Canım hiç biri pik durmuyor bunların. T C ile aynı koyulukta ya da C den daha koyu olması lazım. Dalgalanmaya benziyor. Bu bir ebenin günlüğünün sanırım Bende innovita kullanıyorum dalgalanmalar oluyor dediğim gibi önemli olan eşit koyulukMerhabalar test görsellerimi ekliyorum. Aslında pik olmamış diye düşünüyordum ama dünkü testi silikleşmişti. Sizce pik mi dalgalanma mı? 26 27 şubat değerlendirdik. Bugün de değerlendirmeli miyiz sizce? Bir de 26 şubat reglin başından itibaren 13. Gün oluyor. Şimdiden teşekkürler
Bir gebenin günlüğü. Sizce nasıl?Bunlar hangi marka acaba
Yaa öyle mi dersiniz, bence de öyle ama emin olamadım böyle koyulaşır gibi olup silikleşme normal mi? İlk kez kullanıyorumCanım hiç biri pik durmuyor bunların. T C ile aynı koyulukta ya da C den daha koyu olması lazım
Evet evet oluyor o lh dalgalanıyor. Yani gün gün silinmiyor. Zaten piki anlıyorsun direk bak örnek atıyorum illa C den koyu olmasına gerek yok eşit koyulukta yeter. Ya da böyle bazı aylar eşit değil ama eşite yakın oluyorYaa öyle mi dersiniz, bence de öyle ama emin olamadım böyle koyulaşır gibi olup silikleşme normal mi? İlk kez kullanıyorum
Evet evet oluyor o lh dalgalanıyor. Yani gün gün silinmiyor. Zaten piki anlıyorsun direk bak örnek atıyorum illa C den koyu olmasına gerek yok eşit koyulukta yeter. Ya da böyle bazı aylar eşit değil ama eşite yakın oluyor
Rica ederim ne demek. Kesinlikle öyle ya. Bir de bu ovülasyon testleri çok kafa karıştıcı olabiliyor. Kaç aydır deniyorsunuz bebek?Çok teşekkür ederim, çok sağolun. Fikir almak o kadar iyi oluyor ki böyle durumlarda. İnsan internetten araştırsa da böyle biri ile iletişim çok daha farklı
Rica ederim ne demek. Kesinlikle öyle ya. Bir de bu ovülasyon testleri çok kafa karıştıcı olabiliyor. Kaç aydır deniyorsunuz bebek?
Ben onun kaset olanını kullandım ama hiç memnun kalmadım hep silik çikiyordu innovita aldım anca kullanıcam inşallah bundan verim alırımBir gebenin günlüğü. Sizce nasıl?
Ben de bu ay olmazsa innovita denemeyi düşündümBen onun kaset olanını kullandım ama hiç memnun kalmadım hep silik çikiyordu innovita aldım anca kullanıcam inşallah bundan verim alırım
Bende sizin gibiydim geçen ay ovulasyon aldm ama pek değerlendiremedik bu ayda yapmicaktim tesadüfen bugün yaptım çift koyu cikti5 aydır ama o 5 ayın 3ünde hastalık vs doğru düzgün düzenli ilişki olmadı maalesef. Bir de ovulasyon ile deneyelim diye düşündük. En azından uygulama ile yumurtlama günü tutuyor mu onu da görmek istedim. Zor işlermiş gerçekten ilk korunmasız ilişkiden sonra hemen hamile kalınır diye düşünüyorfum saf saf
Benim de 6. Ay bu ay bizde de öyle sürekli bir şey çıktı hep5 aydır ama o 5 ayın 3ünde hastalık vs doğru düzgün düzenli ilişki olmadı maalesef. Bir de ovulasyon ile deneyelim diye düşündük. En azından uygulama ile yumurtlama günü tutuyor mu onu da görmek istedim. Zor işlermiş gerçekten ilk korunmasız ilişkiden sonra hemen hamile kalınır diye düşünüyorfum saf saf
Benim uygulamayla yumurtlamam tutmadı ya bu ay erken pik gördüm adetten 4 gün sonra sasirdim geçen ay 6 gün sonra görmüştüm5 aydır ama o 5 ayın 3ünde hastalık vs doğru düzgün düzenli ilişki olmadı maalesef. Bir de ovulasyon ile deneyelim diye düşündük. En azından uygulama ile yumurtlama günü tutuyor mu onu da görmek istedim. Zor işlermiş gerçekten ilk korunmasız ilişkiden sonra hemen hamile kalınır diye düşünüyorfum saf saf
Aynenn bencede bide insan hamilelik triplerine giriyor vücudumu dinliyorum ben hep heryerim ağrıyor sankiBenim de 6. Ay bu ay bizde de öyle sürekli bir şey çıktı hepevet ya insan öyle düşünüyor hemen hamile kalırım diyordum bende. Bu ay 2. Yumurtlamayı gördüm ilk çatlamadan sonra 4 gün kanama oldu bir de. Korunmayı bırakınca garip garip şeyler oluyor hazırlıklı ol
Ay evet ya ama cidden garipleşiyor vücud korunmayı bırakınca yani düşün hayatımda ilk defa reglden 1 hafta sonra kanamam oldu sonra 2 gün sonra yumurtlama gördüm falan dedim ne yaşıyorumAynenn bencede bide insan hamilelik triplerine giriyor vücudumu dinliyorum ben hep heryerim ağrıyor sanki
28/30 günde bir.Adet döngünüz kaç günde bir? Değerlendirebildiğiniz kadar değerlendirin.
Aa ne güzel şanslısınızBende sizin gibiydim geçen ay ovulasyon aldm ama pek değerlendiremedik bu ayda yapmicaktim tesadüfen bugün yaptım çift koyu cikti
Baya erken olmuş ama sizinki gerçektenBenim uygulamayla yumurtlamam tutmadı ya bu ay erken pik gördüm adetten 4 gün sonra sasirdim geçen ay 6 gün sonra görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?