Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu arkadaşın paylaştığını kastetmiştim

Maşallah ne kadar belirgin çıkmış değerlendir mutlaka biz de görebilecek miyiz çift çizgiyi.. Kaçıncı gününde gördün acaba

Maşallah ne kadar belirgin çıkmış değerlendir mutlaka biz de görebilecek miyiz çift çizgiyi.. Kaçıncı gününde gördün acaba
Teşekkür ederim sizde görürsünüzz.. ilk net çizgiyi renglimle birlikte 11.gün gördümm , şimdide 15. Günümdeyim bugünde tekrar gördüm değerlendiriyorum bakalım hayırlısı ..

Kızlar benim bugün regl olmam lazımdı ama olmadım bir haftadır belim ve kasıklarım ağrıyor ama bugün sağ kasığımda ağrı ve batma var sabah test yaptım negatif çok merak içindeyim acaba yarın dr gitsem mi inş regl olmam inş hamileyimdir kanda çıkar belki valla elim ayağım dolaşıyor bu grubun başından beri yazışıyoruz kızlarla bende ovulasyon testi yaptım inş tutmuştur cvp yazın böyle olup hamile kalan var ne yapim sizce???

İnşallah hamilesinizdir ben daha önce bebeğimi kaybettim 2 aylıkken kalbi durdu ara vermiştim o zmn renglimi 10 gün bekledikten snr kan verdim bence brzcık daha sabret :)

Canım inşallah hamilesindir. Bi arkadaşım adeti geçmesine rağmen testte negatifti ve o tarz ağrılar onda da vardı bikaç gün sonra kan verdi ve gebeliğini öğrendik sende bekle bakalım inşallah senin de gebeliğini öğreniriz. Bazen testler bozuk ya da bebiş yeni olduğu için çıkmayabiliyor.

Beklerken de stres yapma lütfen başka şeylerle uğraşıp kafanı dağıt stres zarar veriyor

Bence biraz daha bekle kuzum garanti olsun en azindan.ins hamilesindir ama olmasanda üzülme.heriki durumada alistir kendini. Ama inşaAllah karnindadir bebeşin

Test mi bozuk acaba canım bilemedim rengi baya dağılmış başka var mı elinde yapsan bi tane daha
Canim şimdi bir daha yaptım test önceki bozuk gibiydi bakabilir misin yumurtlama gunumdemiyim acaba?

Eklentiler

• IMG_20180321_192314.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 59
Bakabilir misiniz yumurtlama günüm mu?

Eklentiler

• 20180321_192700.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 48
Canim inşallah hamilesindir bende bu ay ilk deniyorum ovulasyon testini rabbim şu mubarek günde dualarımızı kabul etsin inşallah

Kuzum 3 4 gun bekle

İnşallah hamilesinizdir ben daha önce bebeğimi kaybettim 2 aylıkken kalbi durdu ara vermiştim o zmn renglimi 10 gün bekledikten snr kan verdim bence brzcık daha sabret :)
Yaa allah sabr versin kuzum benim de 3 ay önce bebeğim öldü 10 haftalıkken aldılar yeni evliyim çok istiyorum tekrar olsun dilerim hepimizin olur inş hamileyizdir buradan yazın kızlar hep iletişim halinde olalım iyi geliyor kafamızı dağıtıyoruz

Canim şimdi bir daha yaptım test önceki bozuk gibiydi bakabilir misin yumurtlama gunumdemiyim acaba?
Başlamış canım ama T Cden biraz daha koyu olmalı ben öyle yakaladım ve kasıklarımda ağrı vardı bekle diyemem belkide yumurtluyorsundur daha koyusuda olacaktır elbet ama riske atma derim ben birliktelik olsun bu zamanlarda

Aminn sanada sabır versin.. 3 ay dinlendirdi doktorum bu ay yeniden başladımm hepimizinn olaunn

Ya kizlar bisey sorcam.bugün bende cok fazla akinti oldu.hafif sarimsi kokusuz gunluk pedi doldurdu resmen.dün calisma vardi bizim söylemesi ayip acaba kalan spermlermi cikiyor dersinizbilemedim yardimmmmmm

Ya kizlar bisey sorcam.bugün bende cok fazla akinti oldu.hafif sarimsi kokusuz gunluk pedi doldurdu resmen.dün calisma vardi bizim söylemesi ayip acaba kalan spermlermi cikiyor dersinizbilemedim yardimmmmmm
Evet canım kalanlar akıp gitmiş bunlar doğal şeyler rabbim hayırlsını versin duamız bu ay çok aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…