Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

papatyalavin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2020
4
2
1
31
Merhabalar bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım ilk defa deneyeceğim ama çatlama günü felan deniliyor onu nasıl anliyoruz bilgisi olan verebilirmi🙈

Merhabalar bu ay ovulasyon testi yapmaya başladım ilk defa deneyeceğim ama çatlama günü felan deniliyor onu nasıl anliyoruz bilgisi olan verebilirmi🙈
20200930_192736.webp
örnek attım sana canım burda iki çizgi aynı koyuluğa gelince yumurtlama oluyo çatlayınca da t çizgisi silikleşiyo o zaman çatlama oluyo sıvı alımını da 2 saat önceden bırakıyorsun

Bide sabah ilk idrarla yapma
Ben bilmiyodum bende ilk defa bu ay yapıyorum sanki gebelik gibidir die düşünüp ilk idrarla yapıyorum dört bes gündür 🤦‍♀️
Ama sabah on aksam sekiz arası yapmak daha idealmıs haberin olsun😘

Merhabalar, burda çatlama olmuşmu acaba yorumlayabilirmisiniz

Eklentiler

• IMG_20201001_163924.webp
    IMG_20201001_163924.webp
    85,8 KB · Görüntüleme: 77
Merhabalar, burda çatlama olmuşmu acaba yorumlayabilirmisiniz
Çatlama diyebilmemiz için bundan bir önceki testte pik görmemiz lazım yani iki çizginin ayni koyulukta olmasi lazım ki siliklesince catlama olmus diyebilelim

Sabah 10la aksam 8 arasi en müsait oldugunuz saati kendiniz belirleyin. Ben 1-2 arası yapiyorum. Önemli olan sıvı alımına dikkat etmek
Testten yarım saat 1 saat öncesinde sıvı alımı yapmışsak testi nasıl etkiliyor biliyor musunuz? Normalden daha mı silik çıkar mesela ?

Testten yarım saat 1 saat öncesinde sıvı alımı yapmışsak testi nasıl etkiliyor biliyor musunuz? Normalden daha mı silik çıkar mesela ?
Büyük ihtimalle daha silik çıkar. Ovulasyon testiyle ilgili yazılan bilgilerde kiminde 1 saat kiminde 2 saat sıvı alımı yapmayın yazıyor

Merhaba benim kafam çok karıştı, ultrasonda 5 yumurtam çıktı, çoğul gebelik riski olduğundan aşılama yapmadılar. Ovulasyon testi aldim, zaten 5 yumurtam varken bir daha yumurtlama oluyor mu, test sonuçlarımı ekliyorum, bilgilendirirseniz sevirim kizlar

Fotoğraf eklenmiyor, ilk gün T çizgisi hiç yoktu, ikinci gün T de köyüydü, 3.gün T çizgisi belli belirsiz vardi

Merhabalar, 3 gündür test yapıyorum hep böyle çıkıyor kaçırdımmı ben piki acaba, adetim bittikteen 3 gün sonra yapmaya başladım çünkü

Eklentiler

• IMG_20201003_164536.webp
    IMG_20201003_164536.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 62
Merhabalar, 3 gündür test yapıyorum hep böyle çıkıyor kaçırdımmı ben piki acaba, adetim bittikteen 3 gün sonra yapmaya başladım çünkü
Merhaba daha coook erken stres yapmayın. Çoğunlukla adet başlangıcından itibaren 14-16. Günler arasında pik olur. Pko varsa daha da gec olabilir benim 18. Günüm hala pik olmadi mesela

Back
X