• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi yorumlama

kns3535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
114
46
98
26
Kızlar selam🫶🏻 bu ay ovulasyon testi ile takip etmeye basladim normalde 28 gunluk dongum var 22 agustos leke seklinde regl geldi daha sonra artti 27 agustosta leke seklinde reglim bitti. Normalde yumurtlama 14. gun oluyor ama benim ovulasyon testleri biraz sasirtti 31 agustosta piki yakaladim bugun 1 eylul ve neredeyse gorunmeyecek sekilde silik bir cizgi cikti. Sata gore bu yumurtlama icin cok erken degil mi? Anlayanlar lutfen yardimci olabilir mi💘💘

Eklentiler

• IMG_4915.webp
    IMG_4915.webp
    93,3 KB · Görüntüleme: 404
Aynı şey benim de başıma geldi ben de anlayamadım. Gün içinde iki tane yaptım çok farklı çıktı

Benimkini de yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_8832.webp
    IMG_8832.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 329
Canim 31 agustos pik olmamıs senin pik olması için yanındaki çizgi kadar koyu olması lazım
2 eylül aksam pik oldu 3 eylul dususe gecti burda yok suan ama 4 eylulde tekrar koyulasti dalgalanmalar oluyormus zaten hormondan dolayi bakalim degerlendirildi hayirlisi artik🤣

Eklentiler

• IMG_D03A9C11-B19A-42D0-BB13-73AE72555A9E.webp
    IMG_D03A9C11-B19A-42D0-BB13-73AE72555A9E.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 310
4 Eylül gecesi o zaman pik olmuş.
31 Ağustos Pazar
2 Eylül Salı
4 Eylül Perşembe
5 Eylül Cuma ilişki oldu.Sizce yakalamış mıyım ya

Kızlar sizce yumurtlama hangi gün olmuş ve ilişki ne zaman olacak yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_8424.webp
    IMG_8424.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 272
Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.💘
Eki Görüntüle 3646797

Eklentiler

• IMG_3670.webp
    IMG_3670.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 166
Kızlar merhaba testim 16 -17 eylülde pik olmuş diye düşünmüştüm 18 eylülde silikleşmesinden dolayı bugün de pik olmuş gibi bir görüntü var testimde yeni evlendim 9 aylık evliyim 5 aydır korunmuyoruz daha öncesinde pc uygulamasından takip ediyordum fakat hamile kalamadım hem hamile kalmak için önerilerinizi hemde testimi yorumlamanızı istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederiim.💘
Eki Görüntüle 3646797
21 eylul yani bugun pik olmus canim mutlaka degerlendir valla cevremdekiler bana iliskiden sonra sakin tuvaletini yapma ayaklarini kaldir falan filan dediler uyguladik ama henuz birsey yok sende dene bakalim💗

değerlendiremedik maalesef eşim tır şöförüüü🥲🥲🥲 ve bugün evde değil yarıını değerlendirsem olur mu bir bilginiz var mı🙂↔️

Back
X