Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yani hayatım sonuçta bir günde üst üste yapıyor desen ki bunun bile kaliteyle alakası yok belki düşebilir ama her gün 24 saat arayla alakası yok bir sabah yaptım bir de diğer günün akşamı yaptın mesela gayet uygun bir dilim![]()
Diğer çizgi ile aynı koyulukta olması gerekiyor gün gün denemeye devam etmelisin daha çok akşamları bakmalısınPik olmaya yaklaşmış mı
18 haziranda olmuşsun zaten normalBenim testimi de yorumlar mısınız
Pik görünüyor değerlendirin bugün yarın diğer gün 3 gün değerli günlerBenim testimi de yorumlar mısınız
Yani ilk çizgi çok koyu olunca mı degerlendiriyoruz
Yok ikinci çizgi bir tanesi zaten en koyı çıkar diğer ikincisi t yazan yerde ki c yazana en yakın ya da aynı koyulukta olması gerekiyorYani ilk çizgi çok koyu olunca mı degerlendiriyoruz
Aman her gün yap gitsin kız olacağı varsa oluyor zaten ben vazgeçtim artıkYani ilk çizgi çok koyu olunca mı degerlendiriyoruz
2 gün sonra pik oldu gebe kaldığımı öğrendim benim zaten daha öncesinde pik olmuştu ikinci oldu üst üste pik çıktı meğer gebeymişimDiğer çizgi ile aynı koyulukta olması gerekiyor gün gün denemeye devam etmelisin daha çok akşamları bakmalısın