Ovulasyon testi

Hanımlar bu ay reglim beş gün sürdü. Dün ve bugün temizdim. Bugün ovulasyon testi yaptım, sevgili @Birdemetumut içeride yumurta varsa iki gün bekle demisti. Bugun ki testim böyle çıktı. Bu benim aynı zamanda ilk ovulasyon testim. Regl içinde yumurtlasam ya da yumurta olsa böyle cikmazdi değil mi hanimlar? Bu ne demek, yardım eder misiniz?

Eklentiler

• IMG_20201020_175853178.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 60
Sıvı alımına dikkat ediyormusun?
Adet bitiminden 2-3 gün sonrası atık yum da ihtimal tabi ama kız için hemen ilişki önerilmiyor
T çizgisi silik yum zamanı değil henüz

Sıvı alımına dikkat ediyormusun?
Adet bitiminden 2-3 gün sonrası atık yum da ihtimal tabi ama kız için hemen ilişki önerilmiyor
T çizgisi silik yum zamanı değil henüz
Bu testi iki saat sıvı bir şey içmeden yapmıştım. İki saat yeterli mi? Bir de t cizgisi böyle çıkınca ilişki olabilir değil mi kız için.

Bu testi iki saat sıvı bir şey içmeden yapmıştım. İki saat yeterli mi? Bir de t cizgisi böyle çıkınca ilişki olabilir değil mi kız için.
BEn önceden şöyle kullanmıştım
Adet bugün bitti temizlendim diyelim yarın başlıyorum yum a yakın zamana kadar gün de bir kez yapıyorum tabi t nin rengine göre benim mesela belirtilerden yum 16.gün tahmini çat 17.gün
14.15.gün günlük 2-3 oluyor test

Sabah 7 de kalkıp ilk idrarı wc ye ikincisini 11 de test yapıyorum bu arada kahvaltı yapıyoruö ama sıvı almıyorum çay su gibi meyve de yemiyorum.
Testi 11 de yapınca su ihtiyacım varsa çeyrek su bardağı su içiyoruö ardından 20-30 dk sonra wc ye girip onun üstünden 3 saat sonrası ihtiyaç olursa test yapmıştım sıvı alımı etkiler dikkat et

Testin silik üzerine tarih saat be kacıncı gün olduğunu yazarsan sahan iyi anlarsın

Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz icin. Bu da sekizinci gün testi. Dün t de hiç çizgi yokken bugün hayalet çizgi belirmiş. İlk defa yaptigim için tuhafıma gidiyor : ))

Eklentiler

• IMG_20201021_130248000.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu da dokuzuncu gün testi. Dün t daha belirgindi sanki ya da böyleydi emin olamadım.

Eklentiler

• IMG_20201022_131201970.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 42
Arkadaşlar hepinize merhaba. Artık bilmeyen yoktur ama tekrar edeyim, kızım olsun istiyorum ve ovulasyondan iki gün önce bırakacağım ilişkiyi, bunun için de ovulasyon testleri kullanıyorum.

Regl beş gün sürdü. İki gün bekledim. Sekizinci gün ve bugün test yaptım, sekizinci gün t çizgisi belirgin çıkarken, dokuzuncu gün daha silik çıktı. Sekizinci gün ilişki oldu bu arada. Acaba diyorum regl içinde yumurtladim da, sekizinci gün belirgin çıkan, onun çatlama isaretimiydi? Yumurtlama gununden uzak durmak için gayret ederken, gittim çatlama günü mü birlikte oldum acep? :)

Arkadaşlar lütfen yorummm

Eklentiler

• IMG_20201120_115847361.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba, sıvı alımını 1saat önce kesmeniz yeterli,öyle 2-3 saat öncesine gerek yok,ben öyle yaptım ve ilk ovulasyon denememde çok şükür 10haftalik olduk bile,darısı başınıza inşallah

Merhaba, sıvı alımını 1saat önce kesmeniz yeterli,öyle 2-3 saat öncesine gerek yok,ben öyle yaptım ve ilk ovulasyon denememde çok şükür 10haftalik olduk bile,darısı başınıza inşallah
İnşallah aminnn. :)

Arkadaşlar geçen ay ki yumurtlamadan tam üç gün önce yumurtladim bu ay. Test yapmasam, t çizgisi c den daha koyuyken ilişki yasayacaktim.

Benim gibi bir cinsiyet üzerine yoğunlaşan arkadaşlar çok dikkatli olsunlar. İlla su gün yumurtlayacagim diye bir şey yok maalesef.

Bu ay testlere, regl bitiminin üçüncü günü baslamistim.

Eklentiler

• IMG_20201123_095419106.webp
    35,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…