Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yeniden pik?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Spagetti bolonez

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.643
3.323
53
15/16/17 mayis yumurtlama gördüm. Adetime iki gun var, bel agrim ve kasık ağrım çok. Ovulasyon testi yapayim dedim ve bu şekilde çıktı.
Yeniden mi yumurtlama oluyor?

Eklentiler

• IMG20210530151039.webp
    IMG20210530151039.webp
    9 KB · Görüntüleme: 230
bende gebeliğimi bu şekilde öğrendim evde gebelik testi yoktu bi bakıyım ne olucak dedim benim ikinci çizgi silikti hemde...ikinci kez yumurtlamıyorsan hamile olma olasılığın çok yüksek :KK66:

15/16/17 mayis yumurtlama gördüm. Adetime iki gun var, bel agrim ve kasık ağrım çok. Ovulasyon testi yapayim dedim ve bu şekilde çıktı.
Yeniden mi yumurtlama oluyor?
Bende ovülasyon testinde birkaç gün önce böyle gördüm 3 haziranda regl olmam lazım bugün tekrar test ettim t çizgisi daha çabuk belirdi ve koyulaştı.
Erken gebelik testinde de çizgi belirdi hayırlısı İNŞALLAH güzel haberler alırız:)

Bende ovülasyon testinde birkaç gün önce böyle gördüm 3 haziranda regl olmam lazım bugün tekrar test ettim t çizgisi daha çabuk belirdi ve koyulaştı.
Erken gebelik testinde de çizgi belirdi hayırlısı İNŞALLAH güzel haberler alırız:)
Ahh hamilesiniz yani cok sevindim🥰
Canim rengi boyle miydi, ayni yumurtlama gibi emin olamiyorum ki pcos ta var belki lh hormonu artmistir diyorum ama😪

Ahh hamilesiniz yani cok sevindim🥰
Canim rengi boyle miydi, ayni yumurtlama gibi emin olamiyorum ki pcos ta var belki lh hormonu artmistir diyorum ama😪
Mayıs 28 de böyle çıktı ovülasyon testim sizin görsel gibi hatta foto çektim hemen. Aynı gün erken gebelik testim vardı onu yaptım ondada çizgi belirdi görsel ekliycem şimdi canım.Bugün de ovülasyon testim t çizgisi koyulaştı hemen c daha açık renk çıktı.
Aslında emin değilim:) yanılma payı varmıdır acaba diye adet günümü bekliycem sanki regl olacak gibi karnıma ağrı giriyor arada.

Eklentiler

• 6879F848-3056-4F3A-8A56-43B957E12196.webp
    6879F848-3056-4F3A-8A56-43B957E12196.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 255
  • 845B5444-6E76-407B-B46E-E5F35AF79753.webp
    845B5444-6E76-407B-B46E-E5F35AF79753.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 206
Mayıs 28 de böyle çıktı ovülasyon testim sizin görsel gibi hatta foto çektim hemen. Aynı gün erken gebelik testim vardı onu yaptım ondada çizgi belirdi görsel ekliycem şimdi canım.Bugün de ovülasyon testim t çizgisi koyulaştı hemen c daha açık renk çıktı.
Aslında emin değilim:) yanılma payı varmıdır acaba diye adet günümü bekliycem sanki regl olacak gibi karnıma ağrı giriyor arada.
Benim de durumum tam olarak bunun aynısı 😊 17si ovulasyon günümdü. 26sından beridir ovulasyon testi yapnaya başladım tekrardan. Hep çift çizgi koyu çıktı. Öyle olunca şüphelenip dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm. Ben de yine de regl günümü bekliyorum 🙈 ama bende regl zamanı hiç ağrı olmaz. Sıfır yani. Ama şu anda kasık bölgem çok ağrıyor. Ben yanılma olmadığını düşünüyorum. Yani inşallah olmamıştır 🙈

Back
X