Ovulasyon testi yorumlama

guler7

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2023
65
24
3
Selamün Aleyküm. Kadir Gece'miz mübarek olsun. Ovülasyon testi pozitif olmadan bi önceki gün değerlendirilse pik günü değerlendirilmeden pikten bir sonraki gün de değerlendirilse olur mu? Bir de test silikleşene kadar derken hiç yükselme olmadığı zamanki ilk yapmaya başladığımız haline mi dönmeli yoksa pik olduğu koyudan biraz silikleştiği andaki haline mi dönmesi yeterli? Pikten sonraki kaç gün değerlendirilmeli? Sağ olun şimdiden.

Merhabalar gün aşırı ilişki her zaman daha garanti derler pikten bir gün önce ve sonra olabilir. Çatlama olunca mutlaka yine değerlendirin. O da bir veya iki gün pik olur ertesi gün o koyu çizgi silik olur. Yani pikten önceki silik çizgi gibi olur bir örnek atcam size. Benim 13-14 pikti 15 çatlamaydı. 13 ve 15 i değerlendirmiştik. Rabbime şükürler olsun ki ay sonunda hamile olduğumu öğrendim

Bak canım bu şekilde

Eklentiler

• InShot_20230215_150719422.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 972
  • IMG_20230214_183522.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 380
  • IMG_20230214_183046.webp
    11 KB · Görüntüleme: 345
Size tavsiyem 2 adet arasında gün aşırı ilişkiye devam edin. Çünkü önemli olan yumurtayla spremin karşılaşması. Bu yumurta kanaldan ilerlerken de olabilir. Yumurtlama günü demek okuduğum kadarıyla yumurtanın kanalın sonuna geldiği gün. Pcos tarzı bir hastalığınız yoksa bu ayın adetinin ilk günü diğer ayın adetinin yumurtası yumurtalıktan çıkmaya başlıyor. Arkadaşım adetinden 5 gün sonraki ilişkide hamile kaldı o ay sadece o gün olmuş. Benim de mesela yumurtlamam geç olmuş. Garantili olması için bütün değerlerinize baktırıp tüm ayı değerlendirin.

Anladım çok sağ ol. Ben cumartesi akşamı bi ilişki oldu ovulasyon testimde herhangi bir oynama yoktu. Pazar öğlen yükselme gördüm 15.30 gibi de hemen hemen aynı gibiydi ama tam değil de. Pazar geceyi değerlendiremedim. Pazarı pazartesiye bağlayan gece 4.45 gibi çizgi silikti sanki biraz ama yine koyu normale göre. Ben şimdi pazartesi salı çarşamba değerledindirebiliyorum demi o zaman? Uzun oldu kusura bakmayın.

Çok teşekkür ederim yani kafam karışıyor biraz da geçen ay tam pik ve ertesi günü değerlendirdim. Adete bi iki gün kala sanırım erken gebelik testinde 40 dakika sonra belirgin pozitif çizgi belirdi. Ardına da son zamanların en şiddetli ağrısıyla adet oldum.

Değerlendirebilirsin 3 günü ama gün aşırı denemenizi tavsiye ederim bende. Ben bütün ayı o şekilde yaptım onunda çok etkisi var spermin kalitesi açısından.

Merhabalar , ovülasyon testi yaptım fakat pik olup olmadığını anlayamadım bilen varsa yardımcı olaabiliiirr miiii ??

Eklentiler

• 10252DC6-41A7-4C5E-BD6D-811E3FA4DDA1.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 354
  • D564D071-56A6-47E2-927B-E555D3ABFA47.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 346
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…