Ovulasyon testi

dllnn11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2022
104
29
28
28
Arkadaşlar merhaba adetime iki gün kala ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yumurtlama veya gebelik olabilir mi bir bakabilir misiniz ?

Eklentiler

• image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 98
Arkadaşlar merhaba adetime iki gün kala ovulasyon testi yaptım koyu çıktı yumurtlama veya gebelik olabilir mi bir bakabilir misiniz ?
Ben ovülasyonla öğrenmiştim reglime 6 gün varken bu şekildeydi 5. Günü C silik kırmızı T kıpkırmızı çok belirgin olmuştu yarın tekrarlayın koyulaşırsa hamilesinizdir

Yaa cevabınız için çok teşekkür ederim benim de kafam karıştı reglime az zaman kala koyu çıktığı için :) inşallah vardır

Bende dün öğrendim, ovülasyon testi ikisinde kopkoyu çıktı 4 gün vardı adetime sonra erken gebelik yaptım pozitif çıktı

Normalde yumurtlama disinda yapildiginda hicbir cuzgi belirmiyor mu acaba
Beliriyor çok silikte olsa. Yumurtlama olduğunu t çizgisi c çizgisinden koyu olunca anlıyoruz. Koyu olduktan sonra silikleşirse çatlamış oluyor. Yumurtlama dönemi dışında t hep silik çıkıyor. Bazen gebeliği bununla anlıyorlarmış yine t koyu çıkarsa

Himm anladim. Tamamdir tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…