Merhabalar ilk kez ovülasyon testi yapıyorum markası da lapoquick. Adetim bittikten sonra başladım PCOS başlangıcı var demişti Dr bana bugün yaptığım test pik mi acaba ? Yardımcı olabilir misiniz
Eki Görüntüle 3478433
Eki Görüntüle 3478433
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum büyük ihtimal yarın dahada koyulaşır yada akşama doğru bugünü yarını diğer günü değerlendir inşallah ay sonunu gebelik testini pozitifle görürsünMerhabalar ilk kez ovülasyon testi yapıyorum markası da lapoquick. Adetim bittikten sonra başladım PCOS başlangıcı var demişti Dr bana bugün yaptığım test pik mi acaba ? Yardımcı olabilir misiniz
Eki Görüntüle 3478433
Yorumunuz için teşekkür ederim ay inşallah 1 1 ayı doldurduk sadece kimyasal gebelik geçirdim bir daha da olmadı inşallah inşallah peki akşam bir daha yapmama gerek var mı ?Evet kuzum büyük ihtimal yarın dahada koyulaşır yada akşama doğru bugünü yarını diğer günü değerlendir inşallah ay sonunu gebelik testini pozitifle görürsün
İstiyorsan yap saat 5 6 gibi yapmadan 2saat önce sıvı alımını kes amaYorumunuz için teşekkür ederim ay inşallah 1 1 ayı doldurduk sadece kimyasal gebelik geçirdim bir daha da olmadı inşallah inşallah peki akşam bir daha yapmama gerek var mı ?
Tamam çok teşekkür ederimİstiyorsan yap saat 5 6 gibi yapmadan 2saat önce sıvı alımını kes ama
Rica ederimTamam çok teşekkür ederim
Bende resim açılmadı ama ikisi de aynı koyuluktaysa pik olmuştur canımMerhabalar ilk kez ovülasyon testi yapıyorum markası da lapoquick. Adetim bittikten sonra başladım PCOS başlangıcı var demişti Dr bana bugün yaptığım test pik mi acaba ? Yardımcı olabilir misiniz
Eki Görüntüle 3478433
İkiside koyu şu anBende resim açılmadı ama ikisi de aynı koyuluktaysa pik olmuştur canım
O zaman pik canım bugün yarın ve ertesi günü değerlendirİkiside koyu şu an
Tekrardan yüklüyorumbende de resim açılmadı
İkisi aynı koyulukta bence değerlendir
Kızlar merhaba benim reglime 4 5 gün var ovu testi yapmaya başladım daha öncesinde yapamadım 3 gündür gittikçe koyulaşmaya başladı daha yeni yumurtlama olmuş olabilir mi
Eki Görüntüle 3479424 Burada okudum kadarıyla regl yakın tarihte ovü bu şekilde çıkıyorsa gebelik olduğu anlamına geliyormuş isterseniz test yapın veya adetinizi bekleyin inş hamilesinizdir