Evet yumurtlama olmuş degerlendırırArkadaşlar Merhaba . Ben bir konuda danışmak istiyorum 8 aylık evliyim . Eşimle bebek düşünüyoruz ilk defa ovulasyon testi deniyorum aslında nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum fotoğrafını atsam bakma şansınız var mıdır ? Lütfen . Ovulasyon testim bunlar 20 nisan en son olan t çizgisi daha koyu görünüyor ilk yaptığımda böyleydi bu yumurtlama günüm mü olmuş oluyor?
Teşekkür ederim fakat 3 gün mü denicem peki 2 güne bir diyorlar genelde ama ben 3 gün boyunca her gün mü denemem gerekiyorEvet yumurtlama olmuş degerlendırır
20 nisan yumurtlama gunu olmus. Catlamayi gordunuz mu? Bugunu de degerlendir mutlaka sonra gun aşiri denersiniz.Arkadaşlar Merhaba . Ben bir konuda danışmak istiyorum 8 aylık evliyim . Eşimle bebek düşünüyoruz ilk defa ovulasyon testi deniyorum aslında nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum fotoğrafını atsam bakma şansınız var mıdır ? Lütfen . Ovulasyon testim bunlar 20 nisan en son olan t çizgisi daha koyu görünüyor ilk yaptığımda böyleydi bu yumurtlama günüm mü olmuş oluyor?
Teşekkürler bilmiyorum ki inanın çatlama ne zaman ama 18 nisandan beri yapıyorum bu üçü 18 ,19 ,20 oldu ilk defa yapıyorum bir bilgim yok henüz20 nisan yumurtlama gunu olmus. Catlamayi gordunuz mu? Bugunu de degerlendir mutlaka sonra gun aşiri denersiniz.
20-21-22 nisan değerlendirArkadaşlar Merhaba . Ben bir konuda danışmak istiyorum 8 aylık evliyim . Eşimle bebek düşünüyoruz ilk defa ovulasyon testi deniyorum aslında nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum fotoğrafını atsam bakma şansınız var mıdır ? Lütfen . Ovulasyon testim bunlar 20 nisan en son olan t çizgisi daha koyu görünüyor ilk yaptığımda böyleydi bu yumurtlama günüm mü olmuş oluyor?
Bugun tekrar yap siliklestiyse catlamis anlamina gelir. Daha sonra test yapmaniza gerek yok.Teşekkürler bilmiyorum ki inanın çatlama ne zaman ama 18 nisandan beri yapıyorum bu üçü 18 ,19 ,20 oldu ilk defa yapıyorum bir bilgim yok henüz
Evet az önce yaptım silik çıktı teşekkür ederimBugun tekrar yap siliklestiyse catlamis anlamina gelir. Daha sonra test yapmaniza gerek yok.
Evet az önce yaptım silik çıktı teşekkür ederimBugun tekrar yap siliklestiyse catlamis anlamina gelir. Daha sonra test yapmaniza gerek yok.
Daha pik olmamış devam et test yapmayaEki Görüntüle 3581602 Bana da yardımcı olur musunuz yumurtlama olmuş mu
21inde pik görünüyor 22de silikleşmiş çatlamış yani yumurta umarım değerlendirmişsindirEki Görüntüle 3581148 Arkadaslar banada yardimci olabilirmisiniz, yumurtlama testlerim bunlar
Benimkine de bakar mısınıxEvet yumurtlama olmuş degerlendırır
Benimkine de bakar mısınıx
9 Mayıs pik olmuş hatta 8 Mayıs'ta. Bugün çatlama olmuş bugünü de değerlendirin mutlakaBenimkine de bakar mısınız lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?