Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pik olduktan sonra catliyor ya zaten bebegin tutma ihtimali olan catladiktan sonra 3gun,ama farkli bisi biliyolarsa bilmiyorm
Yani devam etmiyim demi kuzum pikten sonra ben öyle düşünüyorum açıkçası ama ne incesin her yazdığıma cevap veriyorsun kuzum teşekkür ederim

Yani devam etmiyim demi kuzum pikten sonra ben öyle düşünüyorum açıkçası ama ne incesin her yazdığıma cevap veriyorsun kuzum teşekkür ederim
Tutarsa yazıcam canım
Tamm canim yaz mutlaka beklicem, tabiki cvp vericem heyecanli bi surec ortak olmak ne güzel, benimde rahatıma ragmen kaygim ve bilmediklerimi vardi, bu siteden cok sey öğrendim seve sevende fayda sağlamak isterim, saglicakla

Canim ben dewam etmedim sıralı, akışına bıraktım zaten bebek hemen tutmuş sonraki ilişki zor oldu hayatımda ilk kez kuruma oldu, oda belirtiymis bende mesela

İnsallah tutar o markayi da çok duydum uygun die seçtim ben surelabi
Tutarsa yazıcam canım b
Tamm canim yaz mutlaka beklicem, tabiki cvp vericem heyecanli bi surec ortak olmak ne güzel, benimde rahatıma ragmen kaygim ve bilmediklerimi vardi, bu siteden cok sey öğrendim seve sevende fayda sağlamak isterim, saglicakla
Tekrar teşekkür ederim canım gelişmeleri mutlaka yazıcam kendine iyi

Kızlar 20.gün yani dün test böyleydi ama akşam saat 20.00 gibi şeffaf uzayan akıntım vardı şimdi yumurtam çatlamış mı oluyor

Eklentiler

• IMG_20220420_111108.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 71
Kızlar sizce bu yumurtlama mı

Eklentiler

• IMG_20220421_101455.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 61
Kasıklarım ağrıyor 3 gündür beyaz akıntım da var üstelik 20.gün akşam uzayan akıntım oldu
Akıntı herzaman yumurtlamaya işaret değil ben çoğunlukla akıntı görmem yumurtlamada çok nadir.. yumurtlama diye aklında soru işareti kalıcaksa değerlendir mutlaka

Akıntı herzaman yumurtlamaya işaret değil ben çoğunlukla akıntı görmem yumurtlamada çok nadir.. yumurtlama diye aklında soru işareti kalıcaksa değerlendir mutlaka
Bilemiyorum anlayamadım ben bu ay inşallah yumurtlama olmuştur değerlendiriyorum ama

Kızlar yardımcı olur musunuz lütfen adet bittikten sonra gün aşırı ilişkiyle devam ediyoruz bu arada ovulasyon testi yapıyorum ama yumurtlama olmuş mu daha olmamış mı bilemedim
emin değilim ama 14 15.gün yumutlama olmuş daha koyu çünü ondan sonra ikinci çizgi soluk gidiyor .ama yapmayadevam et bırakma eğer koyu çizgiyi yakalarsan anlarsın zaten bol şanslar

Teşekkür ediyorum
BENCE YUMURTAN ÇATLAMIŞ BENDE DE VAR FOTOĞRAF TELEFONDA AMA SANA ATARIM .bu ay için yumurtam olmadığını söyledi doktor yani bu ay gebelik çok zor tıbben imkansız dedi kistin var dedi.ama ben ovülasyon takibimi yaptım yumurtam yokmuş diyip bırakmadım sonuç olarak doktorun yok ddiği yumurtam çatladı .yumurtlamayı gördüm .şuan beklmedeyim.

Ağzından bal damlıyor kuzum inşallah olur senin kaç gün var adete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…