• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Ovulasyon testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok bulamadm canm bnde rahim flmi cektrdm inanilmaz agriliydi resmen dogum yapms gbydi ama acikti tuplerm ultrasona da soktu yok birsey diyor. Burda o ilaci okudum aldm smdi de sagli sollu basladi 🤧 batiyor su anda tam agri degil batma yumurtlama donemi ve sonrasi belli olur
Benim de filmim temiz çıktı ve ondan sonra inanılmaz derecede azaldı. Filmden önce doktora söylemiştim bunu filmin temiz çıkarsa yumurtlamaya bakalım belki gerçekleşmedigi için oluyordur dedi. Sen progesteron ölçtürdün mü hiç kaç çıktı? ilacı doktora danissaydin keşke canım

Benim de filmim temiz çıktı ve ondan sonra inanılmaz derecede azaldı. Filmden önce doktora söylemiştim bunu filmin temiz çıkarsa yumurtlamaya bakalım belki gerçekleşmedigi için oluyordur dedi. Sen progesteron ölçtürdün mü hiç kaç çıktı? ilacı doktora danissaydin keşke canım
Progestrerona gidemesm bu gdebilirsem gidecegim ama ov testi kullandgm icin catlama gorunuyor bu ay da gdemicem herhalde bilemedm hc bakilmadi progesterona

Progestrerona gidemesm bu gdebilirsem gidecegim ama ov testi kullandgm icin catlama gorunuyor bu ay da gdemicem herhalde bilemedm hc bakilmadi progesterona
Canım çatlama olsa bile değer de önemli çünkü kalitesini gösteriyor. 21. gün git lütfen sakın aksatma

Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Birer gün arayla yaptığım ovulasyon testleri ve 3.yü az önce yaptım degerlendirmeliyim değil mi bugün ve yarını? 😊
20190817_231434.webp
20190817_231434.webp
20190817_231434.webp

Kızlar bana yardımcı olur musunuz? Birer gün arayla yaptığım ovulasyon testleri ve 3.yü az önce yaptım degerlendirmeliyim değil mi bugün ve yarını? 😊Eki Görüntüle 2299307 Eki Görüntüle 2299307 Eki Görüntüle 2299307
Sıvı alimina dikkat ettiniz mi? Döngünuz Kaç gün siz şuan kaçıncı gundesiniz. Testlere fazla idrar damlatmayin ve akşam 20.00-22.00 gündüz 12-16 arası test yapın. Bunların dışında fotoğrafa göre test geçersiz olabilir dağılmış ama bariz bir koyuluk da var üçüncü testte. pik olmuş bugünü değerlendirin yarın da tekrar test yapın. Ama eğer yukaridakilere dikkat etmediyseniz gecersizdir

Sıvı alimina dikkat ettiniz mi? Döngünuz Kaç gün siz şuan kaçıncı gundesiniz. Testlere fazla idrar damlatmayin ve akşam 20.00-22.00 gündüz 12-16 arası test yapın. Bunların dışında fotoğrafa göre test geçersiz olabilir dağılmış ama bariz bir koyuluk da var üçüncü testte. pik olmuş bugünü değerlendirin yarın da tekrar test yapın. Ama eğer yukaridakilere dikkat etmediyseniz gecersizdir
Sıvı alimim çok iyi gün içerisinde. 30 günde bir regl oluyorum ve bugün 13.günüm. Eşim teğmen olduğu için hafta sonları görüşebiliyoruz şimdilik :/ öyle bir sıkıntımız var. Testi tekrar etsem doğru sonuç alır mıyım peki bugün yatmadan önce? Yoksa yarın sabahtan mi tekrarlasam?

Sıvı alimim çok iyi gün içerisinde. 30 günde bir regl oluyorum ve bugün 13.günüm. Eşim teğmen olduğu için hafta sonları görüşebiliyoruz şimdilik :/ öyle bir sıkıntımız var. Testi tekrar etsem doğru sonuç alır mıyım peki bugün yatmadan önce? Yoksa yarın sabahtan mi tekrarlasam?
Canım testten en az bir buçuk iki saat önce sıvı alımını bırakman lazım. Yarın bu dediklerime dikkat ederek 12-16 arası test yapabilir misin ve fazla idrar damlatma Son testinde fazla damlatmissin

Yarın da haftasonu 😍 İnşAllah çatlar canım

Arkadaşlar merhaba ben bu testler hakkında soracağım ama kafam çok karıştı. Cuma ve cumartesi günü benim ovulasyon testim çok koyu idi hatta t çizgisi C çizgisinden daha koyu idi. Pazar günü ise t çizgisi silik çıktı. Ben de dün yumurta catladi diye rahatladım. Fakat bugün her ihtimale karşı tekrar test yaptım yine koyu çıktı... Ben bu işten bir şey anlamadım. Dün neden silikti bugün neden tekrar koyulaştı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu lütfen yardım edin. (Bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı)

Eklentiler

• Screenshot_20190819_122838.webp
    Screenshot_20190819_122838.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 33
Back
X