- 12 Şubat 2017
- 1.124
- 741
- 53
- 30
- Konu Sahibi umutsuzkadin8
-
- #1.601
Canim evin bi odasini spor salonuna cevirdim dikkat ediyorum ayrica sen pkoluyken hamile kaldin dimiBende pko var o da çok etkilemişti adetim düZensizleşti.Şimdi kilo verdim 35 günde olmaya başladım.Belki kilo verimi de etkileyebilir.Bel bölgesinin ince olmasına gayret göster yumurtalar o bölgede çünkü.
Evt hem de arka arkaya ama eşimde problem vardı.Bendede yumurtlama problemi vardı kilo verdim eşim de vitamin kullandı kaldım hemen.Canim evin bi odasini spor salonuna cevirdim dikkat ediyorum ayrica sen pkoluyken hamile kaldin dimi
Esimde problem yok ama ben kilo sorunuyla ugrastim ve cok zor kilo verdimEvt hem de arka arkaya ama eşimde problem vardı.Bendede yumurtlama problemi vardı kilo verdim eşim de vitamin kullandı kaldım hemen.
Olur Can'ım o Zaman.Ben daha da veremiyorum ya herşey yasak ama :) 62 kiloda kaldım 75 den düştüm.Ama adet oluyorum ya artık ona şükür.Birkaç dene olur Allah nasip eder.Esimde problem yok ama ben kilo sorunuyla ugrastim ve cok zor kilo verdim
1 senedir bebis olmuyor canim ovulasyon testini ilk kez kullandim sadeceOlur Can'ım o Zaman.Ben daha da veremiyorum ya herşey yasak ama :) 62 kiloda kaldım 75 den düştüm.Ama adet oluyorum ya artık ona şükür.Birkaç dene olur Allah nasip eder.
Tüplerine de bakıldı değil mi? 1 1.5 sene olmaması normal eşin sigara içiyorsa azaltsın.Bunlar çok önemliymiş anlamış olduk.Spermiyogram testleri de iyi heralde.O Zaman olur Can'ım korkma hiç.1 senedir bebis olmuyor canim ovulasyon testini ilk kez kullandim sadece
Doktor tedaviye gerek yok normal yollardan gebe kalirsin dedi 6 ay once kilo vermemi soyledi eger buna ragmen gebe kalamazsan tekrar goruselim dedi eger bu ayda olmazsa tekrar gidecem canimTüplerine de bakıldı değil mi? 1 1.5 sene olmaması normal eşin sigara içiyorsa azaltsın.Bunlar çok önemliymiş anlamış olduk.Spermiyogram testleri de iyi heralde.O Zaman olur Can'ım korkma hiç.
Banada kilo ver demişti 3 4 ayda kilo verdim.61 kiloya düştüğüm ay hamile kaldım.Diyet yaparken hem de:) 4. Denemede olmuştu eşim hep evde olmuyor çünkü.4. Denemem de 1.5 yıl sonraydı bu aradaDoktor tedaviye gerek yok normal yollardan gebe kalirsin dedi 6 ay once kilo vermemi soyledi eger buna ragmen gebe kalamazsan tekrar goruselim dedi eger bu ayda olmazsa tekrar gidecem canim
Neden gelişmesin ki o rahatsızlık olduğunda gelişmeyebiliyor.Düzebli adet varsa gelişmiyor diye birşey yokturValla kızlar bn 1.55byunda minyon bi bayanım 46 kiloyum hiç gbek falan yok reglim hiç şaşmaz nerdeyse ama kndimden şüpheleniyorum acaba yumurtam faln mı gelişmiyo dye
Canm ovu testi yne koyu baya dger testte de dikkatli bakınca hayalet çizgi gözüküyo sanki inşallah gzel hber berirsinUstteki gebelik testi cizgi sanki yok olmus alttaki ovulasyonu simdi yaptim
Ne guzel ya en azindan kalabilmissin ben hic kalamadim korkuyorum olmayacak diyeBanada kilo ver demişti 3 4 ayda kilo verdim.61 kiloya düştüğüm ay hamile kaldım.Diyet yaparken hem de:) 4. Denemede olmuştu eşim hep evde olmuyor çünkü.4. Denemem de 1.5 yıl sonraydı bu arada
Ah kuzum insallah insallahCanm ovu testi yne koyu baya dger testte de dikkatli bakınca hayalet çizgi gözüküyo sanki inşallah gzel hber berirsin
Ne bileyim canm ya iki aydır bi kuruluk var sanki gcen ay ovu testiyle takip ettim olmadı bu ay üçüncü deneyişimiz olcakNeden gelişmesin ki o rahatsızlık olduğunda gelişmeyebiliyor.Düzebli adet varsa gelişmiyor diye birşey yoktur
Can'ım daha 3müş benim 30. Deneyişimde oldu düştü:) 3 nedir ki olur merak etmeNe bileyim canm ya iki aydır bi kuruluk var sanki gcen ay ovu testiyle takip ettim olmadı bu ay üçüncü deneyişimiz olcak
Aynen cnm ya insan merak ediyo ynede bakalım bu ay umutluyum soğan kürü yapıyorum eşime de keçiboynuxu kürü daha yumurtlamaya bi hafta var gerçiCan'ım daha 3müş benim 30. Deneyişimde oldu düştü:) 3 nedir ki olur merak etme
Çakşır otu da çok iyi onu da deneyin derim.Duymadıysanız eğer bu ay biz tekrar denicez.Eşim içicek.Ne yazık ki bunları yemeden içmeden olmuyorAynen cnm ya insan merak ediyo ynede bakalım bu ay umutluyum soğan kürü yapıyorum eşime de keçiboynuxu kürü daha yumurtlamaya bi hafta var gerçi
Tebrik ederim kuzum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah benim testim koyulasmaya basladiiiiikızlar nihayet hamileyim ya bebiş geliyo bata 4 gün kala gebelik testi negatifti.3 gün kala yani dün silik hayalet çizgi gördüm ve hemen acile gittik sonuç pozitif.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tugce2133 canım senden haber bekliyorum tetim aynı seninki gibiydi hadi hastaneye git ve güzel haberi ver artık bize
Esim goturmuyor gitmeme izin vermiyor hastaneyekızlar nihayet hamileyim ya bebiş geliyo bata 4 gün kala gebelik testi negatifti.3 gün kala yani dün silik hayalet çizgi gördüm ve hemen acile gittik sonuç pozitif.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Tugce2133 canım senden haber bekliyorum tetim aynı seninki gibiydi hadi hastaneye git ve güzel haberi ver artık bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?