- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Ovulasyon testinde ultra pik goreceginiz gunden 2 gun once iliskiyi birakin. Iliski olacagi gun iki iliski olsun birincisi korunmali, ikincisi iceriye. Asidik beslenin bol yogurt ve sut. Iliski oncesi yuzeysel sirkeli vajinal dus yapabilrsiniz. Tuzu az tuketmeye dikkat edin, Adetiniz bittiginde gunasiri iliski olsun ama korunmali olsun. Ama mutlaka deneme olacagi gun iki iliski olsun ilk korumali iliskide y'ler gitsin ki ikinci iliski de x'lerin sansi daha yuksek olsun.
pik gunlerini degerlendirip siliklesme baslayinca degerlendiremedim kizim olacak
evet iki koyu cizgi iki gun dvm etti。 siliklesince catliyor imis bende ev tasima falan siliklesmeyi degerlendiremedim gittik kiz dedi ilgisi varmi bilmiyorum ama。Pik gunleri, iki koyu çizgi değil mi? Öyle olunca yumurta çatlıyor demek mi acaba yoksa siliklesince mi çatlıyor?
Ben erkek istedigim icin sirke yapmadim,karbonat denedim hep ama kizim olacak.Sirkeli duşu siz yaptiniz mi? Ben burada sirkeli duş dedim, herkes hasta olursun, hiç cocugun olmaz, olmaz öyle şey dedi ve beni vazgecirdi. Yüzeysel nasıl oluyor? Verdiğiniz bilgiler çok güzel.
Peki pic zamanı kaç saat sürdü sizdepik gunlerini degerlendirip siliklesme baslayinca degerlendiremedim kizim olacak
Burda süreyi yazmışsınız yeni gördümevet iki koyu cizgi iki gun dvm etti。 siliklesince catliyor imis bende ev tasima falan siliklesmeyi degerlendiremedim gittik kiz dedi ilgisi varmi bilmiyorum ama。
hergun ayni saatte yapiyodum iki kere pikoyu cikti saat olarak bilmiyorumPeki pic zamanı kaç saat sürdü sizde
Bu ölçüyü ben 1/1 diye biliyorum deneyen arkadaşlar bu şekilde yapmıştı 2 kaşık sirke fazla olabilirBen erkek istedigim icin sirke yapmadim,karbonat denedim hep ama kizim olacak.
1lt suyun icine 2 kasik sirke koyun. Cok icerilere girmeden dis tarafi yikayin.
1 bardağa 1 kaşık koyanlar var, ben 1 litreye 2 kaşık diyorum, ama kafama göre değil bi doktordan duyduk.Bu ölçüyü ben 1/1 diye biliyorum deneyen arkadaşlar bu şekilde yapmıştı 2 kaşık sirke fazla olabilir
1 bardağa 1 kaşık koyanlar var, ben 1 litreye 2 kaşık diyorum, ama kafama göre değil bi doktordan duyduk.
Evet var etrafında görümcelerim bizzat denedi, elma sirkesi evet,bence denemekten zarar gelmez. Sonuçta içini yıkamayacaksın yüzeysel olacakMerhaba. Doktor elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi dedi? Buradakiler beni vazgecirmisti, hasta olursun, hamile kalmazsın diyerek ama galiba ben de deneyeceğim. Peki bunu yapıp kızı olan oldu mu etrafinizda?
Bende kafama göre değil deneyen ve kızı tutturan arkadaşlar böyle yapmıştı fazlası zarar olabilir diye yazdım.1 bardağa 1 kaşık koyanlar var, ben 1 litreye 2 kaşık diyorum, ama kafama göre değil bi doktordan duyduk.
Burdan bir arkadaş 3 yıl önce beyaz sirke (yanlış hatırlamıyorsam) ile vajinaya enjekte ederek kazına hamile kalmıştı.bende beyaz sirke olarak biliyorumMerhaba. Doktor elma sirkesi mi üzüm sirkesi mi dedi? Buradakiler beni vazgecirmisti, hasta olursun, hamile kalmazsın diyerek ama galiba ben de deneyeceğim. Peki bunu yapıp kızı olan oldu mu etrafinizda?
Doğrudur, benim için önemli olan doktordan duyduğum tabiki,Bende kafama göre değil deneyen ve kızı tutturan arkadaşlar böyle yapmıştı fazlası zarar olabilir diye yazdım.
Denesen de denemesen de nasipte ki olacak yine canım Allah gönlüne göre versin inşallahHanımlar beyaz ama mesela beyaz üzümde var o alkali yapmıyor elma kadar. Elmayı son son deneteceksiniz bana, tehlikeye atacam kendimi : ))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?