• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Hemde ne heyecan varya 🥹 gebeliktede innovita strip test ten erken cıkaranını görmedim. İnternetten ovulasyon alırsan içinde hediyede cıkıyor 2 tane

Hemde ne heyecan varya 🥹 gebeliktede innovita strip test ten erken cıkaranını görmedim. İnternetten ovulasyon alırsan içinde hediyede cıkıyor 2 tane

merhaba, 15 ekimde yumurtam çatladı bugün ovülasyonda yine pik gördüm ve gebelik testi yaptım sanki var gibi ? İlk kez bu testi kullanıyorum yanıltma olasılığı var mı

Eklentiler

• IMG_0992.webp
    IMG_0992.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 10
merhaba, 15 ekimde yumurtam çatladı bugün ovülasyonda yine pik gördüm ve gebelik testi yaptım sanki var gibi ? İlk kez bu testi kullanıyorum yanıltma olasılığı var mı
Bence gebelik var gibi duruyor benimkide böyleydi ama 15 ekimde çatladıysa 4 günde cıkması imkansız daha önce yumurtlama ihtimaliniz varmı?

Merhaba bende reglim bitince test yapmaya başladım döngünün 14 üncü gunundeyim 12 ve 13 üncü günlerinde maalesef test yapamadım misafirim vardı bugun yaptığım testte baya koyulasma gördüm acaba yumurtlamayi kaçırmış olabilir miyim yoksa koyulaşır mı

Akşam 6-7 civarı yapıyorum normalde şimdi farklı marka ile de deneyeyim dedim freely ile yaptım yine göremedim regl biteli tam bir hafta oldu. Normalde adet döngüm erkendir bu arada.
Çok nadirdir bazı aylar yumurtlama olmaz bende yaşadım bunu yumurtlama günü sancın oluyor mu ? Benim çok fena gaz sancısı olur zaten anlarım yumurtlama diye testte de aynı cıkar o yüzden sanılıyom sanırım

20251019_202504.webp
arkadaşlar merhaba benim adet günüme 3 gün var ve ovulasyon testi 3 gündür bu şekilde pike çok yakın buraya atınca biraz kalite düşüyo ama normal mi sizce böyle olması

Kız daha erken değil mii ? Benim 13 ünde ve 12sinde pik gördüm adete 7 gün kaldı bugün normal bir kaset test yaptıö ama maalesef tek bekliyorum bakalıö :(

Back
X