Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba acaba yumurtalama olmuşmudur

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-02-23 at 15.22.05.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 25
  • WhatsApp Image 2022-02-23 at 15.16.45.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 32
Uff bence de olmadi ama artık 20 gun oldu ne zaman catlicak bu
Canım ben bir gebelik sayfasında görmüştüm doktor diyor ki 12 ay adet görüyorsunuz diye 12 ay yumurtlama olmuyor dedi 12 ay içerisinde 6 yada 7 defa yumurtlama oluyormuş belki bu ay değil öbür ay Allah büyük canını sıkma belki içinden canını sıkma demesi kolay dicen ama bende çok istiyorum 3 gündür pike görüyorum bende eğer böyle devam ederse bende de sanırım yumurta çatlama problemi var biz ne kadar istersek ve düşünürsek bence o kadar olmuyor

Canim merhaba. Koyuluk devam mi ediyor.

Canım merhaba 3 gün üst üste pike devam etti 4. Gün çizgi silindi
Hadi insallah ozaman Benimde pazar gunu kahve lekelenmem oldu. Aksamina pembe ye döndü. 2 gun surdu kesildi.. Yerlesme kanamasi mi diye bi an bi heyecan yapmadim degil. Cuma gunu test yapacagim. Varsa cikar sanirim.

Hadi insallah ozaman Benimde pazar gunu kahve lekelenmem oldu. Aksamina pembe ye döndü. 2 gun surdu kesildi.. Yerlesme kanamasi mi diye bi an bi heyecan yapmadim degil. Cuma gunu test yapacagim. Varsa cikar sanirim.
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…