Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet birriginde hemen başlicaksın. 2 side koyu çizgi oldugunda yumurtluyor oluyorsun. Sanırım bende tam bilmiyorum ama. T cizgisi c den daha koyu olması lazım.Kizlar düzensiz adet gören biriyim ve çocuk düşünüyoruz ovulasyon testi aldim ne xman yapmalıyım testi? Yardimci olursanız sevinirim
Adetin bittikten sonra başla canım. İlk idrarla olmamalı. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekli. T çizgisi C çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlamışsındır demektir. Sonraki günde test yapmalısın. T çizgisi silik olduğunda da çatlama olmuş demektir. Duyduğuma göre yumurtlama gününden 1 veya 2 gün önce değerlendirilmeli. Yumurtlama günü ve çatlama günü değerlendirlmeliymiş. Bende dün yumurtlama gördüm bugun çatlama.. resmini koyuyorum, bakalım nasip artıkKizlar düzensiz adet gören biriyim ve çocuk düşünüyoruz ovulasyon testi aldim ne xman yapmalıyım testi? Yardimci olursanız sevinirim
Ben çalışıyorum amaSabah degil ogleden sonra yapin iki saat once bisey icmeyin
Alir cantaniza tuvalette yaparsiniz olmaz mi kiBen çalışıyorum ama
Zamn kısıtlı oluyor malesef eve gelince yapsam olmaz mı kiAlir cantaniza tuvalette yaparsiniz olmaz mi ki
Gelir gelmez yapin o zamanZamn kısıtlı oluyor malesef eve gelince yapsam olmaz mı ki
Gelir gelmez yapin o zaman
Bilemiyorum inaninTesekkur ederim yunurtlama dışında hamile kalınır mı peki bi bilginiz var mı?
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım senceAdetin bittikten sonra başla canım. İlk idrarla olmamalı. Testi yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kesmen gerekli. T çizgisi C çizgisi kadar koyu olduğunda yumurtlamışsındır demektir. Sonraki günde test yapmalısın. T çizgisi silik olduğunda da çatlama olmuş demektir. Duyduğuma göre yumurtlama gününden 1 veya 2 gün önce değerlendirilmeli. Yumurtlama günü ve çatlama günü değerlendirlmeliymiş. Bende dün yumurtlama gördüm bugun çatlama.. resmini koyuyorum, bakalım nasip artık![]()
Düzensiz derken mesela kaç günde bir yada kaç ayda bir adet görüyorsunuz ?Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
Bazen gününde bazen 2 ayda bazen 3 ayda 4 ay olmadığım bile olduDüzensiz derken mesela kaç günde bir yada kaç ayda bir adet görüyorsunuz ?
Canım kan testi en güvenilir test. Eğer olsaydı düşükte olsa görünürdü diye düşünüyorum.Bazen gününde bazen 2 ayda bazen 3 ayda 4 ay olmadığım bile oldu
Bazen 29 bazen 35 gün sonra oluyorDüzensiz derken mesela kaç günde bir yada kaç ayda bir adet görüyorsunuz ?
SagolunBilemiyorum inanin