Bunu gebelik öğrenmek için mi soruyorsunuz yoksa yumurtlama için mi? Yumurtlama içinse önceki günler yaptınız mı ?Lütfen birisi yardımcı olabilir mi çok merak ediyorum da
ilk defa yapıyorum inanın hiç bilmiyorum ki burada okudum merak ettim şuan regl için 5 günüm varBunu gebelik öğrenmek için mi soruyorsunuz yoksa yumurtlama için mi? Yumurtlama içinse önceki günler yaptınız mı ?
Regl bitince başlaman gerek. 12-16 arası. İlk idrar olmamalı. Yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin. Şu an sadece bugün yaptığından hiç bsey anlaşılmaz canım. T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olması gerekir. O gün ya da günler yumurtlama günü olur. Sonra t çizgisi açılmaya başlayınca da yumurta çatlamış olur. Yumurtlama olduğu gün dahil akabindeki çatlama günleri de beraber o günleri değerlendirmen gerekilk defa yapıyorum inanın hiç bilmiyorum ki burada okudum merak ettim şuan regl için 5 günüm var
çok teşekkür ederim canım çok güzel anlatmışsın :) peki gebelikle bir alakası oluyor mu sonuçların ?Regl bitince başlaman gerek. 12-16 arası. İlk idrar olmamalı. Yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmelisin. Şu an sadece bugün yaptığından hiç bsey anlaşılmaz canım. T çizgisinin C çizgisinden daha koyu olması gerekir. O gün ya da günler yumurtlama günü olur. Sonra t çizgisi açılmaya başlayınca da yumurta çatlamış olur. Yumurtlama olduğu gün dahil akabindeki çatlama günleri de beraber o günleri değerlendirmen gerek
Rica ederim.çok teşekkür ederim canım çok güzel anlatmışsın :) peki gebelikle bir alakası oluyor mu sonuçların ?
Ya çok teşekkür ederim bu güzel anlatımın içinRica ederim.Şöyle ki bazı kişiler adet gününden 1 gün önce bu ovulasyon testini yapıyor. Aynı yumurtlama günü gibi koyu çift çizgi çıkıyor. Sonra gebelik testi yaptıklarında da pozitifi görüyorlar. Ama ovulasyon testinde çift çizgi görmeden hamile olanlar da var tabii. Gebelik sonucunda çok güvenmemek gerek yani
Şu an ki sonucun silik yani. Herhangi bsey değil. Öncesini bilmek gerek. Sen yine de adete kadar yap. Adetten 2 gün önce de yumurtlama gören var yaniYa çok teşekkür ederim bu güzel anlatımın içinpeki son soru soracağım çok olmazsa benim sonucum silik mi kabul ediliyor ?
tamam çok çok teşekkürler :)Şu an ki sonucun silik yani. Herhangi bsey değil. Öncesini bilmek gerek. Sen yine de adete kadar yap. Adetten 2 gün önce de yumurtlama gören var yani
Rica ederim. Yine bi sorun olursa çekinmeden sorabilirsintamam çok çok teşekkürler :)
çok teşekkürler bu mecrada yeniyim sürekli araştırmadayım o yüzdenRica ederim. Yine bi sorun olursa çekinmeden sorabilirsin
Ben de çok araştırdım. 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Ondan sonra olmadı hiç. Bekliyoruz bakalımçok teşekkürler bu mecrada yeniyim sürekli araştırmadayım o yüzden
inşallah hakkınızda hayırlısı olur en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuzBen de çok araştırdım. 2 sene önce kimyasal gebelik geçirdim. Ondan sonra olmadı hiç. Bekliyoruz bakalım
Amin inşallahinşallah hakkınızda hayırlısı olur en yakın zamanda bebişinize kavuşursunuz
Sivi alimina dikkat ederek yaptıysanız çok yakındır yumurtlama. Testi yapmaya devam edinAdetin 12. gününde yaptığım test yumurtlama olmuş mu sizce c ye yakın gibi gördüm ama yanılıyor muyum? Rica etsem bakabilir misiniz
Cevabınız için teşekkür ederim. Ovulasyon testi kurallarına uygun yapıyorum. Bugün bir daha yaptım bu kez daha koyu sanki. Bundan daha koyu mu olmalı?Sivi alimina dikkat ederek yaptıysanız çok yakındır yumurtlama. Testi yapmaya devam edin
Bence olmuş gibi mutlaka değerlendirinCevabınız için teşekkür ederim. Ovulasyon testi kurallarına uygun yapıyorum. Bugün bir daha yaptım bu kez daha koyu sanki. Bundan daha koyu mu olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?