- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- 53
- Konu Sahibi Spagetti bolonez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gebelik olabilir canım. Testin varsa yap15/16/17 mayis yumurtlama gördüm. Adetime iki gun var, bel agrim ve kasık ağrım çok. Ovulasyon testi yapayim dedim ve bu şekilde çıktı.
Yeniden mi yumurtlama oluyor?
Ne yazık ki yok anca yarın. Ama yumurtlama gibi geliyor banaGebelik olabilir canım. Testin varsa yap
Gebelik testi yapsanız sonuç verir mi acaba inşallah hamilesindir15/16/17 mayis yumurtlama gördüm. Adetime iki gun var, bel agrim ve kasık ağrım çok. Ovulasyon testi yapayim dedim ve bu şekilde çıktı.
Canim ne guzel soyledin inşallah ama pcosum lh yüksek çıkması görülen bisey ya, ben ilk defa gordum boyle ovulasyonda adete yakin ama, seninde boyleydi oyle miBen gebeliğimi bu şekilde öğrendim. Hamile olma ihtimalin yüksek
Pazar olmasaydi direk alırdım test ama yarina kaldi en erken bakalim. İnşallah canım benim Allah dua niyetine duysun inşallahGebelik testi yapsanız sonuç verir mi acaba inşallah hamilesindir![]()
Bende bir ay içersinde iki defa yumurtlama gördüğüm oldu ama sizinkisi adete yakın sanırım o yüzden gebelik olabilirPazar olmasaydi direk alırdım test ama yarina kaldi en erken bakalim. İnşallah canım benim Allah dua niyetine duysun inşallah![]()
İnşallah vardir, boyle miydi rengi canimbende gebeliğimi bu şekilde öğrendim evde gebelik testi yoktu bi bakıyım ne olucak dedim benim ikinci çizgi silikti hemde...ikinci kez yumurtlamıyorsan hamile olma olasılığın çok yüksek![]()
Evet ayda iki kere yumurtlama olabilir biliyorum gerci hiç denk gelmedim ama, evet yakın inşallah vardir yaBende bir ay içersinde iki defa yumurtlama gördüğüm oldu ama sizinkisi adete yakın sanırım o yüzden gebelik olabilir
daha silikti ikinci çizgi benim..inşalah vardır yoksa da diğer aylar da güzel haber almanı canııı gönülden dilerimİnşallah vardir, boyle miydi rengi canim
Allah razı olsun canım benimdaha silikti ikinci çizgi benim..inşalah vardır yoksa da diğer aylar da güzel haber almanı canııı gönülden dilerim![]()
Bende ovülasyon testinde birkaç gün önce böyle gördüm 3 haziranda regl olmam lazım bugün tekrar test ettim t çizgisi daha çabuk belirdi ve koyulaştı.15/16/17 mayis yumurtlama gördüm. Adetime iki gun var, bel agrim ve kasık ağrım çok. Ovulasyon testi yapayim dedim ve bu şekilde çıktı.
Ahh hamilesiniz yani cok sevindimBende ovülasyon testinde birkaç gün önce böyle gördüm 3 haziranda regl olmam lazım bugün tekrar test ettim t çizgisi daha çabuk belirdi ve koyulaştı.
Erken gebelik testinde de çizgi belirdi hayırlısı İNŞALLAH güzel haberler alırız:)
İnşallah güzel haberlerle canım benim,tabikiHaber ver beni de etiketle sonucuna canım. Hayırlı haberlerini bekliyorum![]()
Mayıs 28 de böyle çıktı ovülasyon testim sizin görsel gibi hatta foto çektim hemen. Aynı gün erken gebelik testim vardı onu yaptım ondada çizgi belirdi görsel ekliycem şimdi canım.Bugün de ovülasyon testim t çizgisi koyulaştı hemen c daha açık renk çıktı.Ahh hamilesiniz yani cok sevindim
Canim rengi boyle miydi, ayni yumurtlama gibi emin olamiyorum ki pcos ta var belki lh hormonu artmistir diyorum ama![]()
Senin silik olmasına rağmen mi hamileydin?bende gebeliğimi bu şekilde öğrendim evde gebelik testi yoktu bi bakıyım ne olucak dedim benim ikinci çizgi silikti hemde...ikinci kez yumurtlamıyorsan hamile olma olasılığın çok yüksek![]()
Benim de durumum tam olarak bunun aynısıMayıs 28 de böyle çıktı ovülasyon testim sizin görsel gibi hatta foto çektim hemen. Aynı gün erken gebelik testim vardı onu yaptım ondada çizgi belirdi görsel ekliycem şimdi canım.Bugün de ovülasyon testim t çizgisi koyulaştı hemen c daha açık renk çıktı.
Aslında emin değilim:) yanılma payı varmıdır acaba diye adet günümü bekliycem sanki regl olacak gibi karnıma ağrı giriyor arada.