İnsallah tutar o markayi da çok duydum uygun die seçtim ben surelabiBenim laboquick bakalım tutar inşallah canım
Yani devam etmiyim demi kuzum pikten sonra ben öyle düşünüyorum açıkçasıPik olduktan sonra catliyor ya zaten bebegin tutma ihtimali olan catladiktan sonra 3gun,ama farkli bisi biliyolarsa bilmiyorm
Tutarsa yazıcam canımİnsallah tutar o markayi da çok duydum uygun die seçtim ben surelabi
Yani devam etmiyim demi kuzum pikten sonra ben öyle düşünüyorum açıkçasıama ne incesin her yazdığıma cevap veriyorsun kuzum teşekkür ederim
Tamm canim yaz mutlaka beklicem, tabiki cvp vericem heyecanli bi surec ortak olmak ne güzel, benimde rahatıma ragmen kaygim ve bilmediklerimi vardi, bu siteden cok sey öğrendim seve sevende fayda sağlamak isterim, saglicaklaTutarsa yazıcam canım
Tutarsa yazıcam canım bİnsallah tutar o markayi da çok duydum uygun die seçtim ben surelabi
Tekrar teşekkür ederim canım gelişmeleri mutlaka yazıcam kendine iyiTamm canim yaz mutlaka beklicem, tabiki cvp vericem heyecanli bi surec ortak olmak ne güzel, benimde rahatıma ragmen kaygim ve bilmediklerimi vardi, bu siteden cok sey öğrendim seve sevende fayda sağlamak isterim, saglicakla
Yumurtlama olmamış bu ay geç olucak herhalde yada hiç olmayabilir de bu ay yumurtlamaKızlar sizce bu yumurtlama mı
Kasıklarım ağrıyor 3 gündür beyaz akıntım da var üstelik 20.gün akşam uzayan akıntım olduYumurtlama olmamış bu ay geç olucak herhalde yada hiç olmayabilir de bu ay yumurtlama
Akıntı herzaman yumurtlamaya işaret değil ben çoğunlukla akıntı görmem yumurtlamada çok nadir.. yumurtlama diye aklında soru işareti kalıcaksa değerlendir mutlakaKasıklarım ağrıyor 3 gündür beyaz akıntım da var üstelik 20.gün akşam uzayan akıntım oldu
Bilemiyorum anlayamadım ben bu ay inşallah yumurtlama olmuştur değerlendiriyorum amaAkıntı herzaman yumurtlamaya işaret değil ben çoğunlukla akıntı görmem yumurtlamada çok nadir.. yumurtlama diye aklında soru işareti kalıcaksa değerlendir mutlaka
Bence devam et ovulasyon testine 25.güne kadar. Tabi elinde varsa testinBilemiyorum anlayamadım ben bu ay inşallah yumurtlama olmuştur değerlendiriyorum ama
Zaten devam ediyorum aslında bugün 26. GünBence devam et ovulasyon testine 25.güne kadar. Tabi elinde varsa testin
İlk kez mi yapıyordun ovulasyon testiniZaten devam ediyorum aslında bugün 26. Gün
Zaten devam ediyorum aslında bugün 26. Gün
Daha önce bi kez yaptım ama onda net çizgiyi görmüştüm bu ay sürekli silik çizgiİlk kez mi yapıyordun ovulasyon testini
emin değilim ama 14 15.gün yumutlama olmuş daha koyu çünü ondan sonra ikinci çizgi soluk gidiyor .ama yapmayadevam et bırakma eğer koyu çizgiyi yakalarsan anlarsın zaten bol şanslarKızlar yardımcı olur musunuz lütfen adet bittikten sonra gün aşırı ilişkiyle devam ediyoruz bu arada ovulasyon testi yapıyorum ama yumurtlama olmuş mu daha olmamış mı bilemedim
Teşekkür ediyorumemin değilim ama 14 15.gün yumutlama olmuş daha koyu çünü ondan sonra ikinci çizgi soluk gidiyor .ama yapmayadevam et bırakma eğer koyu çizgiyi yakalarsan anlarsın zaten bol şanslar
BENCE YUMURTAN ÇATLAMIŞ BENDE DE VAR FOTOĞRAF TELEFONDA AMA SANA ATARIM .bu ay için yumurtam olmadığını söyledi doktor yani bu ay gebelik çok zor tıbben imkansız dedi kistin var dedi.ama ben ovülasyon takibimi yaptım yumurtam yokmuş diyip bırakmadım sonuç olarak doktorun yok ddiği yumurtam çatladı .yumurtlamayı gördüm .şuan beklmedeyim.Teşekkür ediyorum
Ağzından bal damlıyor kuzum inşallah olur senin kaç gün var adeteBENCE YUMURTAN ÇATLAMIŞ BENDE DE VAR FOTOĞRAF TELEFONDA AMA SANA ATARIM .bu ay için yumurtam olmadığını söyledi doktor yani bu ay gebelik çok zor tıbben imkansız dedi kistin var dedi.ama ben ovülasyon takibimi yaptım yumurtam yokmuş diyip bırakmadım sonuç olarak doktorun yok ddiği yumurtam çatladı .yumurtlamayı gördüm .şuan beklmedeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?