Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

rinapera

🐣🌸
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2022
1.520
2.917
63
Herkese merhaba,

Ben bu ay ilk kez ovulasyon testi kullanıyorum. Birçok konuyu da takip ettim aslında bilgi sahibi sayılırım fakat yaptığım testlerde bazı günlerde koyu bazılarında silik sonuç alınca oldukça kafam karıştı. Adet döngüm ortalama 35 gün ama birkaç gün erken veya geç olabiliyor. Düzensizlik sebebiyle yumurtlama günümü bilemiyorum. Sizce yumurtlama olmuş mu?

Bu arada son 2 ay Yasmin kullandım. Bu sebeple adetimin daha erken gelmesini bekliyorum ilaç kullanırken 27 28 günde adet oldum. Çocuk istediğimiz için daha fazla kullanmak istemedim. Ekte fotoğrafı da iletiyorum 17. Günden sonra sabah akşam ve gece olarak 3 kez yaptım o sebeple aynı günde 3 testim var.

teşekkür ediyorum hepinize şimdiden

Eklentiler

• 1644254050002..webp
    1644254050002..webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 207
Yani tam pik gördüğüm gün erken gebelik testi yaptım negatif o günün üzerinden 8 gün geçti o günde birlikte olduk sadece .ve bugün yine erken gebelik testi yaptım yine negatif demek istediğim adet olmam gereken günden 18 gün geçti .bugün ise pik gördüğüm günün tam 10. Günü ama dediğim gibi negatif acaba o gün tuttuysa bile erkenmiki test için akıntım yok kuruyum kafama takıyorum neden bu kadar gecikti.
12. Gün testi tekrarla bence ama gebelik kaynaklı olmayabilir gecikmen. Bende de arada gecikme oluyor malesef, doktorum hamile olmadığımdan emin olduktan sonra söktürücü ilaç kullanabilirsin demişti. Siz de bir doktora görünün isterseniz

12. Gün testi tekrarla bence ama gebelik kaynaklı olmayabilir gecikmen. Bende de arada gecikme oluyor malesef, doktorum hamile olmadığımdan emin olduktan sonra söktürücü ilaç kullanabilirsin demişti. Siz de bir doktora görünün isterseniz
Bende öyle düşünüyorum 5 ine kadar olmazsam test yapıp söktürücü kullanmayı düşünüyorum

Back