanım 46 kiloyum hiç gbek falan yok reglim hiç şaşmaz nerdeyse ama kndimden şüpheleniyorum acaba yumurtam faln mı gelişmiyo dye
Neden gelişmesin ki o rahatsızlık olduğunda gelişmeyebiliyor.Düzebli adet varsa gelişmiyor diye birşey yoktur

Banada kilo ver demişti 3 4 ayda kilo verdim.61 kiloya düştüğüm ay hamile kaldım.Diyet yaparken hem de:) 4. Denemede olmuştu eşim hep evde olmuyor çünkü.4. Denemem de 1.5 yıl sonraydı bu arada
Ne guzel ya en azindan kalabilmissin ben hic kalamadim korkuyorum olmayacak diye

Aynen cnm ya insan merak ediyo ynede bakalım bu ay umutluyum soğan kürü yapıyorum eşime de keçiboynuxu kürü daha yumurtlamaya bi hafta var gerçi
Çakşır otu da çok iyi onu da deneyin derim.Duymadıysanız eğer bu ay biz tekrar denicez.Eşim içicek.Ne yazık ki bunları yemeden içmeden olmuyor

kızlar nihayet hamileyim ya bebiş geliyo bata 4 gün kala gebelik testi negatifti.3 gün kala yani dün silik hayalet çizgi gördüm ve hemen acile gittik sonuç pozitif.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tugce2133 canım senden haber bekliyorum tetim aynı seninki gibiydi hadi hastaneye git ve güzel haberi ver artık bize

Tebrik ederim kuzum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim testim koyulasmaya basladiiiii

Eklentiler

• image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 50
Esim goturmuyor gitmeme izin vermiyor hastaneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…