- 12 Aralık 2020
- 538
- 184
- 53
- 36
Yaklaşmış yarin pik olurKızlar ovulasyon testime bakar mısınız son yaptığım bu pik olmamış değil mi ama yaklaşmış mı?
Bende ovulasyona ilkez başladım 15 gundur yapıorm en koyu ve silikleye başladı son 3 gun yumurtlama oldumu anladım devam etmeliyim hiç c cizgisi kadar koyu gormedim bugun 20. Gun anlayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi??
Canimm pik mi bu ? Ilki sabah ikincisi aksam yaptim simdi ben nezananlari degerlendireyim aylardir olmadi bu sefer testimi degistim öyle denicemDevam et canm az kalmış. Benm cumartesi akıntı başladı pazartesi pik oldu
Evet ilk foto pik benceCanimm pik mi bu ? Ilki sabah ikincisi aksam yaptim simdi ben nezananlari degerlendireyim aylardir olmadi bu sefer testimi degistim öyle denicem
Bundan sonra tamamen silikti malesefYaklaşmış yarin pik olur
Yumurtan cok büyümeden çatlıyor sanırım.aciklamaisni oyle okumuştum. Gecen ay da böyle miydiBundan sonra tamamen silikti malesefbu şekilde anlamadım ben de bir koyulaşıyor hafif bir siliniyor
Bu ay ilk defa yapıyorum bu testi bende pcos görünümü vardı 6ay denedik olmadı artık test alayım dedim bugün de şu şekilde tekrar koyulaştıYumurtan cok büyümeden çatlıyor sanırım.aciklamaisni oyle okumuştum. Gecen ay da böyle miydi
Bu ay ilk defa yapıyorum bu testi bende pcos görünümü vardı 6ay denedik olmadı artık test alayım dedim bugün de şu şekilde tekrar koyulaştıYumurtan cok büyümeden çatlıyor sanırım.aciklamaisni oyle okumuştum. Gecen ay da böyle miydi
Eki Görüntüle 2816916 Eki Görüntüle 2816917 Benimde testlerim böyle anladım ki testi yapmaktan çok yorumlayabilmekde önemliymiş sanırım yumurtlama olmadı bendede bu ay 21. Günüm ve hala bekliyorum
Benimde hep böyle oldu ilk kez bu ay denemedim bendeKızlar buda benim testlerim yorumlayabilirmisiniz ya bunun rengi hep aynı gibi geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?