ovulasyon testi. yardım🤷🏼‍♀️

Kızlar buna bi bakabilir misiniz tam koyulaşmadan geri silindi 12 Mayıs'ta adetim bitti sizce yumurtlama olmuş mudur ilk defa kullanıyorum

Bugün pik galiba kızlar dimi, T, C den daha koyu.. dünü değerlendirdik bugünü ve iki gün daha mı değerlendiricez bi de havuç mu yesem bugün? Catlamadigi zamanlar oluyordu benim

Eklentiler

• IMG_9783.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_9794.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 61
Selammm bugün pik oldu :) insallah güzelce çatlarda bende catlama sorunu var çünkü akşam yüzmeye gidim diyorum beraberlikte denicem, test siliklesmezse artık forumlarda havuç suyu yazmışlar denerim..

Eklentiler

• IMG_9794.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 82
Selammm bugün pik oldu :) insallah güzelce çatlarda bende catlama sorunu var çünkü akşam yüzmeye gidim diyorum beraberlikte denicem, test siliklesmezse artık forumlarda havuç suyu yazmışlar denerim..
Evet pik olmuş Canım genelde 24-36 saate çatlar diye biliyorum . Sen bugün değerlendirdin yarın akşam silikleşirse muhakkak değerlendir

Eklentiler

• IMG_0469.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba pik gözükmüyor canım
sadece 13. Gün yaptığın test bozuk gibi geldi bana dalgalanmış . Eğer 13 ü pik değilse 1-2 güne pik olur gibi
Aslında ilk yaptığımda öyle değildi bugün öyle olmuş
İnşallah olur

Evet pik olmuş Canım genelde 24-36 saate çatlar diye biliyorum . Sen bugün değerlendirdin yarın akşam silikleşirse muhakkak değerlen

Evet pik olmuş Canım genelde 24-36 saate çatlar diye biliyorum . Sen bugün değerlendirdin yarın akşam silikleşirse muhakkak değerlendir
Hayırlısıyla insallah sağlıkla haziranda bayram bayram havasında geçer hepimiz için

Bi haner varmı sizde

Merhaba, bu testi de değerlendirir misiniz ? Bundan sonraki gün ikinci çizgi çıkmadı. Ben testlerimi saat 15-16 arası yapıyorum ve günde 1 kez. Acaba diyorum gece falan çatladı da ondan mı ertesi gün ikinci çizgi çıkmadı. (Bu testi yaptığım gün doktora gitmiştim alttan muayene yapıp yumurtlama olmuş güzel gelişimi demişti)

Eklentiler

• 1000122934.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba bu attığınız pik değil , döngünüz kaç günde 1 ve son adet tarihiniz nedir

Merhaba bu attığınız pik değil , döngünüz kaç günde 1 ve son adet tarihiniz nedir
Baslangic 12 mayıs son gun 16 mayıs arası son adet tarihim. 28 günde bir adet döngüm. Adetim ortalama 5 gün sürüyor 6.gun bazen yok bazen çok az oluyor ama genelde olmuyorum. Bu testin yapıldığı tarih de 24 mayıs

Son düzenleme:
Döngünüze göre pik olması gerekiyor bu güne kadar fakat değişiklikte gösterebilir tabi
diğer günlerin testi yok mu alt alta koyup fotoğraf atsanız özellikle 26-27 Mayısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…