Ovulasyon testi yorumu

niras88

niras88
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2007
49
6
98
37
Arkadaşlar merhaba bu testi ilk defa deniyorum da ayın 13 ünde adet olmuştum T pembe çıktı biraz şimdi yumurtladım mı yumurtlayacak mıyım acaba yardımcı olurmusunuz???

Eklentiler

• image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 394
ikiside değil çnkü sonuç negatif..iki çizgininde belirgin olması gerekiyor.vücutta lh hormonu az da olsa olduğu için 2.ci çizgi birazcık görünüyor ama 2.ci çizgininde ilki kadar koyu olması gerek.

ikiside değil çnkü sonuç negatif..iki çizgininde belirgin olması gerekiyor.vücutta lh hormonu az da olsa olduğu için 2.ci çizgi birazcık görünüyor ama 2.ci çizgininde ilki kadar koyu olması gerek.
Meraba yazınızı okudum bende bişey soracaktım ben ovulasyon testi yapıyorum saat akşam 7 de yapıyorum eğer pozitif çıkarsa o gece yakınlaşmamız mı gerekiyor??

Arkadaslar, yazilarinizi hep takip ediyorum ama ben yeni uye oldum. Galenik marka ovulasyon testi kullaniyorum. 23'u yani dun saat 11:30'da iki cizgiyi de esit koyulukta gordum yani bu markaya gore pozitif. Aksam 18:30'da da esit gibiydiler. Bugun sabah yine 11:30'da yaptim: 2.cizgi daha da koyulasmis yani bu da pozitif. Bu test LH seviyesine cok mu duyarli? Pozitif sonuc cikinca 24-48 saat icinde iliskiye girin diyor. Ben bu aksam mi iliskiye gireyim yarin sabah mi yoksa yarin aksam mi? Bir de bu sabah beraber olduk ama sperm cok azdi sanki.
1) ne zaman tekrardan cinsel iliskiye girilmeli?
2) Ovulasyon 24'u mu yoksa 25'i mi olacak?
3) Sperm miktarlari az ise bu gece mi daha garanti yarin sabah mi?

Ne dersiniz? Acil yardimlariniz lutfen....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…