Olmaz heralde ya milletin çatır çatır çıkıyo çift çizgilerr bize de görmek nasip olsun inşallah.. Varsa bebiş çıkar muhtemelen geçti çünkü baya. Ah o pko bende de aynı malesef kuzucumKuzum ben pko oldugum icin gec yunurtluyorum ayin sonuna dogru doktor bu yuzden vermiyo adet sokturucu simdi bitane daha yapicam ama ilk idrarla yapmadigim icin sorun olurmu bilemedim
Olmaz heralde ya milletin çatır çatır çıkıyo çift çizgilerr bize de görmek nasip olsun inşallah.. Varsa bebiş çıkar muhtemelen geçti çünkü baya. Ah o pko bende de aynı malesef kuzucum
Maalesef canim negatif insallah nasip olurOlmaz heralde ya milletin çatır çatır çıkıyo çift çizgilerr bize de görmek nasip olsun inşallah.. Varsa bebiş çıkar muhtemelen geçti çünkü baya. Ah o pko bende de aynı malesef kuzucum
Ahhh inşallah bebeğim olsun önümüzdeki ay yine yenidenMaalesef canim negatif insallah nasip olur
Yok yeni evliyim ben korunuyorduk bu ay biraktik korunmayi doktor cok yenisin yaşında kucuk tedaviye grrek yok dedi pkonunda sadece goruntusu var zaten hormonlarim falan cok şükür cok iyi simdilik deniyoruz baklmAhhh inşallah bebeğim olsun önümüzdeki ay yine yenidennapıcaksın doktor kontrolünde mi gidiyosun kuzum
Birebir aynıyız kuzucum bende de görüntü var bir sürü yumurta var ama ses yokYok yeni evliyim ben korunuyorduk bu ay biraktik korunmayi doktor cok yenisin yaşında kucuk tedaviye grrek yok dedi pkonunda sadece goruntusu var zaten hormonlarim falan cok şükür cok iyi simdilik deniyoruz baklm
Hele ben 19Birebir aynıyız kuzucum bende de görüntü var bir sürü yumurta var ama ses yokyaşımda 24 herkes akışa bırak dedi ama ben çocuk gelişimciyim çok seviyorum çok istiyorum akışa bırakamadım hep taktım taktıkça olmuyo Olmadıkça da takıyorum bi döngüye girdim şeytan üçgeni
Evet de hep stres yapma diyolar bunun nasıl olcağını söylemiyorlarHele ben 19doktor cok acele ediyosun diyo sanirim adetimde stresten bu kadar gecikti
Ahahahah benim kcuuk kardeslerim var en kucugu 2 yasinda evde hep bi çocuk olurdu simdi evlenince cok arar oldum ayni yas kuzenim var benden 6 ay kucuk ayni evlendik 1 ay once evlendi o benden simdi 2 aylik hamile esimin kuzeni var 1 hafta once evlendi 4.5 aylik hamile cinsiyetini ogrenmis haliyle bende stres oluyorumEvet de hep stres yapma diyolar bunun nasıl olcağını söylemiyorlarsen baya küçükmüşsün bana küçüksün diyen olursa seni örnek göstericem bana ne o da anne olmak istiyo 19 yaşında hem daha dicem
Ahhh beee seni ben anlarım kızım bennAhahahah benim kcuuk kardeslerim var en kucugu 2 yasinda evde hep bi çocuk olurdu simdi evlenince cok arar oldum ayni yas kuzenim var benden 6 ay kucuk ayni evlendik 1 ay once evlendi o benden simdi 2 aylik hamile esimin kuzeni var 1 hafta once evlendi 4.5 aylik hamile cinsiyetini ogrenmis haliyle bende stres oluyorum
Allah geciktirirse guzellestirirmis beliide hemen olsa iyi bir anne olamiycaz nasipAhhh beee seni ben anlarım kızım bennbütün arkadaşlarım hamile bi de bu hamileliği çok abartıp saçmalayabiliyorlar hergün hikaye atıp göze sokuyolar sanki ya çok üzülüyorum bazen
Amin canım benim çok haklısın var bi hayır illa kiAllah geciktirirse guzellestirirmis beliide hemen olsa iyi bir anne olamiycaz nasipAllah kimsenin kucagini bos birakmasin
Ahhh ahhh valla aynıyız esine supriz yapanlarin videolari cinsiyet partisi yapanlarAmin canım benim çok haklısın var bi hayır illa kiAma insanız işte hele doktora gittiğimde doğuma gelenleri gördükçe içime saplanan sızıyı anlatamam
