Ovulasyon testi

aleyyyy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
60
8
1
26
Merhaba arkadaşlar ilk defa ovulasyon testi yaptım. Kargoyla ilgili sorun yaşadığım için elime geç ulaştı. Adet tarihine 10 gün var. Sizce şuan yumurtlama zamanım mı ?

Eklentiler

• 20221006_130115.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 77
Testi hep öğleden sonra yapın ben en iyi sonucu hep 15.00-18.00 arası aldım iki saat sıvı alımını kesin iki saatin sonunda testi 3 damlayla yapın. 4 damla fln yapnca çizgiler dağılıyor

Tedavi görüyormusun canim
Bir yıl yeni doldu benim sürekli doktor git gel bir yıl dolmadgi için kimse doğru düzgün ilgilenmedi bende bidaha doktora gitmedim adetimi bekliyorum herşeye yeniden baslcm farklı bı şehire tasndm küçük biyer tek hastane bir yılda kırk farklı tanı aldım hepside güvenilmezdi biraz çocuk işini askıya almstm olursa kendiliğinden olur olmzsa bir yıl dolunca bakarm diye bu ay eşimde gidicek doktora bende tekrar herşeyi yeniden yaptracagm bir yılda 15 kilo aldım ben maalesef stres yalnızlık gurbete geldim çocuk işini de çok taktm niyeyse velhasl kilo verme surecndeym..

Canım benimde geçen sene bir dusugum oldu istersen detaylı konuşup dertlesebiliriz sabah testi yaptım dün yaptigimla aynıydı az önce meraktan tekrar yaptım şuan sanırım pik

Eklentiler

• 20221007_130408_mfnr.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 62
Canım benimde geçen sene bir dusugum oldu istersen detaylı konuşup dertlesebiliriz sabah testi yaptım dün yaptigimla aynıydı az önce meraktan tekrar yaptım şuan sanırım pik
Evet bu kesinlikle pik mutlaka bugunu ve yarını değerlendirin benim pik iki gün sürüyor bakalım senin yarında mi pik olacak yoksa çatlayacak mı. Doktorlar bı aslı yok diyo ama sen yine de ilişkiden sonra en az iki saat kalkma duş alma inşallah bu ay pozitifi görürsün

Düşüğün için çok üzldm ama en azından gebe kalblyorsun bunu bilmek bile iyi bişey.. duphaston sağlık ocağından yazdrp alabilirsin bebegin tutunmasını sağlıyor düşüğü önlüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…