3 gün var adetimeYumurtama gibiama adet olmadıysanız hamile dr olabilirsiniz
Keşke ya. Bakım benim de böyle oldu 2. Gündür yapıyorum.3 gün var adetimekafamdadelisorularr keşke bebek olsa
Adetin yeni mi bitti? Doğru olan adet bittikten sonra başlamakmış ben adete yakın başladım
2 gün önce bitti hemen başladım. Şimdi benim yumurtlama günüm mü anlamadımAdetin yeni mi bitti? Doğru olan adet bittikten sonra başlamakmış ben adete yakın başladımikisi aynı koyulukta olunca değerlendircekmişsin
İnstagram da bir gebenin günlüğü diye sayfa var çok hassas testleri ben ordan aldımArkadaşlar ovulasyon testi kullanmak istiyorum hangi marka alayım ? Deneyi mi olan yazabilir mi ? Ve nasıl kullanılıyor ??
Bu gebelik testi mi resimdekiİyi akşamlar arkadaşlar . İlk defa ovülasyon testi yaptım adetime 5 gün var dün ve bugün yaptım testleri. Ne anlama geliyor yardımcı olabilir misiniz lütfenn? 4-5 gündür göğüs uçlarımda aşırı ağrı ve kasıklarımda ağrı vardı kasıklarım geçti şu an göğüslerimde şişlik ve uçlarındaki ağrı devam ediyor. Ateşim bugünlerde 36.9 37 civarında sizce yeni mi yumurtuluyorum yoksa hamilelik belirtisi olabilir mi?
Hayır ovülasyon testiydi adet günüm dündü olmadım bakalımBu gebelik testi mi resimdeki
İnşallah tutar hayırlı haberlerinizi beklerizHayır ovülasyon testiydi adet günüm dündü olmadım bakalım
Ya hepimiz alalım o hayırlı haberleriiİnşallah tutar hayırlı haberlerinizi bekleriz
Testim tekrar koyulaştı anlam veremiyorum normalde 13. gün koyuydu bariz ve sonra silikleşmişti acaba ikinci kez mi yumurtladım yoksa gebelik habercisi mi kafam çok karıştı değerlendirmeye devam ediyorum ama böyle olursa geç döllenme olacak sanırımKesinlikle 13 canım inşallah tutar cok agır kaldırma benı de bılgılendır sıcak suyla duş alma ve testleri yapmaya devam et emın olmak ıcın
Eskı attıgın resme göre 23.gün daha koyu gec yumurtlamıs olabılırsın gebelık olarak koyu gosterdigi de oluyormus bazı kısılerde ama bı kac gun daha bekle olmazsa erken gebelık testı alıp bakarsınTestim tekrar koyulaştı anlam veremiyorum normalde 13. gün koyuydu bariz ve sonra silikleşmişti acaba ikinci kez mi yumurtladım yoksa gebelik habercisi mi kafam çok karıştı değerlendirmeye devam ediyorum ama böyle olursa geç döllenme olacak sanırım
Sen yıne de her ıhtımalı dusunup son gune kadar degerlendırmeye devam etTestim tekrar koyulaştı anlam veremiyorum normalde 13. gün koyuydu bariz ve sonra silikleşmişti acaba ikinci kez mi yumurtladım yoksa gebelik habercisi mi kafam çok karıştı değerlendirmeye devam ediyorum ama böyle olursa geç döllenme olacak sanırım
Öyle yapayım bence de merakla bekliyormEskı attıgın resme göre 23.gün daha koyu gec yumurtlamıs olabılırsın gebelık olarak koyu gosterdigi de oluyormus bazı kısılerde ama bı kac gun daha bekle olmazsa erken gebelık testı alıp bakarsın
Merhaba Allah bagıslasın evladını canım. Benim testime bakarmısın rica etsem t daha koyu ne zaman ilişkiye girmeliyizEvt kesin sonuç veriyor. Benim adetim düsensiz olduğu için hemen adet bitiminde başladım. Hamileyim
Merhaba canım Allah bagıslasın evladını inşallah.. Ben ne zaman ilişkiye girmeliyim canım t daha koyu gibiAdet biter bıtmez başlayın her gun akşam saat 6 gibi yaptım emın olmak ıcın 2şer adet yapyrdum ılk denememde hamıle kaldım benımkı 15 .güne denk geldı suan 4 haftalık hamileyım
Gün içersindeMerhaba canım Allah bagıslasın evladını inşallah.. Ben ne zaman ilişkiye girmeliyim canım t daha koyu gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?