- Konu Sahibi papatya__hanim
-
Bu arada hangi ovulasyon testini kullanıyorsun markası ney acaba?Anlastikevet haberleselim. bu akşam bir test daha yapacagim daha da siliklesecekmi onu merak ediyorum.
İnternetten aldim canim.mavi pembeli bir kutu. Ama herkes bir gebenin günlüğü sayfasini onermis.orada ebru hanim var. Testler cok net çıkıyor.Bu arada hangi ovulasyon testini kullanıyorsun markası ney acaba?
Çok teşekkürler ya cidden böyle sat tarihlerimizde birbirimize yakın olunca yalnız değilmişim hissi verdi bu akşam 6 da tekrar denicem bakalım pik oluşmuş muİnternetten aldim canim.mavi pembeli bir kutu. Ama herkes bir gebenin günlüğü sayfasini onermis.orada ebru hanim var. Testler cok net çıkıyor.
Aksam 20 ila 22 arasi öneriliyor . Bence 8 den sonra yap tatlim.tabiki yalniz değilsin. Daha cok yeni baslamissin bu yola.Allahin izniyle olur insallah. Ama ola ki bir sorun varsa önden bilmen faydali olacaktir. Ona gore hareket edersin. Muayene oldunmu hic. Hormonlara bakildimi.Çok teşekkürler ya cidden böyle sat tarihlerimizde birbirimize yakın olunca yalnız değilmişim hissi verdi bu akşam 6 da tekrar denicem bakalım pik oluşmuş mu
Normal bir jinekoloji muayenesi oldum çatı muayenesi yaptılar ama hiçbir test yapmadı doktor miyom yada kist yok dedi yumurtalıklarımda da sorun görmedi 1 seneyi geçmediği için açıkçası fazla önemsemediAksam 20 ila 22 arasi öneriliyor . Bence 8 den sonra yap tatlim.tabiki yalniz değilsin. Daha cok yeni baslamissin bu yola.Allahin izniyle olur insallah. Ama ola ki bir sorun varsa önden bilmen faydali olacaktir. Ona gore hareket edersin. Muayene oldunmu hic. Hormonlara bakildimi.
Sen bilirsin canım sakın yanlış anlama kusuruma bakma da lütfen sorun yok artık ara aea girip kontrol edicemInstagram adresini de acik acik yazmak istemedim bu platformda açıkçası. Cok iyi olurdu ama nasil yapsak ki. Bilemedim
Yok canim niye yanlis anlayim. Kusur falan değil. Yalniz degilsin ama merak etme.Sen bilirsin canım sakın yanlış anlama kusuruma bakma da lütfen sorun yok artık ara aea girip kontrol edicem
Laboquick marka aldım ve sabah yaptım bugün baya bariz net çıktı sende ne durumlarYok canim niye yanlis anlayim. Kusur falan değil. Yalniz degilsin ama merak etme.
Ay evet kuzum bu pik gibi duruyor sanki. Aksama belki daha da koyu olur. Benimkini ben anlayamadim valla. 14 ve. 15 te koyuydu. 16 si ve dun aksamki silik cikti.Laboquick marka aldım ve sabah yaptım bugün baya bariz net çıktı sende ne durumlar
pardon 13 ve 14 koyuymus. 16.dun aksamdi. AtıyorumLaboquick marka aldım ve sabah yaptım bugün baya bariz net çıktı sende ne durumlar
Acaba o iki günde yumurtlama gerçekleştiği için köyü çıkıp sonrasında da çatlama olduğu icin silik olmuş olabilir mi kafam da deli sorularAy evet kuzum bu pik gibi duruyor sanki. Aksama belki daha da koyu olur. Benimkini ben anlayamadim valla. 14 ve. 15 te koyuydu. 16 si ve dun aksamki silik cikti.
Bence çatlama gerçekleştiği için siliklestipardon 13 ve 14 koyuymus. 16.dun aksamdi. Atıyorum
Umarim catlamastir. Daha da siliklesiyotlr cunku. Valla ben bu isi anlayamadim. Bqzen 3 gun koyu olabilir diyordu. Zaten silinmeye basladi. Insallah guvenilirdir ve catlamistirAcaba o iki günde yumurtlama gerçekleştiği için köyü çıkıp sonrasında da çatlama olduğu icin silik olmuş olabilir mi kafam da deli sorular
İnşallah canım hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbimUmarim catlamastir. Daha da siliklesiyotlr cunku. Valla ben bu isi anlayamadim. Bqzen 3 gun koyu olabilir diyordu. Zaten silinmeye basladi. Insallah guvenilirdir ve catlamistir
Amin canim. Isteyen cabalayan herkese insallahİnşallah canım hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim
Merhaba. Daha onceki gunler nasildi acaba. Pik olup siliklesme olmusmuyduKızlar merhaba reglime 1 hafta kala ovulasyon testi bu şekilde çıktı ne ablama geliyor
İlk defa bugün denedim acaba yumurtlama dönemi geçti mi yoksa daha gelmedi mi bilmiyorum son 2 aydır regl süresi 38 güne ciktiMerhaba. Daha onceki gunler nasildi acaba. Pik olup siliklesme olmusmuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?