Tmm cook teşekkürler yuklucem. Diyelim sabah cıktı çift çizgi . Akşam birliktelik olsa sıkıntı olma heralde demi adamı sabah nerden bulayimEvet evet canım garanti olsun 9.gün başla sen buraya da resim yükle bakarız beraber
Insallah dogru günü buluruz canim, cok zormus gercekten :)Yumurtlama günün erken olmuştur canım benim de son adet tarihim 11.09 ben de 8.gün başlafım test yapmaya ama ilk defa bugün biraz koyu verdi yarın pik olur umarım
Tabikisi akşam olsun zaten :)Tmm cook teşekkürler yuklucem. Diyelim sabah cıktı çift çizgi . Akşam birliktelik olsa sıkıntı olma heralde demi adamı sabah nerden bulayim
Canım sen takvim inanmak testler doğruyu gösterir :)Canlarim bende bugün ovulasyon testi yaptim gülücük cikti takvime göre 25 inde olmaliydi Kafam karisti umarim tutmustur yarinda test yapicam
Valla erkek yapmak çok kolay da kız çok zor :)))Insallah dogru günü buluruz canim, cok zormus gercekten :)
Haklisin canim valla benim icin fark etmiyor ilk cocugum :) saglikli olsun bizi bekletmesin bu ay ikinci denemem ovu testi aldim bu ayda olmazsa herseyi silip akisina birakcam, böyle iliski bile görev haline geldi sinir bozucu olduValla erkek yapmak çok kolay da kız çok zor :)))
Amin amin cnm benim sağ olTek tutsun da kuzum kız erkek önemli değil sağlıklı olsun da benim düşüncem .İnşallah istediğin gibi olur.
Cnm olsun hamile kalda önemli olan o . Içimdeki his sen hamile kalicaksin bu ay diyor.Kızlar galiba benim tutmayacak bu ay. Çünkü ben hep ovulasyon testinde piki yani çok koyuyu gördüğüm günden bir gün önce ilişki olsun istedim ki kız olsun diye ancak çok enteresan hiç bir zaman olmayan şey oldu bu ay dün testim pozitifti ama bugün de pozitifo yüzden heralde yumurtlamam yarına kaldı bakın yüklüyorum ilk resim dün ikincisi bugün Adetimin bugün 13.günü
Çıkar canım .Yumurtlama döneminde sivilce çıkar mı kızlarrr
Hadi inşallah bakalim degerlendirin mutlaka . Ne zamandır istiyorsunuz bebek?Ben de iki tane test yapabildim daha önce ki aldığım testler bitmişti ama pik olamamıştı . Şükür oldu . Olmayacak sandım adet günüm yaklaşıyordu.
Bende ayni Sorunu yasiyorum canim bu ay ilk kez sivilce cikti yumurtlamaYumurtlama döneminde sivilce çıkar mı kızlarrr
İnşallah değerlendirmeye çalışıyorumHadi inşallah bakalim degerlendirin mutlaka . Ne zamandır istiyorsunuz bebek?
Evet canım ikinci test pik olmuş kaçıncı gün o test.Ben de iki tane test yapabildim daha önce ki aldığım testler bitmişti ama pik olamamıştı . Şükür oldu . Olmayacak sandım adet günüm yaklaşıyordu.
Evet canım çıkar bende de hep çıkar :)Yumurtlama döneminde sivilce çıkar mı kızlarrr
Ben bi 30 tane test yedim canım :/ 21 ve 22.günEvet canım ikinci test pik olmuş kaçıncı gün o test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?