Ovülasyon testi

9 aydır deniyoruz ama ben yumurtlama günlerimi kaçırıyormuşum 28 günde regl görüyordum 33 e çıkmışım meğer doktor kontrollerimde fark ettim regl düzensizliği diye gittim çünkü ben propolis +folikasit içiyorum sizede tavsiye ederim propolisi eşinizde içsin
İlaç ne için peki

Benim reglim biteli 4-5 gün oluyor sanırım bu ay için kaçırdım test yapmayı ama aşırı akıntım var sanırım ondan da anlaşılıyormuş yumurtlama zamanı

Benim reglim biteli 4-5 gün oluyor sanırım bu ay için kaçırdım test yapmayı ama aşırı akıntım var sanırım ondan da anlaşılıyormuş yumurtlama zamanı
Her zaman değil. Yinede siz bugünü değerlendirin

İlaç değil onlar destekleyici ürünler folikasit zaten gebelik olursa tutunsum diyr doktora hiç gitmediniz sanırım sizinde kullanmanız lazım eczane alabilirsiniz
Yok hiç gitmedim doktora en az bir sene olmaması normal diye biliyorum gerçi bir sene de beklemek istemiyorum

Yok hiç gitmedim doktora en az bir sene olmaması normal diye biliyorum gerçi bir sene de beklemek istemiyorum
2 sene bile normal ama genel kontrole gitmeni öneririm kist var mı kan, vitamin değerleriniz nasıl çünkü vitamin ve kanınız düşükse çocuk olmaya da engel

Siz direk kadın doğuma mı gittiniz
Evet korunmayı bıraktıktan sonra regl gecikmelerim çok oluyordu çocuk istiyoruz ama regl düzensiz diyince güzel ilgilendi doktor normalde ilgilenmiyorlar sonra direk folikasite başlattı zaten beni eczacımda doktor yanına propolis önerdi eşimle bana daha sonra hormon testi yaptı doktorum güzel bakmasalarda arkadaşlarım doktor onlar baktı sonuçlarıma temiz gördüler 2 aydır folikasit 1 haftdırda propolis içiyoruz ovülasyonla inşallah bu ay nasipse tutar diye dua ediyorum 🙏🏻 sizde bir kontrole gidin kadınların gitmesi şart çünkü özellikle kadın olduktan sonra :)

Şimdi randevusu aldım bende bizim daha cok yeni 2 ay oluyor korunmayı bırakalı adet duzensizligim yok ama muayene etmeleri için düzensizlik mi var diyeyim ?

Back
X