Ovulasyon testi

Ekte.

Eklentiler

• ACAFFEDA-A119-40E2-8F29-51A7F9AC40D9.webp
    122,1 KB · Görüntüleme: 59
Adetin yeni mi bitti? Doğru olan adet bittikten sonra başlamakmış ben adete yakın başladım ikisi aynı koyulukta olunca değerlendircekmişsin
2 gün önce bitti hemen başladım. Şimdi benim yumurtlama günüm mü anlamadım çift çizgi de var.

Yok onu bi dahaki adete kadar yapcakmışsın ve ikisi de aynı koyulukta olcakmış canım o zaman yumurtlama günü olıuormuş

Bu gebelik testi mi resimdeki

Kesinlikle 13 canım inşallah tutar cok agır kaldırma benı de bılgılendır sıcak suyla duş alma ve testleri yapmaya devam et emın olmak ıcın
Testim tekrar koyulaştı anlam veremiyorum normalde 13. gün koyuydu bariz ve sonra silikleşmişti acaba ikinci kez mi yumurtladım yoksa gebelik habercisi mi kafam çok karıştı değerlendirmeye devam ediyorum ama böyle olursa geç döllenme olacak sanırım

Eklentiler

• 5B9D5D0F-C4ED-4ED0-85D4-C1E2A23B0D33.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 63
Eskı attıgın resme göre 23.gün daha koyu gec yumurtlamıs olabılırsın gebelık olarak koyu gosterdigi de oluyormus bazı kısılerde ama bı kac gun daha bekle olmazsa erken gebelık testı alıp bakarsın

Sen yıne de her ıhtımalı dusunup son gune kadar degerlendırmeye devam et

Herkese merhaba bende bu ay başlıyorum testlere. Internetyen toplu siparis verdim. Reglij bitince başlayacağım . Bakalim neler olacak. Sizlerle paylaşırım tecrübelerimi ve güzel haberlerimi:)

Umarım güzel sonuçlanır :) Ben de regli olamadım 5 gün geçti ama betahcg baktırdım negatif, geç döllenme olasılığı yüksek sadece. reglime 1 hafta kala çatlama oldu ve hala bekliyorm. Bugün yine çatlamada gelen akıntımdan geldi neler oluyor anlamadım testim de yok elimde. Hani regli olacaksam da hemen olsam da önüme baksam diye bekliyorum çok sıkıldım

Evt kesin sonuç veriyor. Benim adetim düsensiz olduğu için hemen adet bitiminde başladım. Hamileyim
Merhaba Allah bagıslasın evladını canım. Benim testime bakarmısın rica etsem t daha koyu ne zaman ilişkiye girmeliyiz

Eklentiler

• DSC_0027.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 15
Adet biter bıtmez başlayın her gun akşam saat 6 gibi yaptım emın olmak ıcın 2şer adet yapyrdum ılk denememde hamıle kaldım benımkı 15 .güne denk geldı suan 4 haftalık hamileyım
Merhaba canım Allah bagıslasın evladını inşallah.. Ben ne zaman ilişkiye girmeliyim canım t daha koyu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…