- 29 Mart 2022
- 56
- 37
- 3
- 34
Ağzından bal damlıyor kuzum inşallah olur senin kaç gün var adete
Hangisi yumurtlama canım
Mayıs 6-7 gibi bekliyorum ama zaman durdu gibi çevremdeki herkes olumsuz şeyler söylüyor olumsuz olumsuz şeyler duyuyorum mesela rahim filmi çekilmem istendi klomen kullandım duphaston kullanıyorum be 4aralıkta evlendim korunmasız ilişki ama rahim filmi için erken olduğunu düşünüyorum umutsuzluğa kapılıyorum biraz sonra geçiyorbiz nasıl olduysak bebeklerimizde öyle olacak her nasip vaktine esir .içimizi ferah tutalım her daim
21-22 nisan yumurtlama olmuşKaç gün oldu geçeli yumurtlama yı
3 gün olmuş geçeli21-22 nisan yumurtlama olmuş
Bende 5_6 mayıs bekliyorum canım aynı tarihte ikimizinde21-22 nisan yumurtlama olmuş
Hımm anladım canım inşallah herşey gönlümüzce olsun.. Dediğin gibi onlarda bizim gibi olacak ama insan yine de olsun istiyor bende temmuzda evlendim3 gün olmuş geçeli
AaaaaBende 5_6 mayıs bekliyorum canım aynı tarihte ikimizinde
İnanın her şey çok güzel olacak yürekten inanın bunaAaaaaçok heyecanlı
Özelden yazabiliyor musunAaaaaçok heyecanlı
Yaaa inşallah canımİnanın her şey çok güzel olacak yürekten inanın buna
Bir şey sorabilir miyim ben geçen ay şöyle bir şey yaşadım hayatımda hiç böyle bir bel ağrısı yaşamadım yatamıyordum oturup kalkamadım yatamıyordum o derece bir ağrı korseyle gezdim sonra regl oldum şundan adım gibi eminim hissettim WC de zaten büyük bir kan pıhtısı gördüm .ben geçtiğimiz ay döllenme yaşadım ama sanki tutunamadı mı acaba bilmiyorum.siz böyle bir şey yaşadınız mı ?Hımm anladım canım inşallah herşey gönlümüzce olsun.. Dediğin gibi onlarda bizim gibi olacak ama insan yine de olsun istiyor bende temmuzda evlendim
Göğüslerim şişti dokununca batıyordu her şeyBir şey sorabilir miyim ben geçen ay şöyle bir şey yaşadım hayatımda hiç böyle bir bel ağrısı yaşamadım yatamıyordum oturup kalkamadım yatamıyordum o derece bir ağrı korseyle gezdim sonra regl oldum şundan adım gibi eminim hissettim WC de zaten büyük bir kan pıhtısı gördüm .ben geçtiğimiz ay döllenme yaşadım ama sanki tutunamadı mı acaba bilmiyorum.siz böyle bir şey yaşadınız mı ?
Bilmiyorum ki canım normalde de aynı ağrılı ve yoğun adet oluyorum benBir şey sorabilir miyim ben geçen ay şöyle bir şey yaşadım hayatımda hiç böyle bir bel ağrısı yaşamadım yatamıyordum oturup kalkamadım yatamıyordum o derece bir ağrı korseyle gezdim sonra regl oldum şundan adım gibi eminim hissettim WC de zaten büyük bir kan pıhtısı gördüm .ben geçtiğimiz ay döllenme yaşadım ama sanki tutunamadı mı acaba bilmiyorum.siz böyle bir şey yaşadınız mı ?
En çok istediğim ikiz bebekVe o ay 3 yumurtam vardı biri çift yumurtaydı doktor ikiz gebeliğin olabilir dedi ama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?