- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Çok ucuzmus eczanede tanesi 40tlBen 30 ovulasyon 1 ultra gebelik 2 normal gebelik testine 40 TL ödedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ucuzmus eczanede tanesi 40tlBen 30 ovulasyon 1 ultra gebelik 2 normal gebelik testine 40 TL ödedim
Öylede acaba sahte olabilir mi tanesi 40 tl iken 30tanesi nasıl 40 TL oluyrAynen internette fiyatı daha uygun
Canım çok da silik çıkmamış aslında. Senin yumurtlama devam ediyor demek ki. Kaset tipi testler çok net göstermiyor o yüzden sana öyle gelmişArkadaşlar merhaba ben bu testler hakkında soracağım ama kafam çok karıştı. Cuma ve cumartesi günü benim ovulasyon testim çok koyu idi hatta t çizgisi C çizgisinden daha koyu idi. Pazar günü ise t çizgisi silik çıktı. Ben de dün yumurta catladi diye rahatladım. Fakat bugün her ihtimale karşı tekrar test yaptım yine koyu çıktı... Ben bu işten bir şey anlamadım. Dün neden silikti bugün neden tekrar koyulaştı? Böyle bir şey yaşayan oldu mu lütfen yardım edin. (Bu arada gebelik testi yaptım negatif çıktı)
Daha önce de kullandım herkes internetten daha ucuza alıyor bir çok kişi hamile kaldı bu testlerle ama dediğiniz gibi bazı siteler sahte ürün gönderebilir satıcıyı doğru seçmek lazımÖylede acaba sahte olabilir mi tanesi 40 tl iken 30tanesi nasıl 40 TL oluyr
İnşallah ya o zaman 4 gündür yumurtlama devam mı ediyor benim? Ne zaman nasıl çatlatacak ya hiç çatlamazsaCanım çok da silik çıkmamış aslında. Senin yumurtlama devam ediyor demek ki. Kaset tipi testler çok net göstermiyor o yüzden sana öyle gelmiş
Markası laboquik ama innovite daha hassas onu öneririm. İnnovite 30 tanesi 60 TL ama daha iyi. Satıcıyı hatırlamıyorumAdı ney cnm senin aldiginin
Aynen cnmDaha önce de kullandım herkes internetten daha ucuza alıyor bir çok kişi hamile kaldı bu testlerle ama dediğiniz gibi bazı siteler sahte ürün gönderebilir satıcıyı doğru seçmek lazım
Çatlar bence testi bırakma. Bol havuç ye bir iki güne çatlamazsa doktora görünİnşallah ya o zaman 4 gündür yumurtlama devam mı ediyor benim? Ne zaman nasıl çatlatacak ya hiç çatlamazsa![]()
Çok teşekkür ederim öneri içinÇatlar bence testi bırakma. Bol havuç ye bir iki güne çatlamazsa doktora görün
Canım senin döngün kaç gün? Kaçıncı günündesin?Bugünün testi bu acaba çatlama olmuş mu sizce?
Bence gebelik varYa bir de benim 4 gündür bitmek bilmeyen ara ara karnıma kramp gibi giren ağrılarım var. Aynı gaz sancısı gibi sol tarafima vuruyor yumurtlama diye düşündüm normaldir herhalde de mi?
Hadi hayırlısı bakalım bize de haber etAğzından bal damlıyor inşallah öyledir sabah idrarda çıkmadı ama bir haftaya falan varsa çıkar insallah. Bir hafta var zaten adetime, Adet olmazsam doktora gidecem o zaman belli olur![]()
Canım maalesef hiçbir bilgim yokKızlar moralim çok bozulducuma, cumartesi,pazar ve pazartesi günü yumurtlama testlerim kopkoyu idi. Salı günü de silikleşmişti. Ben dün çatladı diye umut ederken az önce çok yoğun kan ile karşılaştım
yerleşme kanaması olarak düşünemiyorum çünkü adet kanaması gibi çok yoğun ve kırmızı gelmiş... Böyle bir şey yaşayan oldu mU? Bu arada perşembeden Pazartesiye kadar progestan içmiştim çünkü adet düzensizliği var doktor adetin 21.gunu tekrar 5 gün iç demişti. Galiba o yüzden söküldü
![]()