- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
- Konu Sahibi kumsalll123
Bende ilk çocuğunu 2.5 yıllık evliyken düşünmeye başladım. 29 yaşımda ilk dogumumu yaptım.2.5 yillik evliyiz. Iki yil cocuk dusunmedik 27 yasindayim bende ama simdi pismanim daha once baslasaymisiz keske diyorum :) daha yeni sizin yasinizda tanidigim biri hamile kaldi ikinci cocuguna ikinci aydan. Yani belli olmuyor gercekten bu isler hic oyle dusunmeyin yasim gecti diye. Pko olup hamile olanida cok duydum gercekten nasip bu isler. Bide allah bagislasin bi tane cocugnuz var o yuzden kendinizi hic strese sokmayin oda etkiliyomus cunku. Benim ilk olcagi icin ben stres yapiyorum kafamdan atamiyorum cocuk dusuncesini ama siz rahat olmaya calisin olmasa nolur bi tane var zaten diye dusunmeye calisin
Geç kaldık biye dusunmeyin, herşeyin bir zamanı var, inşallah en doğru zamanda bizi bulur bebekler.
Bende bu sürede 2. Çocuk baskısı çok yaşadım, konu komşu herkes sordu 7 senedir. Bıktım artık bu soruyu duymaktan.
Bu sürede hep bir sınav hazırlığı yaşadığım için istememiştik, sınavlar da olmadı, bebekte olmadı derken bugüne geldik. Şimdi tekrar hem de sınava hazırlanıyorum, sınava da az kaldı onun stresini yaşarken üstüne bir de bebek stresi eklendi.
Ama dediğiniz gibi çok şükür bir tane var. Bir tane daha olur inşallah.