Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnternetten aldim canim.mavi pembeli bir kutu. Ama herkes bir gebenin günlüğü sayfasini onermis.orada ebru hanim var. Testler cok net çıkıyor.
Çok teşekkürler ya cidden böyle sat tarihlerimizde birbirimize yakın olunca yalnız değilmişim hissi verdi bu akşam 6 da tekrar denicem bakalım pik oluşmuş mu

Çok teşekkürler ya cidden böyle sat tarihlerimizde birbirimize yakın olunca yalnız değilmişim hissi verdi bu akşam 6 da tekrar denicem bakalım pik oluşmuş mu
Aksam 20 ila 22 arasi öneriliyor . Bence 8 den sonra yap tatlim.tabiki yalniz değilsin. Daha cok yeni baslamissin bu yola.Allahin izniyle olur insallah. Ama ola ki bir sorun varsa önden bilmen faydali olacaktir. Ona gore hareket edersin. Muayene oldunmu hic. Hormonlara bakildimi.

Normal bir jinekoloji muayenesi oldum çatı muayenesi yaptılar ama hiçbir test yapmadı doktor miyom yada kist yok dedi yumurtalıklarımda da sorun görmedi 1 seneyi geçmediği için açıkçası fazla önemsemedi

Instagram adresini de acik acik yazmak istemedim bu platformda açıkçası. Cok iyi olurdu ama nasil yapsak ki. Bilemedim

Ay evet kuzum bu pik gibi duruyor sanki. Aksama belki daha da koyu olur. Benimkini ben anlayamadim valla. 14 ve. 15 te koyuydu. 16 si ve dun aksamki silik cikti.
Acaba o iki günde yumurtlama gerçekleştiği için köyü çıkıp sonrasında da çatlama olduğu icin silik olmuş olabilir mi kafam da deli sorular

Acaba o iki günde yumurtlama gerçekleştiği için köyü çıkıp sonrasında da çatlama olduğu icin silik olmuş olabilir mi kafam da deli sorular
Umarim catlamastir. Daha da siliklesiyotlr cunku. Valla ben bu isi anlayamadim. Bqzen 3 gun koyu olabilir diyordu. Zaten silinmeye basladi. Insallah guvenilirdir ve catlamistir

Kızlar merhaba reglime 1 hafta kala ovulasyon testi bu şekilde çıktı ne ablama geliyor

Eklentiler

• 20220223_131251.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 45
  • 20220223_131247.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…