Ben 16. Gunde yakaladım telefondaki programa inanmayın teste devam. Kuzenim adete 2 gun kala cift cizgiyi yakalamıstı umudunuzu kaybetmeyin lütfenHayir sakın stres yapma!baş düşman stres bol dua tevekkül edelim.sen yapmaya devam et.takvime pek güvenme test daha doğru bence.kimisi 16.günlerde yakalıyor çift çizgiyi
Ecmain canım inşAllah rabbim gönlünüze göre versinHadi kizlar bugün dua günü.yalvaralim Rabbimize bize hayirli saglikli eli ayaği düzgün evlatlar nasip etsin.dualarimdasiniz dualarinizda olmak ümidiyle.Hayirli Kandiller
Hayir sakın stres yapma!baş düşman stres bol dua tevekkül edelim.sen yapmaya devam et.takvime pek güvenme test daha doğru bence.kimisi 16.günlerde yakalıyor çift çizgiyi
Ben 16. Gunde yakaladım telefondaki programa inanmayın teste devam. Kuzenim adete 2 gun kala cift cizgiyi yakalamıstı umudunuzu kaybetmeyin lütfen
Kizlarr bugun ki test kopkoyu 2 tane cizgiii ne yapmam gerek sizcee dun iliskim oldu bugunu de degerlendireyimmi
Aminnn canım benim çok teşekkür ederim bende hepimiz için dua ediyorum inşş sonuçları yüzümüzü güldürürİnşallah canımm kulun kula duası gecermis duamdasın hayırlısıyla rabbim kucagını doldursun inşAllahhh
1 er gun ara ver diyende olduÇift çizgi büyük bir nimet ne zaman çıkarsa çıksın mutlaka değerlendirmek gerekinşallah bende görürüm 3 gün üst üste görsem 3 günü de değerlendiririm herhalde
1 er gun ara ver diyende oldu
Doktor bi sene dolduktan sonra eşinle beraber gel dedi onun için iki ay Daha geçmesini bekliyorumCnm her ay aynı zamanda olmayabilir yumurtlama sen ovülasyon testi ile takip et gün aşırı da ilişki dene allah yardımcın olsun eşinde Dr a görünmediyse oda görünsün
İnş gerek kalmaz cnmDoktor bi sene dolduktan sonra eşinle beraber gel dedi onun için iki ay Daha geçmesini bekliyorum
Kaç günde bir relg olduğumu sordu 28 de bir diyince 17.günden sonra dedi herhangi bir test yapmadı. Üç farklı doktora gittim üçü de bir yıl dolduktan sonra bişey yapabiliriz dedilerTelefondaki uygulama bence ortalama herkese aynı günü veriyor inanmayın derim. Doktor yumurta takibiyle mi gün verdi yoksa o da mı tahmini? Bence teste güvenin derim testi yinelemeye devam edin koyuluğı yakaladığınız gün ve ertesi ilişki olsun
İnşallah bu ay biraz umutluyum sanki hayırlısı olsun herkes içinİnş gerek kalmaz cnm
Çift çizgi görene kadar 1 gün ara ile ama çift çizgi ve hemen ertesi 3 gün değerlendirilmesi gerek diye okumuştum. Tabi ki sen daha iyi bilirsin nasıl için rahat edecekse onu yapmalısın :)
Eşinin sperm hareketliliğinde bir sıkıntı yoksa hergün olabilir ama genelde gün aşırı öneriliyorKizlarr bugun ki test kopkoyu 2 tane cizgiii ne yapmam gerek sizcee dun iliskim oldu bugunu de degerlendireyimmi
bu akşam ve yarın kesin olsun diğer günler gün aşırı youtube’da bir video var bu testlerle ilgili bi izle istersenKizlar baksaniza
Genelde günde 2 kez yapılıyor bir sabah bir akşam hergün aynı saatte olmak üzere sabah ilk idrarla olmuyor 4 saatlik idrara sıkışıklık ve son 2 saat sıvı alımı olmadan. Şimdiden kolay gelsinKızlar merhaba miratect marka ovulasyon testi aldım bu uzun kaliteli olanlardan sanırım. Sabah 10.00 ile aksam 20.00 arasi gunde bir defa ve her gün ayni saat olmak kaidesiyle testi tekrarlayin diuor. Sizce günde 1 defa yapmayla tutturabilir miyim boyle yapan var mi aramizda
ben bu ay başladm ovülasyon testine bakalm sonuç ne olacak dua edin bu mübarek kandil gününde inşallahkızlar ovulasyon testi kullanıp ilk ayında hamile kalan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?