Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Time44

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
503
192
53
Merhabalar Hanimlar , ilk kez ovulasyon testi aldim ve denicem ama hic fikrim yok nasil yapicam , yapmaya ne zaman baslicam , testte ne gorursem ovulasyon dicem , gunde kac defa yapicam , ovulasyon gerceklesmisse hangi zaman diliminde calisma yapmam gerek ? Lutfen yardimci olur musunuz?

Adet dongunuz duzenli mi değişiyor mu? Son üç ay kac gün dongunuz var kaydediyorsaniz yazar mısınız?

Canım adetin bitince hemen başlıcan. C çizgisi ne kadar koyuysa T çizgisi de öyle koyulukta olduğu zaman yumurtlama oluyor . Testi yaparken sıvı alımına dikkat etmelisin 2 saat önceden kesmelisin sıvı alımını saat 1-3 arası akşam 5-8 arası testi yapabilirsin . Yumurtlama gördüğün ilk gün değerlendirmen gerek ertesi gün tekrar testi yapmaya devam et yine koyuysa ilişki olsun ertesi gün tekrar yap eğer silikse çatlamış demektir yumurtan çatlama gününü de değerlendirmelisin. Herşey gönlünce olsun

Simdi testi yaptim t cizgiside cokk koyi o gunu degerlendirdim ertesi gun yine yaptim yine koyu yine degerlendrdim peki sonraki gun siliklestiyse yine degerlendrcem oyle mi ? Genelde gunu birlik degil ama gun asiri birliktelik diyolar , bunda gunu birlik oluyo yumurtlamada oldugumuz icin mi gunu birlikte sknti olmuyo

Merhaba benim sonuçlarım da böyle en sonki cinsel ilişki sonrasında yaptım o yüzden mi yüksek çıktı anlamadım. Bilen varsa yazabilir mi? Son üç günü değerlendirdik daha kaç günü değerlendirmek gerekiyor bu durumda?

Eklentiler

• 198597E3-DB32-4D8D-AB79-9C3E78320927.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 117
Kızlar merhaba. Bende bu ay ovülasyon testine başladım. Adetten 4 gün sonra denemeye başladm testlerin resmini attım fakat en sondaki koyu gözüküyordu değerlendirdik ama birsonraki akşam baktığımda diğerleriyle aynı renk olmuştu yani t çizgisi silikleşmişti. Bilgisi olan varmıı bu konularda

Eklentiler

• B42E2B18-7DAC-4DCD-B79B-FF51602E4892.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 115
Testlere göre 31 mart pik gibi duruyor canım değerlendirmişindir inşallah

Değerlendirdim canım ama 1 nisan günü baktığımda diğerleriyle aynı renk olmuştu. 1 nisanda yaptığım testte soluk çıktı
Hatta dünü de değerlendirseydin ve bugunüde kuzum inşallah olurr

Dünü değerlendirmedim ama bugünü değerlendiririm. İnşallah kuzum 1 buçuk senelik evliyim mayısta 1 sene olcak korunmayı bırakalı. Çok istiyoruz şuan umarm bu ay takip sayesinde olur
İnşallah canımm hala şansın var dua ett

Merhaba kizlar benim bi sorum var anlayamadigim simdi benim bugün seffaf kati akintim geldi test yaptim negatif ovu test hala pik degil bugün 10.gün sorum su bu akinti geldigi icin yumurtam catlamismi oluyo ynai bu akintidan sonra teste devam etmelimiyim pik görürmüyüm ?

Devam et canm az kalmış. Benm cumartesi akıntı başladı pazartesi pik oldu

Aşağıya bıraktım fotoğrafı canım daha gerçekleşmemiş demi ben de ilk defa yapıyorum, sence bu çizgiye göre ne kadar sonra yapayım diğer testimi.

Kızlar ovulasyon testime bakar mısınız son yaptığım bu pik olmamış değil mi ama yaklaşmış mı?

Eklentiler

• 725BC81A-71BE-4EAC-8880-6C815CB8AD09.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 64
Bende ovulasyona ilkez başladım 15 gundur yapıorm en koyu ve silikleye başladı son 3 gun yumurtlama oldumu anladım devam etmeliyim hiç c cizgisi kadar koyu gormedim bugun 20. Gun anlayan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi??

Eklentiler

• 778340A3-35D6-415F-AC38-8F7C5D061610.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…