17. Gününe kadar beklenmesi lazımmış canım tam emin olmak için bekle biraz daha belli olmuyorHanımlar bi sorum olcak yumurtlamayı gördüğümüz andan itibaren mi sayıyoruz 14 gün kadar yoksa catladıktan sonra mı sayıyoruz piki gördük ordan itibaren mi saycaz ? Mesela ben Temmuz 19 da pik gördüm ve adet olmadım halen daha Ağustos’un 1 suan pik ten itibaren saydım 14 gün olmuş tamı tamına adet olmam gerekirmiş yumurtlama sitabil yani 14 gün doldumu adet görülürmüş bende suan 14.günümdeyim
Canım çok net pik olmuş değerlendir bu günü ve yarını benim sana tavsiyem eğer eşimde sperm problemi varsa siz dirsek pozisyonu ve 2 dakika geri çekme olmasın sonrasında yüz üstü yatış olacak dene bakalım bende denedim yumurtlama günümde işe yarar belki yarın tekrar yap testi silik olursa çatlamış demek ha birde ilişki sabah saatlerinde olursa daha iyi aklında bulunsunYorumlarmısınız 12.günüm
Eki Görüntüle 2898047
Eşim sabah erken işe gidiyor :/Canım çok net pik olmuş değerlendir bu günü ve yarını benim sana tavsiyem eğer eşimde sperm problemi varsa siz dirsek pozisyonu ve 2 dakika geri çekme olmasın sonrasında yüz üstü yatış olacak dene bakalım bende denedim yumurtlama günümde işe yarar belki yarın tekrar yap testi silik olursa çatlamış demek ha birde ilişki sabah saatlerinde olursa daha iyi aklında bulunsun
Saat kaçta gidiyorEşim sabah erken işe gidiyor :/
5de gdıyor aksam 7bucukda gelıyorSaat kaçta gidiyor
Hayırlısı canım benim O zaman bak duruma ayarla yinede sen5de gdıyor aksam 7bucukda gelıyor
Rabbim isterse tek gün bile yeter nasip artık ne diyelm canmHayırlısı canım benim O zaman bak duruma ayarla yinede sen
Aynen canımRabbim isterse tek gün bile yeter nasip artık ne diyelm canm
En sondaki şimdi yaptım pik değil mi innovita ilk defa kullanıyormAynen canım
En alttaki pik canımBugünki yaptığım test en alttaki olan pik değil mi hergün denediğimizde tutmadı bu sabah 6 da değerlendirdik diz dirsek pozisyonu olarak gün aşırıyı nasıl ayarlayabilirim yardımcı olurmusunuz lütfen
Eki Görüntüle 2898413
Gün aşırı nasıl ayarlayablrm yarın çatlama olursa mutlaka ilişki olmalı deil mi gün aşırı olmaz o zamanEn alttaki pik canım
Bugün ilişki olsun canım yarın bir daha test yap atGün aşırı nasıl ayarlayablrm yarın çatlama olursa mutlaka ilişki olmalı deil mi gün aşırı olmaz o zaman
Neden illa gün aşırı yarın çatlarsa tekrar ilişki olsun. Ama zaten sağlıklı bir sperm 3 gün canlı kalıyormuş aslında olmasada olur ve ayda 1 kere ilişki yapıp hamile kalanlar , 10 kere yapıp hamile kalamayanlar var demek istediğim Rabbim verecekse bunlar bahane çok kafana takıp stres yapmaGün aşırı nasıl ayarlayablrm yarın çatlama olursa mutlaka ilişki olmalı deil mi gün aşırı olmaz o zaman
Bugün sabah 6da değerlendirdik yarında aksam degerlendirsek 36 saat oluyor şansım daha mı yuksek gecen ay hergun denedık o yuzden 2aydır tutmadı smdi gun asırı deneyelm dye o yuzden dusunuyormBugün ilişki olsun canım yarın bir daha test yap at
Evet hergün yapınca sperm kalitesi düşüyor yarın yapma bir sonraki günü değerlendir istersenBugün sabah 6da değerlendirdik yarında aksam degerlendirsek 36 saat oluyor şansım daha mı yuksek gecen ay hergun denedık o yuzden 2aydır tutmadı smdi gun asırı deneyelm dye o yuzden dusunuyorm
Çok teşekkür ederimEvet hergün yapınca sperm kalitesi düşüyor yarın yapma bir sonraki günü değerlendir istersen
Bugünü değerlendir canım yarında yap at bakalim muhtemelen yarın daha da koyu çıkacakEn sondaki şimdi yaptım pik değil mi innovita ilk defa kullanıyorm
Sabah 6da değerlendirdik birde bu sabah değerlendircez sonra ara verip bir sonraki gün şuan çok akıntım var elime yapışıyor yumurta akı kıvamındaBugünü değerlendir canım yarında yap at bakalim muhtemelen yarın daha da koyu çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?