Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NerdeOvulasyon testine bakar mısınız bu ne demek oluyor ?
Evet yapmaya devam edin henüz olmamışAttım geldi mi
Ovulasyon testine bakar mısınız bu ne demek oluyor ?
Olacağını mi gosteriyor buEvet yapmaya devam edin henüz olmamış
Saate ve sıvı alımına dikkat ederek mi yapıyorsunuz? Adet tarihiniz ne zamanOlacağını mi gosteriyor bu
Sabah 11 öğlen 3 veya 5 akşam 10 saatleri diyor testte. Ben az önce 4.30 gibi yaptım. Öncesi su içmedim hiç sıvı almadım. En son sabah çay içmiştim 11 de. Adetim 18 temmuz da oldu. 23 temmuz da bitti. Bugün ayın 26 siSaate ve sıvı alımına dikkat ederek mi yapıyorsunuz? Adet tarihiniz ne zaman
Yumurtlama için erken daha siz yapmaya devam edin yapmaya. Ne zaman olucağı belli olmaz gerçi bazen adetten hemen sonra bazen adete yakında olabiliyor yumurtlamaSabah 11 öğlen 3 veya 5 akşam 10 saatleri diyor testte. Ben az önce 4.30 gibi yaptım. Öncesi su içmedim hiç sıvı almadım. En son sabah çay içmiştim 11 de. Adetim 18 temmuz da oldu. 23 temmuz da bitti. Bugün ayın 26 si
Ovülasyon testinde pik günümü birlikte olunmalıdır?pik bitince ertesi günmü yoksa?Evet yapmaya devam edin henüz olmamış
Gördükten sonra full devam 3 4 gün boyunca gün aşırı ilişki olmalıOvülasyon testinde pik günümü birlikte olunmalıdır?pik bitince ertesi günmü yoksa?
Tesekür ederimGördükten sonra full devam 3 4 gün boyunca gün aşırı ilişki olmalı