Muane olduğumda yok denmişti bana kimisi testin çalıştığını gösterir diyor aldığım siteye sordum sorun yok dedi kadınBen de pco olunca böyle oluyor biliyorum.
Hamile olabilir misiniz sizi umutlandırmak istemem ama hamile olunca böyle arka arkaya kırmızı oluyor diye duymuştumÖvülasyon testi almıştım ama t çizgisi C kadar koyu olmasa da bir türlü silinmedi yumurtlamadı gördğm bir sorunun olduğu mu gösterir bu başına gelen var mı instagramdan almıştım sordum aldığım kişiye normal dedi başka bir sayfaya sordum pco olabilir dedi
Lh yüksekliği pko var yüksek ihtimal adetin 3.günü hormon testi yaptırırsınızÖvülasyon testi almıştım ama t çizgisi C kadar koyu olmasa da bir türlü silinmedi yumurtlamadı gördğm bir sorunun olduğu mu gösterir bu başına gelen var mı instagramdan almıştım sordum aldığım kişiye normal dedi başka bir sayfaya sordum pco olabilir dedi
Benim ki de böyle ilerliyor yavaş yavaş koyulaşmaya başladı bugün ikiside koyulasti acaba yumurtlama varmı yokmu bugunÖvülasyon testi almıştım ama t çizgisi C kadar koyu olmasa da bir türlü silinmedi yumurtlamadı gördğm bir sorunun olduğu mu gösterir bu başına gelen var mı instagramdan almıştım sordum aldığım kişiye normal dedi başka bir sayfaya sordum pco olabilir dedi
Testine devam et koyulaşıyor canım olurBenim ki de böyle ilerliyor yavaş yavaş koyulaşmaya başladı bugün ikiside koyulasti acaba yumurtlama varmı yokmu bugun
Kasiklarimda ağrı var ve yoğun bi akıntı geldi bugünü degerlendircem canim teste devam inşallah ❤Testine devam et koyulaşıyor canım olur
Aynen o şekılde canım doğrudur yumurta akı kıvamında olan önemli hadii inşAllahKasiklarimda ağrı var ve yoğun bi akıntı geldi bugünü degerlendircem canim teste devam inşallah ❤
O geldi akşam vakti hemde baya yoğun bakalim degerlendircem akşamAynen o şekılde canım doğrudur yumurta akı kıvamında olan önemli hadii inşAllah
T daha koyu olması lazımBenim ki de böyle ilerliyor yavaş yavaş koyulaşmaya başladı bugün ikiside koyulasti acaba yumurtlama varmı yokmu bugun
12 gün gitti t çizgisiHamile olabilir misiniz sizi umutlandırmak istemem ama hamile olunca böyle arka arkaya kırmızı oluyor diye duymuştum
Hayırlısı güzel sonuçlar alırsınız inşallah12 gün gitti t çizg
Henüz yumurtlama olmamış. T çizgisi C kadar koyu yada C den daha koyu olmalı.Ama yaklaşmışsınız her gün yapmaya devam edinArkadaslar sizce benim testte de yumurtlama varmı?busefer emin olamadimda
Yarın ki testte bakalim ne cikicak bugün ikisi eşit kırmızıydıT daha koyu olması lazım
Evet oyle bende emin olamadm da sagol canmHenüz yumurtlama olmamış. T çizgisi C kadar koyu yada C den daha koyu olmalı.Ama yaklaşmışsınız her gün yapmaya devam edin
Amin inşallahHayırlısı güzel sonuçlar alırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?