Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yumurtlama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merrv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2021
312
134
33
26
Kızlar lütfen yardım edin bu ay Ovulasyon testine göre 3 kere yumurtladım böyle birşey mümkün olur mu nolur yardım edin 5 temmuzda adet oldum 13 temmuz ilk yumurtlama çıktı sonra 19 unda test yaptım tekrar yumurtlama çıktı ertesi gün silikleşti dün yine akıntı oldu test yaptım tekrar pozitif çıktı acaba hamilemiyim diye düşündüm ama bugün silikleşti

Eklentiler

• D52E7F99-E625-415B-8AC6-2C40E50CE322.webp
    102,2 KB · Görüntüleme: 104
  • C847F166-DD12-4221-94D4-30C848952DE7.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 104
  • 4C3FD14C-2650-44C7-920D-7C1F4EABBAD3.webp
    114,3 KB · Görüntüleme: 103
  • 7C679910-FA02-46D1-AF1F-0E3EE7A63566.webp
    113,1 KB · Görüntüleme: 96
  • FB825C05-7333-490B-9619-7F149A8C9A7C.webp
    64,9 KB · Görüntüleme: 105
eğer adet günün geldiyse ve ovulasyon testin yine çift çizgi görünüyorsa bu hamile olduğun anlamına gelebilir

eğer adet günün geldiyse ve ovulasyon testin yine çift çizgi görünüyorsa bu hamile olduğun anlamına gelebilir
İşte dün çift çizgiydi bugün yine silik oldu fotolarını attım bende hamile olabileceğimi düşündüm ama silikleşti çizgi 3 kere mi yumurtlamış oldum yani

Bilmiyorum canım ya ilk yumurtlamadan mı sayacaz iyice kafam karıştı
ilk adet olduğun günden sayıcaksın 5 temmuzda olduysan 22 gün olmuş ..28 günde bir adet oluyorsan daha var yani.. sen çift çizgi gördüğün günleri değerlendirmeye devam et ..hamileysen zaten 1 hafta ya kadar belli olur :) :) yada 3ncü defa yumurtladığını düşündüğün gün döllenme olduysa 15 güne kadar belli olur

Teşekkür ederim yardımcı olduğun için her yerde araştırdım 3 kere yumurtlayanını hiç duymadım o yüzden kafam karıştı testler öyle gösteriyor ama dimi fotoğraflara baktınız mı

Gebelik testi yaptınız mı? Bazen bu sebeple de koyulaşabiliyormuş

Adet tarihiniz ne zaman? Ayda 2 kere yumurtlama olabiliyor 3ü duymadım

çok meraktaysan erken gebelik testi alıp yapsana bi bende merak ettim
ben ovulasyon testiyle hamileliğimi öğrenmiştim çift çizgi görünce adetime 2 gün var yumurtlamış olamam heralde diyip koşup acilde kan vermiştim ve pozitifti..ama dediğim gibi adetime 2 gün vardı

Ama benim adetime daha tam emin olmamakla birlikte 5 gün falan var ve bugün silikleşti yani o yüzden hamile olduğumu düşünmüyorum halbuki dün çift çizgiyi görünce çok umutlanmıştım

Ama benim adetime daha tam emin olmamakla birlikte 5 gün falan var ve bugün silikleşti yani o yüzden hamile olduğumu düşünmüyorum halbuki dün çift çizgiyi görünce çok umutlanmı
tabiki ben umutlan diye söylemedim ama eczanede erken gebelik testleri var son 10 güne kadar gösteren çok merakta kalıyorsan onlardan bitane yapabilirsin ..ben olsam şahsen yapardım yada tam emin olmak için adet gününü sabırla beklemelisin..rabbim gönlüne göre versin inşalah ..istemek beklemek ne demek en iyi ben bilirim
9 sene bekledim kavuştum oğluma rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin..aminnnnnnnnnn

Allah bağışlasın rabbim bizede nasip eder inşallah adete kadar bekleyeyim en iyisi negatifi görmekten korkuyorum artık

Hanımlar bi sorum olcak yumurtlamayı gördüğümüz andan itibaren mi sayıyoruz 14 gün kadar yoksa catladıktan sonra mı sayıyoruz piki gördük ordan itibaren mi saycaz ? Mesela ben Temmuz 19 da pik gördüm ve adet olmadım halen daha Ağustos’un 1 suan pik ten itibaren saydım 14 gün olmuş tamı tamına adet olmam gerekirmiş yumurtlama sitabil yani 14 gün doldumu adet görülürmüş bende suan 14.günümdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…