- 10 Haziran 2021
- 55
- 44
- 3
- 26
- Konu Sahibi huzuluponck
-
Arkadaşlar ovulasyon testi yapim 27 sinde yumurtlama oldu yapıştırırken üzerine yapışkan geldi çıkarmak isterken kalemle çizildi ona takılmayın…
O gün baya kırmızı oldu sonraki gün sılikleşti bugün tekrar çizgi çıktı ve bnm adetime 8 gün var daha tekrar mı yumurtluyorum yoksa bazıları hamilelik öğrenmemiş ovulasyon testiyle öyle bir durum mu
Adetim günüme 1 hafta var daha yumurtlamadır diye bugünde ovulasyon testi yaptım sonuç buGebelik testi de yapmalısın
Testin markası ne ikisi de aynı koyuluktabya da ikinci çizginin daha belirgin olması lazım ama ne yazık ki senin test öyle değil gibi diğer testleri aynı saatte ve sıvı alımını dikkat ederek mi yaptınEki Görüntüle 2885310
Arkadaslar bakarmisiniz bende yumurtlama olmusmu acaba.16ci gun sabah yaptim sanki koyu gibiydi aksam ama yine cok silik cizgi cikti
Laboquick marka.evet sıvı alimina dikkat ederek yaptimTest
Testin markası ne ikisi de aynı koyuluktabya da ikinci çizginin daha belirgin olması lazım ama ne yazık ki senin test öyle değil gibi diğer testleri aynı saatte ve sıvı alımını dikkat ederek mi yaptın
Merhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?Valla canim sanki pikte değil gibi ya ama başka bilen arkadaşlar da bakarlar ben negatif birsey söylemeyeyim yine de
Yumurtaliklarin için konuşursak doktor catlamis dediğine göre vardırMerhaba kızlar benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren döngümün 23.günündeyim reglime 1 hafta var doktora gittim ultrasonla baktı yumurtan çatlamış dedi bende eve gelirken ovülasyon testi aldım ve az önce yaptım sorum şu son 8 gündür ilişki yaşamıyoruz bugün ilişki olsa hamilelik şansım var mıdır acaba?
Evet o şekilde söyledi inşallah vardır ve tutar bu sefer çok teşekkür ederimYumurtaliklarin için konuşursak doktor catlamis dediğine göre vardır
Bunlar 20 ve 21ci gunun testleri.acaba yumurtlama oldumu bakabilirmisinizSenin ki yumurtlama canim sanırım 8 gün önceden çıkmıyor bildiğim kadarıyla 2 3 gun önceden aşırı koyulasma oluyor dediğin bilgi de .
Olmak üzere devam edin testlere. Daha da koyulaşması lazım.Bunlar 20 ve 21ci gunun testleri.acaba yumurtlama oldumu bakabilirmisiniz
İkisi aynı tonda değil gibi hatta ikinci çizginin birinciden daha koyu olması lazım ama belki yarın belki yarından da yakın değerlendirmekte fayda varBunlar 20 ve 21ci gunun testleri.acaba yumurtlama oldumu bakabilirmisiniz
Bu kadar gecikmesi normalmi peki???3-4gundur bu koyuluklarda cikiyo.Olmak üzere devam edin testlere. Daha da koyulaşması lazım.
Döngünüz nedir.Bu kadar gecikmesi normalmi peki???3-4gundur bu koyuluklarda cikiyo.
Duzensiz.31-35 gibi ama bazen 40bile oluyoDöngünüz nedir.
Pko varsa testler bu şekilde çıkabiliyor. Ama döngünüze göre geç yumurtlama görmeniz normalDuzensiz.31-35 gibi ama bazen 40bile oluyo
Hormonlarda cokta bir wey cikmadi.ultrasonda da pko yok dendi.ama fsh 5 lh 8 bende.yani pkoya meyillilik varmisPko varsa testler bu şekilde çıkabiliyor. Ama döngünüze göre geç yumurtlama görmeniz normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?