- 14 Kasım 2016
- 3.824
- 5.248
- 158
- Konu Sahibi Sylvia Plath
-
Karar senin tabi kiHanımlar beyaz ama mesela beyaz üzümde var o alkali yapmıyor elma kadar. Elmayı son son deneteceksiniz bana, tehlikeye atacam kendimi : ))))
Sıvı alımına dikkat ediyormusun?Hanımlar bu ay reglim beş gün sürdü. Dün ve bugün temizdim. Bugün ovulasyon testi yaptım, sevgili @Birdemetumut içeride yumurta varsa iki gün bekle demisti. Bugun ki testim böyle çıktı. Bu benim aynı zamanda ilk ovulasyon testim. Regl içinde yumurtlasam ya da yumurta olsa böyle cikmazdi değil mi hanimlar? Bu ne demek, yardım eder misiniz?
Bu testi iki saat sıvı bir şey içmeden yapmıştım. İki saat yeterli mi? Bir de t cizgisi böyle çıkınca ilişki olabilir değil mi kız için.Sıvı alımına dikkat ediyormusun?
Adet bitiminden 2-3 gün sonrası atık yum da ihtimal tabi ama kız için hemen ilişki önerilmiyor
T çizgisi silik yum zamanı değil henüz
T cizginin biraz belirgin olmasi gerekirdi cizgi var yok gibiBu testi iki saat sıvı bir şey içmeden yapmıştım. İki saat yeterli mi? Bir de t cizgisi böyle çıkınca ilişki olabilir değil mi kız için.
BEn önceden şöyle kullanmıştımBu testi iki saat sıvı bir şey içmeden yapmıştım. İki saat yeterli mi? Bir de t cizgisi böyle çıkınca ilişki olabilir değil mi kız için.
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz icin. Bu da sekizinci gün testi. Dün t de hiç çizgi yokken bugün hayalet çizgi belirmiş. İlk defa yaptigim için tuhafıma gidiyor : ))BEn önceden şöyle kullanmıştım
Adet bugün bitti temizlendim diyelim yarın başlıyorum yum a yakın zamana kadar gün de bir kez yapıyorum tabi t nin rengine göre benim mesela belirtilerden yum 16.gün tahmini çat 17.gün
14.15.gün günlük 2-3 oluyor test
Sabah 7 de kalkıp ilk idrarı wc ye ikincisini 11 de test yapıyorum bu arada kahvaltı yapıyoruö ama sıvı almıyorum çay su gibi meyve de yemiyorum.
Testi 11 de yapınca su ihtiyacım varsa çeyrek su bardağı su içiyoruö ardından 20-30 dk sonra wc ye girip onun üstünden 3 saat sonrası ihtiyaç olursa test yapmıştım sıvı alımı etkiler dikkat et
Testin silik üzerine tarih saat be kacıncı gün olduğunu yazarsan sahan iyi anlarsın
Yapmaya devam bişey yok henüz yum a dairÇok teşekkür ederim değerli bilgileriniz icin. Bu da sekizinci gün testi. Dün t de hiç çizgi yokken bugün hayalet çizgi belirmiş. İlk defa yaptigim için tuhafıma gidiyor : ))
Halen yum yokBu da dokuzuncu gün testi. Dün t daha belirgindi sanki ya da böyleydi emin olamadım.
İnşallah aminnn. :)Merhaba, sıvı alımını 1saat önce kesmeniz yeterli,öyle 2-3 saat öncesine gerek yok,ben öyle yaptım ve ilk ovulasyon denememde çok şükür 10haftalik olduk bile,darısı başınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?