Ovulasyon testi

Ozgulgdr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
766
419
53
34
Arkadaşlar ovulasyon testi kullanmak istiyorum hangi marka alayım ? Deneyi mi olan yazabilir mi ? Ve nasıl kullanılıyor ??

Laboquik kullandım ben. İdrarınızı bir bardağa yapıp damlalığı ile alıp testin üzerine damlatıyorsunuz

Arkadaşlar ovulasyon testi kullanmak istiyorum hangi marka alayım ? Deneyi mi olan yazabilir mi ? Ve nasıl kullanılıyor ??

Merhaba,

Ben de laboquick kullandım.internette toplu olarak sipariş ettim yaklaşık 30 tane. Hesaplı olmustu. Ovulasyon günü tespitini o şekilde yaptım. Tavsiye ederim.

Evt kesin sonuç veriyor. Benim adetim düsensiz olduğu için hemen adet bitiminde başladım. Hamileyim
Benim adetim de sürekli 3 gün ileri atıyor. Bende 3. Gün başlıyacak mışım araştırdığıma göre. Ne güzel maşallah allah kucağına almayı nasip etsin.

Kesınlıkle laboquick guvenılır,başlangıcta ovulasyon hep silik cıkıyor sonrasında yumurtlama zamanınızda koyulasıyor o gunu ve ertesı günü degerlendırın ovulasyon testıne sureklı devam edın zaten sonrasında tekrar siliğe dönüyor.50tane olandan aldım cok uygundu ve bır yada ıkı bozuk cıktı bozugu da zaten anlıyorsunuz tek cızgıyı gostermeyıp kalıyor

Adet biter bıtmez başlayın her gun akşam saat 6 gibi yaptım emın olmak ıcın 2şer adet yapyrdum ılk denememde hamıle kaldım benımkı 15 .güne denk geldı suan 4 haftalık hamileyım

Aldım bende 30 tane olandanok merak ediyorum bende. Yumurtlama günü belli olunca.diğer gün yine yapacak mıyım ovulasyon testi acaba ?

Adet biter bıtmez başlayın her gun akşam saat 6 gibi yaptım emın olmak ıcın 2şer adet yapyrdum ılk denememde hamıle kaldım benımkı 15 .güne denk geldı suan 4 haftalık hamileyım
Allah analı babalı büyütsün. Benim sol yumurtalığım açık sağ kapalı. İnş kalırım hamile

Aldım bende 30 tane olandanok merak ediyorum bende. Yumurtlama günü belli olunca.diğer gün yine yapacak mıyım ovulasyon testi acaba ?
Bende ıkı gun koyu gosterdı sonra gıderek acıldı ben merak ettıgım ıcın son haftaya kadar yaptım acıkcası

Bende ıkı gun koyu gosterdı sonra gıderek acıldı ben merak ettıgım ıcın son haftaya kadar yaptım acıkcası
Bazı bayanlarda ıkı seferde yumurtlama olabılıyor dıye duymustum ayrı zamanlarda denemk ıstedım ama sadece ust uste ıkı gün koyu gordum

Bazı bayanlarda ıkı seferde yumurtlama olabılıyor dıye duymustum ayrı zamanlarda denemk ıstedım ama sadece ust uste ıkı gün koyu gordum

ben de ilk defa kullanıyorum. 13. günde yakaladım diye düşünüyorm 12 ve 14 değerlendirildi :) bakalım sonuç ne olacak.. sizce de görsel 13 diyor değil mi sormak istedim düzenlidir adetim ya 29-30 gün aralığı. Bat 14 Kasım :)

Eklentiler

• image.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 104
Kesinlikle 13 canım inşallah tutar cok agır kaldırma benı de bılgılendır sıcak suyla duş alma ve testleri yapmaya devam et emın olmak ıcın

İyi akşamlar arkadaşlar . İlk defa ovülasyon testi yaptım adetime 5 gün var dün ve bugün yaptım testleri. Ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz lütfenn? 4-5 gündür göğüs uçlarımda aşırı ağrı ve kasıklarımda ağrı vardı kasıklarım geçti şu an göğüslerimde şişlik ve uçlarındaki ağrı devam ediyor. Ateşim bugünlerde 36.9 37 civarında sizce yeni mi yumurtuluyorum yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 97
Ewet 13 iyi yaptınız. Hayırlı olur inş haber verirsiniz.

Yumurtama gibi ama adet olmadıysanız hamile dr olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…