ovulasyon testi yardım :(

khilall214

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2019
175
149
53
28
ilk defa kullanıyorum 30-35 gün arası döngülerim var çok büyük bir hevesle almıştım.. dün ilk kez yaptım 13. günümdü. koyu değil silik çıktı yarına koyulaşır bu iş tamam dedim sabırsızlıkla bu saati bekledim ama bugün silik çizgi bile yok.. fikri olan var mı?

ilk defa kullanıyorum 30-35 gün arası döngülerim var çok büyük bir hevesle almıştım.. dün ilk kez yaptım 13. günümdü. koyu değil silik çıktı yarına koyulaşır bu iş tamam dedim sabırsızlıkla bu saati bekledim ama bugün silik çizgi bile yok.. fikri olan var mı?
Yumurtanız çatlamış olabilir mi ?
Yani geç kalmış olabilirsiniz takibe.
Önümüzdeki ay adetten bir kaç gün sonra başlayın hemen.
İlk denemeniz daha hem de erken çatlamıştır bence.

Yumurtanız çatlamış olabilir mi ?
Yani geç kalmış olabilirsiniz takibe.
Önümüzdeki ay adetten bir kaç gün sonra başlayın hemen.
İlk denemeniz daha hem de erken çatlamıştır bence.
peki hala yumurtlamamış olma olasılığı var mı? döngülerim 30-35 gün arası.. dün silik olup bugün hiç olmaması devam etmeyim mi test yapmaya sizce?

peki hala yumurtlamamış olma olasılığı var mı? döngülerim 30-35 gün arası.. dün silik olup bugün hiç olmaması devam etmeyim mi test yapmaya sizce?
Ben hiç kullanmadım bu testleri ama bildiğim kadarıyla silik olup koyulaşıyor, yumurta çatlayınca da silikleşmeye başlıyor. Sizin silikten yok olmuş. Test de bozuk olabilir. Tekrar bir denersiniz olmadı.

Herkesin yumurtlama günü farklı olur. Adet bitiminde yapmaya başladıysanız sorun yoktur bence yapmaya devam edin. Ben 20.günümde yumurtlama görürüm genelde.
sipariş elime yeni ulaştığı için dün başladım dün 13. günümdü.. 30-35 gün aralıklar olduğu için geç kalmamışımdır diye düşündüm takvime göre 2 gün sonrasını gösteriyor hala umudum var :D

Merhaba benim de adet döngüm 30-35 gün arası. Geçen ay 19. gün gördüm yumurtlamayı, bu ay da takip ediyorum bugün 16. gün yavaş yavaş koyulaşıyor muhtemelen yine 19 ya da 20. gün olacak yumurtlama. Bence teste düzenli devam edin henüz gerçekleşmemiş olabilir.

Back
X