Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba,
Deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var..
Bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım(laboquick marka) Adetin 8.günü başladım bugün 16. Gündeyim ama halen çift çizgi göremedim, hep silik çıkıyor. Fakat 3-4 gün önce yumurta akı gibi az bir akıntım oldu, 2 gündür de hafif pembe akıntım var ve karnımda bir gerginlik şişlik hissi.. Şimdi bunlar benim bildiğim yumurtlama belirtileri ama neden testte çift çıkmıyor? Bu arada adet döngüm her ay 25-28 gün arası düzenlidir.

Sıvı alımına dikkat ettin mi canım

Arkadaşlar merhaba. Bende adetimin 9. Günü testi yapmaya başladım. Önce Silik çıkıyordu şimdi hiç çizgi çıkmadı ya
Acaba adetin 10. Günü mü yumurtladım anlamadım yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_2877.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 177
Arkadaşlar merhaba. Bende adetimin 9. Günü testi yapmaya başladım. Önce Silik çıkıyordu şimdi hiç çizgi çıkmadı ya
Acaba adetin 10. Günü mü yumurtladım anlamadım yorumlar mısınız
Merhaba canim. Adet bitiminden hemen sonra baslasaydin keske, yada test bozuk olabilir. Birde testi yapmadan once sivi tuketme bir iki saat. Sabah 10 dan sonra aksam 8 den once yap testini

Merhaba canim. Adet bitiminden hemen sonra baslasaydin keske, yada test bozuk olabilir. Birde testi yapmadan once sivi tuketme bir iki saat. Sabah 10 dan sonra aksam 8 den once yap testini

9. Gün başladım zaten canım, adetim 6 gün sürdü bitiminden 3 gün sonra başladım daha erken mi başlasaydım

Bugün tekrar yaptım testi tek çizgi çıktı. ikinci çizgi tam koyulaşmadı bu ay anlamadım
Kızlar her kadının yumurtlama günü Farklı. Testlerde belirtilen dönemler genelleme yapılarak söylenmiş. Sizin de Farklı olabilir. O yüzden adet bitiminden başlayın. Eşit iki koyu çizgiyi yakalayana kadar devam edin. Ben belli dönem yapıp adete yakın bırakıyordum. Ama muayenede adet zamanına çok yakın hatta bazen adet dönemi içinde yumurtladığımı öğrendim. Sabırla yapın testi

Bugün tekrar yaptım testi tek çizgi çıktı. ikinci çizgi tam koyulaşmadı bu ay anlamadım
Bazi aylar hic catlama olmuyormus bunuda duydum canim. Uzulme yilmak yok, bende bu ay test kullandim ama regl olacagim galiba ... Allah hayirlisini versin hepimize

Canım henüz daha pik olmamış biraz daha zamanı var sanırm aynı koyuluk olması lazım
Canım galiba sen anlıyorsun bu durumdan ben 2.5 senelik evliyim ve 1.5 seneyi geçiyor deneyeli eşimde ve bende sorun yok doktor yumurta takibi istedi bi ay yaptırdım daha sonra ovülasyon testi ni duydum bu ay da onu yaptım acaba resimleri atsam bana yardımcı olur musunuz? Adetim 28 günde bir düzenli oluyo 14.gün basladm belki de gec basladım teste..

Canım ben pek anlamıyorum ama atmak istersen bakabilirim. Ben doktor kontrolünde yukurta takibi yaptırmıştım bikerede ovu testi yaptım ama pik olmadı o yzden doktorda takip yaptırmıştım. İstersen yollayabilirsn yorumlarım

Ya resim atamıyorm resim büyük diye galiba düzenleyip atmayı denicem. Peki hamilelik oldu mu sende kaxınco aydasın yumurta takibinde

Ya resim atamıyorm resim büyük diye galiba düzenleyip atmayı denicem. Peki hamilelik oldu mu sende kaxınco aydasın yumurta takibinde

IMG_20180103_211414
Resim gelmemiş resmi kırp öyle yükle canım. Canım ben ilk ovu testi yaptım pik olmadı sonra tatile çıktık eşimle dönüşte doktor takibi yaptırdım o ay hamile kaldım. Çok şükür 15 hafta 5 günlük olduk bugün

Kizlar lutfen banada yardimci olurmusunuzz bugun ovulasyon testini ilk defa denedim sonuc resimde sizce pozitifmi

Eklentiler

• Screenshot_20180104-143205.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 152
Kizlar lutfen banada yardimci olurmusunuzz bugun ovulasyon testini ilk defa denedim sonuc resimde sizce pozitifmi
Pozitif Cnm yarında koyu çıkar muhtemel cumartesi çatlat mutlaka değerlendir

Çok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah allah bizlere de nasip etsin yapmaya calısıyorum ama farklı bi yerden mi atılıyor ya acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…