Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merve2401

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2020
775
644
53
28
Merhaba arkadaşlar testlerimiki gündür bu şekilde fikirlerinizi alabilir miyim yumurtlama olmuş mu

Eklentiler

• 20210914_200719.webp
    20210914_200719.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 52
Cabuk çatlaması için havuç ye canm adacayi iç
Dun arkadaşımın pikti adacayi falan içmiş cabuk çatlama oldu bugün catlamis yani

Teşekkür ederim peki silikleşme başlayınca mı bırakayım değerlendirmeyi
Canm sana şöyle söyleyeyim ben koyu olduğu günleri hep değerlendirdim benm yumurtam gec çatladı galiba siliklestigi günde değerlendirdim o zaman çatlama oldu demek yani sukur tuttu bebis
Hemen kalkma canm iliskiden snra mümkün olduğu sürece yat kıpırdama dahi önceki aylar kalktım falan olmadı bu sefer çok dikkat ettim bi abla dedi bana iliskiden snra sabaha kadar yat tutar diye dediği de oldu şükür

Önemli olan siliklesmesi çatlama olduğunda da çok önemli değerlendirmeli yani

Canm sana şöyle söyleyeyim ben koyu olduğu günleri hep değerlendirdim benm yumurtam gec çatladı galiba siliklestigi günde değerlendirdim o zaman çatlama oldu demek yani sukur tuttu bebis
Hemen kalkma canm iliskiden snra mümkün olduğu sürece yat kıpırdama dahi önceki aylar kalktım falan olmadı bu sefer çok dikkat ettim bi abla dedi bana iliskiden snra sabaha kadar yat tutar diye dediği de oldu şükür
Tamam çok teşekkür ederim dediğinizi uygulayacağım inşallah benimde tutar banada dua edin lütfen siz hamilesiniz kabul olur inşallah

Tamam çok teşekkür ederim dediğinizi uygulayacağım inşallah benimde tutar banada dua edin lütfen siz hamilesiniz kabul olur inşallah
Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım inşallah sen hiç stres yapma ama dikkat et kafana takmadığın an oluyor ben bunu fark ettim inşallah bu ay seninde isteyen herkesin de olsun bebisleri

Rabbim isteyen herkese nasip etsin canım inşallah sen hiç stres yapma ama dikkat et kafana takmadığın an oluyor ben bunu fark ettim inşallah bu ay seninde isteyen herkesin de olsun bebisleri
Amin amin inşallah canım ya

Back
X