- 21 Ocak 2021
- 4.421
- 6.410
- 108
- Konu Sahibi gokkusaginadusenbukalemun
-
Tatlım evet bugün pik olmuş , yarın ve sonraki 2-3 günü değerlendir mutlaka . Şansını kaybetmedin , denemeye devamBenim de son dört gün yaptığım ovulasyon testleri fotoğraftaki gibi. Dün gece birlikte
olduk. Ama bu gece eşim nöbetçi. O yüzden mümkün değil. Ben bu ay ki şansımı kaybetmiş mi oluyorum? Bugün pik oldu sanırım. T çizgisi C den daha koyu. Yardımcı olabilecek arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Çok teşekkür ediyorum. İçim rahatladı.Hayir şansinız hla varsperm canliligini 72 saat kadar korur eger dun geceki iliskiden sonra hemen ayaga kalkmadiysaniz sansiniz artar hatta doktorlarda gün aşirı iliski önerdigi icin gayet normal buyuk ihtimal yarinki testinizde koyu cikar cogu kadinda 2 gun yumurtlama sonrasi catlama oluyor cunku
Çok teşekkür ediyorumTatlım evet bugün pik olmuş , yarın ve sonraki 2-3 günü değerlendir mutlaka . Şansını kaybetmedin , denemeye devam
Bana da yardımcı olur musunuz? İlk
Bu teste göre muhtemelen yarın pik olacakBana da yardımcı olur musunuz? İlk denemem lütfen
Hayir şansinız hla varsperm canliligini 72 saat kadar korur eger dun geceki iliskiden sonra hemen ayaga kalkmadiysaniz sansiniz artar hatta doktorlarda gün aşirı iliski önerdigi icin gayet normal buyuk ihtimal yarinki testinizde koyu cikar cogu kadinda 2 gun yumurtlama sonrasi catlama oluyor cunku
Dün gece ve bu sabah tekrar test yaptım. Sanırım bu sabah çatlamış. Bu durumda yumurta ölmemiştir değil mi? 7 aydır deniyoruz. Bu kez bu şekilde takip ettim. Biraz endişeliyim o yüzden.Tatlım evet bugün pik olmuş , yarın ve sonraki 2-3 günü değerlendir mutlaka . Şansını kaybetmedin , denemeye devam
Dün gece ve bu sabah tekrar test yaptım. Sanırım bu sabah çatlamış. Bu durumda yumurta ölmemiştir değil mi? 7 aydır deniyoruz. Bu kez bu şekilde takip ettim. Biraz endişeliyim o yüzden.
Çok teşekkür ederim. Ay inşallah görürüm artıkHayır tatlım ölmemiştir tabi , sen bugünü yarını hatta bence ne olur ne olmaz sonraki günü de değerlendir . Yumurtan çatlamış test yapmayı bırakabilirsin . Adet tarihin gelince de gebelik testiyle aynı çizgileri görürsün inşaAllah
Adet düzensizliği var mı canım pko falan? Sonda ki resim siliklesmeye başlamış sanki veya yumurtan çatlamıyor da olabilirBöyle bir şey başına gelen yok mu acaba?
Hayır pko yok. Adetleri de çok düzenli. Bugün yaptırdım daha da koyulaşmış. Neredeyse siyaha yakın çıkmış T çizgisi. Ben de anlamadım. Geçen ay da ovulasyon testi yaptım. İkinci gün çatladı. Kasıklarımda sürekli ani bir batma oluyor. Beyaz renkli bir akıntım var. Bunlar yumurtlama belirtisi sanırım. Ama neden silikleşmiyor anlamadım. Son attığım ilk gün yaptığım ovulasyon testi. T ile C aynı koyulukta. Sonra T gittikçe koyulaştı ve silikleşmiyor. Anlam veremedim.Adet düzensizliği var mı canım pko falan? Sonda ki resim siliklesmeye başlamış sanki veya yumurtan çatlamıyor da olabilir
Hayır pko yok. Adetleri de çok düzenli. Bugün yaptırdım daha da koyulaşmış. Neredeyse siyaha yakın çıkmış T çizgisi. Ben de anlamadım. Geçen ay da ovulasyon testi yaptım. İkinci gün çatladı. Kasıklarımda sürekli ani bir batma oluyor. Beyaz renkli bir akıntım var. Bunlar yumurtlama belirtisi sanırım. Ama neden silikleşmiyor anlamadım. Son attığım ilk gün yaptığım ovulasyon testi. T ile C aynı koyulukta. Sonra T gittikçe koyulaştı ve silikleşmiyor. Anlam veremedim.
O zaman bu ay geç çatlayacak canım hala silikleşmediğine göre. Benim de adetime yakın çatladı mesela sonuç yine hamile kalamadım. cidden stresten başka birşey bu testler sanırım oluruna bırakmak lazım strese girdikçe yumurta da geç çatlıyor benim anladığım buHayır pko yok. Adetleri de çok düzenli. Bugün yaptırdım daha da koyulaşmış. Neredeyse siyaha yakın çıkmış T çizgisi. Ben de anlamadım. Geçen ay da ovulasyon testi yaptım. İkinci gün çatladı. Kasıklarımda sürekli ani bir batma oluyor. Beyaz renkli bir akıntım var. Bunlar yumurtlama belirtisi sanırım. Ama neden silikleşmiyor anlamadım. Son attığım ilk gün yaptığım ovulasyon testi. T ile C aynı koyulukta. Sonra T gittikçe koyulaştı ve silikleşmiyor. Anlam veremedim.
Bu ay da bişey olmayacak anlaşılan. Zaten bu son diye kendime söz verdim. Olmasa 1 yılın geçmesini bekleyip bir doktora gidip bir tedaviye başlanır. Doktorlar 1 yıl olmadan bir şey yapmıyor. 3 kez gittim. Her şey normal bekleyin diyorlar. Öyle yapacağım artık.O zaman bu ay geç çatlayacak canım hala silikleşmediğine göre. Benim de adetime yakın çatladı mesela sonuç yine hamile kalamadım. cidden stresten başka birşey bu testler sanırım oluruna bırakmak lazım strese girdikçe yumurta da geç çatlıyor benim anladığım bu
Sonunda çatladı.O zaman bu ay geç çatlayacak canım hala silikleşmediğine göre. Benim de adetime yakın çatladı mesela sonuç yine hamile kalamadım. cidden stresten başka birşey bu testler sanırım oluruna bırakmak lazım strese girdikçe yumurta da geç çatlıyor benim anladığım bu
Hadi gözün aydın canım inşallah emeklerin boşa çıkmaz da sen hamile kalırsınSonunda çatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?