Çok özeniyorum ya çok.. Bi de soranlar oluyo sizde bişey yok mu sorusundan nefret ediyorumAhhh ahhh valla aynıyız esine supriz yapanlarin videolari cinsiyet partisi yapanlar
Heleki benim kaynanaÇok özeniyorum ya çok.. Bi de soranlar oluyo sizde bişey yok mu sorusundan nefret ediyorum
Offf ama öyle çok baskı olur üstünde yaaaHeleki benim kaynanaher defasinda sorulurmu ya 1 haftada hamile kalamam ki lanet olsun
Benim eltimde ayrilmks hic tanismadik zaten onlar hic birlikte olamamislar benimkide bizde ayriliriz diye korkuyo ilk dugunde carsaf sormaya kalktiOfff ama öyle çok baskı olur üstünde yaaabenim kaynanam tam tersi hiçç sormuyo dua istedim meryem suresi okuyun dedim okumadılar kız Ben eltimle aynı ay evlendim yırtık dondan çıkar gibi bizim düğün önün ikinci evliliklerini yapmak için çıktılar. Onlarda da yok çocuk. Zaten çok sorun yaşadım düğün zamanı onlarla belki olmasın istiyolardır içten içe ya da eltimde de yok o da doktora gitmiş sorun erkeklerde çıkcak diye hiç üstelemiyo olabilir ama onların yaşı 40 tabi bizle bir değiller
Ohaaaa artık yuhhh çarşaf mı kaldı bu devirde zaten küçücüksünnn. Sakın söyleme ben de iğne vuruldum bu ay olursa doğal yoldan dicem hiç söylemicem dillerine düştüm mü yandım yandımm. Anlamazlarda bizim durumda doğal yolla oluyo olmuyo değil hemen adımızı kötüye çıkarırlar. Bende başta düşünmüyoz diyodum baktım onlarda da yok o zaman söyledim istiyoz diyo kaynanam istemiyo ya bana pinpirik yapıyosun dediBenim eltimde ayrilmks hic tanismadik zaten onlar hic birlikte olamamislar benimkide bizde ayriliriz diye korkuyo ilk dugunde carsaf sormaya kalktiben vermeyince surekli cocuk soruyo ben pko oldugunu flana soylemeedim hicbirine olana kadar beklesinler dusunmuyoruz diyorum
Bende ev alalim oyle yapariz diyorumOhaaaa artık yuhhh çarşaf mı kaldı bu devirde zaten küçücüksünnn. Sakın söyleme ben de iğne vuruldum bu ay olursa doğal yoldan dicem hiç söylemicem dillerine düştüm mü yandım yandımm. Anlamazlarda bizim durumda doğal yolla oluyo olmuyo değil hemen adımızı kötüye çıkarırlar. Bende başta düşünmüyoz diyodum baktım onlarda da yok o zaman söyledim istiyoz diyo kaynanam istemiyo ya bana pinpirik yapıyosun dedi1 buçuk yıl ve pinpirikli olan benn
Kız sen aynı bensin yaaBende ev alalim oyle yapariz diyorumvalla benimki fena sabaha kadar beklediler dugunde hastaydim zaten soylemedim gicikliga merk etsin diye simdi hamile olsamda soylemem gicik olsun merktan catlasin
Gorumcem 1 tane oda 12 yasinda eltimde yok kaynanamda esimin krokusuna pek bisi diyemiyo o konuda rahatim cok sukur ama ben sevmiyorum zamaninda yedigi hurmalar simdi tirmaliyo dilimi tutamam herlde ama yinede 3 ay bitene kadar soylemem bilmesinKız sen aynı bensin yaabende bi yandan söylemicem hamile kalınca diyorum bi yandan da çatlasınlar ortadan istemiyolar belli yaa ondan söyleyesim de geliyo eşim de söylememeyi düşünüyo olursa onlara nazar olur çocuk diyo. Bi de görümcemin çocuğu var eşinden ayrı güya iyi niyetli ama benle ne zaman mesajlaşsa hikayesinde "evlat kokusu cennet kokusu,evlat en büyük servet" gibi şeyler paylaşıyo. Ben kocamla paylaşmıyorum ya o üzülmesin diye evimle ilgili şeyler koymamaya çalışıyorum çünkü her şey Allah'ın. Elimden alınabilir neyine güveniyo anlamıyorum gel de şimdi stres yapmadan çocuk iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?