Ovulasyon testi yorumlama

parla23

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2023
35
13
8
30
Regl bitiş günümden itibaren kızlar sizce pik olmuş mu hiç anlayamadım

Eklentiler

• IMG_7942.webp
    104,7 KB · Görüntüleme: 55
Selam kızlar benim sat 6 Ekim, bat 3 Kasım gösteriyor uygulamada döngüm 28-31 gün arası. Yumurtlama tarihimi 20 Ekim veriyor uygulama 16-17 değerlendirdik 18 boş. Dün ve bugün yumurtlama belirtilerim vardı kasık ağrısı doluluk vs ilk defa ovülasyon yaptım böyle çıktı. Anlamadım daha pik olmadı mı yoksa çatladı mı? Dünkü sızı çatlama sızı mıydı acaba? Ve hala devam ediyor regl olacak gibi. Yani ben şimdi hangi günleri değerlendireceğim kafam karıştı ya destek pleaseeee

Eklentiler

• 0DEFF389-3695-4D6D-811A-4A75C1368D48.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 34
Çatlama ağrısı olabilir uygulamalar ne yazık ki tam göstermiyor ovulasyon testini adet bitiminden sonra her gün yaparsan daha net görürsün

Evet orası öyle de benim genelde tahmini yumurtlama günümde gerçekten belirtilerimde oluyordu bu ay 2 gündür devam ediyor bugün bi ovülasyon yapayım piktir heralde dedim böyle çıktı:/ ya birde sıvı olayına falan da dikkat etmedim. Yarın tekrar yapacağım bi aman ne zor işlermiş bunlar böyle

Çatlama ağrısı olabilir uygulamalar ne yazık ki tam göstermiyor ovulasyon testini adet bitiminden sonra her gün yaparsan daha net görürsün
Ya aklıma geldi belki geçmemiştir daha pike vardır yumurtalar büyüyor falan ya ben en iyisi teste ve denemelere devam edeyim.

Ya aklıma geldi belki geçmemiştir daha pike vardır yumurtalar büyüyor falan ya ben en iyisi teste ve denemelere devam edeyim.
Kesinlikle devam et bende yumurtladım sandım devam ettim piki bugün gördüm normalde 13 14. Gün pik olurdu bu ay 22. Günde oldu o yüzden denemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…