• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi

Biraz sabredin ben laboquicklede pik görmüştüm innovita ilede. Bence daha gününüz gelmedi
Saat kaç gibi yapıyorsunuz?
Akşam 6-7 civarı yapıyorum normalde şimdi farklı marka ile de deneyeyim dedim freely ile yaptım yine göremedim regl biteli tam bir hafta oldu. Normalde adet döngüm erkendir bu arada.

Eklentiler

• IMG_2176.webp
    IMG_2176.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 25
Hanımlar 4 ekim adet başlangıcıydı 8 ekim akşamında regl tamamen bitti. 10 ekimden bu yana laboquick ovulasyon testi yapıyorum. Burda açılan konularda fotolarda görüyorum silik çizgiler oluyor testlerde bende sanki hiçbir şey yok control çizgisi hariç. Acaba henüz erken mi yumurtalama için veya testler mi bozuk. Adet döngüm düzensizdir bazen 23 gün bazen 30 u bile bulur. Genelde 26 diyebilirim.
Çiçeğim selamlar yapmaya devam et birden yükseliyor ve dikkat et su çok içmeden yap tezleri koyulaşmaya başlayınca günde 2 kere yap ben sana benimkileri atayım 5 Ekim adet oldum 9 Ekim bittim silik çıkıyordu su 3 gündür hafif koyuladma var

Benimkine de yorum yapacak olan var mı devam edeyim demi az kalmış akıntım var bugün sabah yaptım alttakini akşam gene yapacağım

Eklentiler

• IMG_1317.webp
    IMG_1317.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 20
4 ekimde regl başladı bugün 15 ekim

Regl bittikten 2 gün sonra testlere başladım regl biter bitmez pik olamazdı değil mi

Yumurtlama olmazsa da regl olabiliyor muyuz
Canım döngün 26-30 gün dimi
Sen daha 11. Gündesin yani zaten en erken 12.gün
12-13-14.günler önemli sen devam et.
Ayrıca yumurtlama olmazsa bile regl olunur ama bence görüceksn

16.00 gibi freely markası
19.00 gibi laboquick markası

Sonuçlar bu şekilde bugün döngünün 12.günü umarım birkaç güne pik yakalarım

Eklentiler

• IMG_2182.webp
    IMG_2182.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 15