• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ovulasyon testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Vuslat93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2019
213
79
98
Ovulasyon testi böyle cıktı 2. Çizgi silik gibi biraz, yardım eder misiniz böyle olunca geçmiş mi oluyor yumurtlama ?

Eklentiler

• IMG-20190815-WA0011.webp
    IMG-20190815-WA0011.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG-20190815-WA0010.webp
    IMG-20190815-WA0010.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 63
Bu da bugünkü ovulasyon testi ? Bugün yumurtlama günüm mü acaba ?

Eklentiler

• IMG-20190817-WA0006.webp
    IMG-20190817-WA0006.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 57
Bu da bugünkü ovulasyon testi ? Bugün yumurtlama günüm mü acaba ?
Evet öyle görünüyor yarın da test yap silikleşirse çatlamış demektir. Daha da koyulaşmış olursa pik devam ediyordur. Bugünü değerlendir mutlaka 😍

Biz daha 1 ay olmadı başlayalı, esim 3 ay test vermeyi düşünmüyor. Klomeni ne kadar süredir kullanıyo eşiniz?
Çok doğru bir karar canım. Kırk gün sonra test vermiştik çok çok cüzi bir gelişme vardı. Üç ay kullandı ve üç ay sonraki değerlerimiz çok çok iyi Allah'ın izniyle sizinde öyle olacak 🙏

Ben de ov. Testindeyn kizlar gecen ay bal corek tu tarcin yaptk butun ggunleri degerlendirdik maalesef olmadi bu ay agnuston mu ne y ondan aldm bir de folat vardi b12 yle brlkte onu da aldm burda okumustm bakalm agrilarim ayni hafifletmedi hafifletmesi gerekiyormus yumurtlamaaya bir etkisi olacak mi bakalim yarin baslarm teste esimde muhtesem 3 lu kullaniyor 1 aydir

Ben de ov. Testindeyn kizlar gecen ay bal corek tu tarcin yaptk butun ggunleri degerlendirdik maalesef olmadi bu ay agnuston mu ne y ondan aldm bir de folat vardi b12 yle brlkte onu da aldm burda okumustm bakalm agrilarim ayni hafifletmedi hafifletmesi gerekiyormus yumurtlamaaya bir etkisi olacak mi bakalim yarin baslarm teste esimde muhtesem 3 lu kullaniyor 1 aydir
Ne ağrısı oluyor sende canım?

Kasiklarimda agri canim yumurtlmaya yakin bi basliyo bi dahaki regle kdr snra bir de regk agrisi biniyor uzerine o btnce bi 10 gun rahatm snradi hep agrili ultrasonda rahim de brsey ckmdi
Aynı durum benim sağ tarafımda oluyordu sadece canım. Yumurtlama dönemi başlıyor regl bitince bidahaki yumurtlamaya kadar rahatım. 😱 üç ay olacak hsg çekileli o zamandan beri rahatım hamdolsun çok ince rahatsız etmeyecek bir batma oluyor ara ara yine sağ tarafımda. Sebebi nedir ki acaba sen bulabildin mi bir şey?

Aynı durum benim sağ tarafımda oluyordu sadece canım. Yumurtlama dönemi başlıyor regl bitince bidahaki yumurtlamaya kadar rahatım. 😱 üç ay olacak hsg çekileli o zamandan beri rahatım hamdolsun çok ince rahatsız etmeyecek bir batma oluyor ara ara yine sağ tarafımda. Sebebi nedir ki acaba sen bulabildin mi bir şey?
Yok bulamadm canm bnde rahim flmi cektrdm inanilmaz agriliydi resmen dogum yapms gbydi ama acikti tuplerm ultrasona da soktu yok birsey diyor. Burda o ilaci okudum aldm smdi de sagli sollu basladi 🤧 batiyor su anda tam agri degil batma yumurtlama donemi ve sonrasi belli olur

Back
X