Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de ilk defa bu ay denedim ovu testini benim pik 14. Gune denk geldi . Adet bitiminden 1 gun sonra baslamistim .5-6 gün sonra
Daha pik yapmamış t çizgisinin iyice koyulaşması gerekiyorOvulasyon testi böyle cıktı 2. Çizgi silik gibi biraz, yardım eder misiniz böyle olunca geçmiş mi oluyor yumurtlama ?
Evet öyle görünüyor yarın da test yap silikleşirse çatlamış demektir. Daha da koyulaşmış olursa pik devam ediyordur. Bugünü değerlendir mutlakaBu da bugünkü ovulasyon testi ? Bugün yumurtlama günüm mü acaba ?
Döngün kaç gün? Bugün kaçıncı günündesin canım?Bu da bugünkü ovulasyon testi ? Bugün yumurtlama günüm mü acaba ?
Döngün kaç gün? Bugün kaçıncı günündesin canım?
Teşekkür ederim. Sizide takip ediyorum sizin durumlar ne oldu bebek yok galiba henüz ?Evet öyle görünüyor yarın da test yap silikleşirse çatlamış demektir. Daha da koyulaşmış olursa pik devam ediyordur. Bugünü değerlendir mutlaka![]()
Maalesef canımTeşekkür ederim. Sizide takip ediyorum sizin durumlar ne oldu bebek yok galiba henüz ?
Tez vakitte olur inşallah. Bizde istiyoruz, kür ve ilaç kullanıyor esim.Maalesef canım![]()
Klomen bizim değerlerimizi düzeltti çok şükür bakalım ne olacak. Sizin şuanki değerleriniz nedir?Tez vakitte olur inşallah. Bizde istiyoruz, kür ve ilaç kullanıyor esim.
Evicap
Klomen
Proxed plus
Keçiboynuzu özü
Biz daha 1 ay olmadı başlayalı, esim 3 ay test vermeyi düşünmüyor. Klomeni ne kadar süredir kullanıyo eşiniz?Klomen bizim değerlerimizi düzeltti çok şükür bakalım ne olacak. Sizin şuanki değerleriniz nedir?
Çok doğru bir karar canım. Kırk gün sonra test vermiştik çok çok cüzi bir gelişme vardı. Üç ay kullandı ve üç ay sonraki değerlerimiz çok çok iyi Allah'ın izniyle sizinde öyle olacakBiz daha 1 ay olmadı başlayalı, esim 3 ay test vermeyi düşünmüyor. Klomeni ne kadar süredir kullanıyo eşiniz?
Ne ağrısı oluyor sende canım?Ben de ov. Testindeyn kizlar gecen ay bal corek tu tarcin yaptk butun ggunleri degerlendirdik maalesef olmadi bu ay agnuston mu ne y ondan aldm bir de folat vardi b12 yle brlkte onu da aldm burda okumustm bakalm agrilarim ayni hafifletmedi hafifletmesi gerekiyormus yumurtlamaaya bir etkisi olacak mi bakalim yarin baslarm teste esimde muhtesem 3 lu kullaniyor 1 aydir
Kasiklarimda agri canim yumurtlmaya yakin bi basliyo bi dahaki regle kdr snra bir de regk agrisi biniyor uzerine o btnce bi 10 gun rahatm snradi hep agrili ultrasonda rahim de brsey ckmdiNe ağrısı oluyor sende canım?
Aynı durum benim sağ tarafımda oluyordu sadece canım. Yumurtlama dönemi başlıyor regl bitince bidahaki yumurtlamaya kadar rahatım.Kasiklarimda agri canim yumurtlmaya yakin bi basliyo bi dahaki regle kdr snra bir de regk agrisi biniyor uzerine o btnce bi 10 gun rahatm snradi hep agrili ultrasonda rahim de brsey ckmdi
Yok bulamadm canm bnde rahim flmi cektrdm inanilmaz agriliydi resmen dogum yapms gbydi ama acikti tuplerm ultrasona da soktu yok birsey diyor. Burda o ilaci okudum aldm smdi de sagli sollu basladiAynı durum benim sağ tarafımda oluyordu sadece canım. Yumurtlama dönemi başlıyor regl bitince bidahaki yumurtlamaya kadar rahatım.üç ay olacak hsg çekileli o zamandan beri rahatım hamdolsun çok ince rahatsız etmeyecek bir batma oluyor ara ara yine sağ tarafımda. Sebebi nedir ki acaba sen bulabildin mi bir şey?