Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mayıs 6-7 gibi bekliyorum ama zaman durdu gibi çevremdeki herkes olumsuz şeyler söylüyor olumsuz olumsuz şeyler duyuyorum mesela rahim filmi çekilmem istendi klomen kullandım duphaston kullanıyorum be 4aralıkta evlendim korunmasız ilişki ama rahim filmi için erken olduğunu düşünüyorum umutsuzluğa kapılıyorum biraz sonra geçiyor biz nasıl olduysak bebeklerimizde öyle olacak her nasip vaktine esir .içimizi ferah tutalım her daim

Hımm anladım canım inşallah herşey gönlümüzce olsun.. Dediğin gibi onlarda bizim gibi olacak ama insan yine de olsun istiyor bende temmuzda evlendim
Bir şey sorabilir miyim ben geçen ay şöyle bir şey yaşadım hayatımda hiç böyle bir bel ağrısı yaşamadım yatamıyordum oturup kalkamadım yatamıyordum o derece bir ağrı korseyle gezdim sonra regl oldum şundan adım gibi eminim hissettim WC de zaten büyük bir kan pıhtısı gördüm .ben geçtiğimiz ay döllenme yaşadım ama sanki tutunamadı mı acaba bilmiyorum.siz böyle bir şey yaşadınız mı ?

Göğüslerim şişti dokununca batıyordu her şey

Bilmiyorum ki canım normalde de aynı ağrılı ve yoğun adet oluyorum ben

Kızlar iyi akşamlar sabah hafif olan gece 11 de bu şekilde sizce çatlama yakın mı değerlendirmeli miyim yarın çalışıyorum 24 saat nöbet tutuyorum tamamen iki çizgi olursa yarın çalıştığımdan değerlendiremeyeceğim sizce tutar mı yardımcı olur musunuz daha yeniyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…