Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yapmaya başladım ikinci günüm yardımcı olun kızlaaar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben esimden hic duymamistim valla dune kadar hep beni rahatlatirdi ama dun oyle soyleyince cildirdim artik. Bizim daha 1. Senemiz ama esim dogulu onlarda cocuk daha önemli bilirsin yani hemen olsun isterler biz evlenmeden once istemiyorduk ama evlenince isler degisti bizdede ugrastik ugrastik olmadi. Ben evlenmeden oncede cok zayiftim esim ailesi filan kilo al cok zayifsin vitaminsiz kalirsin cocugun olmaz ilerde diye ne bulurlarsa yolladilar yedirdiler dugun zamanida iyice kilo aldim evlendikten sonrada vitaminler kan ilaclari filan tamamen şistim sonuuuuc fazla kilolar ve polikistik over. Simdi suclu benim bekarkendemi vardi sende diye ezikleyen bakislar ki yoktu adetlerim hep duzenli olurdu kilo problemim zaten yoktu ama gelde anlat

Canim mutlaka bi doktora görün derim hic biseyi ihmal etme ovulasyon testiyle yumurtlama gununu hesaplayabilirsin belki gec yumurtluyosundur yada erken o yuzden tutturamamissindir
Bazen 28 bazen 32 gun oluyor dongum adet olunca 14 gun geriye bi bakıyorum gününü tutturamamisim üç aydır böyle oluyor canım iş sebebiyle de gün aşırı denk gelemiyoruz anlayamadım gitti sonunda gideceğim birde benim rahimde perde varmış tedirgin olmaya basladim

Bekarken de oluyor ama kilo aldıkça etkisini gösteren bir sorun bu pk yüzden hep zayıf olmalıyız.Benim komşum da 26 yaşında ve 4 çocuğu var.Durumları yok ama her yıl çocuk yapmışlar o derece önemli.Kadınların tek başlığı doğurmak zaten onlarda.

Kızlar lutfen yardım edin. Bir ay once dogum yaptım 22haftalık ölü dogum. Adet görmedim bugün tam bir ay oldu dogum Yapalı sabah muthis yumurtlama sancısı uzerine test aldım yeni yaptım pek anlamam uzun zaman once denemiştim bu testleri foto koyuyorum bir yorumlarmısınız adetimi beklerken ovu testi boyle cıkması ne anlama gelir

Eklentiler

• IMG_20170813_222705.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 37
Can'ım öncelikle başın sağolsun.Allahım saglıklı hamilelikler nasip etsin hepimize.Sancı oldu diyorsun büyük ihtimal dün çatladı bugün silikleşmiş.2 hafta sonra adet olacaksın ona göre.

Can'ım öncelikle başın sağolsun.Allahım saglıklı hamilelikler nasip etsin hepimize.Sancı oldu diyorsun büyük ihtimal dün çatladı bugün silikleşmiş.2 hafta sonra adet olacaksın ona göre.
Canım bu son hali fotodan daha koyu aslında sabah cektigim agrı olmasa anlamazdım bile. Allah razı olsun canım allah tum isteyenlere saglıklı bebekler nasip etsin. Sabah 6-7arası duydum ağrıyı testi yeni yaptım bu durumda cizgi koyuluğu normaldir dimi inşallah duzenim bozulmaz

Eklentiler

• 1502653279087-1734397056.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 35
Bu ay geç gelecek adetin sanırım.2 haftaya kadar gelir sanırım bugün çatladı ve silikleşti.Çok normal ilk ay biraz uzuyor sonra düzEne oturuyor yine korkma hiç

Bu ay geç gelecek adetin sanırım.2 haftaya kadar gelir sanırım bugün çatladı ve silikleşti.Çok normal ilk ay biraz uzuyor sonra düzEne oturuyor yine korkma hiç
Sagol cevabın için canım benim allah razı olsun. Yumurtlama olması bile guzel benim için demekki duzelicek zamanla.

Sagol cevabın için canım benim allah razı olsun. Yumurtlama olması bile guzel benim için demekki duzelicek zamanla.
Düzelir tabiki hatta doğumdan ve kürtajdan sonra daha iyi oluyor.Ben adet olmazdım ilaçsız.Kürtajdan sonra her ay olmaya başladım.Düzene girdi.Doğumdan sonra daha da iyi olur

O zaman mutlaka gorun canim

Aynen canim

Kizlar bugun kirmizi karti yedim ve pazartesi doktora gidiyorum boyle 3. Veya 4. Gunu giden oldumu doktor neler yapti yani tahlil vs filan

Kizlar bugun kirmizi karti yedim ve pazartesi doktora gidiyorum boyle 3. Veya 4. Gunu giden oldumu doktor neler yapti yani tahlil vs filan
3. günü git canım. Hormon tahlillerini yaptır sabahtan. Sonrada doktora gidersin. Alttan bakmıştı yumurta rezervine bende. Özele gidiyorsan devlettede yaptırabilirsin testlerini. Sonra gösterirsin sonuçları

Canm hadi bakalım yola devam o zaman bnmde dört günüm kaldı bir srü belirti var inşallah sonucum olumlu olur seni takipteyim burdan ara ara yaz

3. günü git canım. Hormon tahlillerini yaptır sabahtan. Sonrada doktora gidersin. Alttan bakmıştı yumurta rezervine bende. Özele gidiyorsan devlettede yaptırabilirsin testlerini. Sonra gösterirsin sonuçları
Ben hormon testi yaptirmistim adetin 3. Gunu yapilir o dedi ve cagirdi gidecem bakalim adetliykende alttan muayene edebilirmis ama cok utaniyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…